• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok alngan olmaya balad !!!

PessiMisst.91

ÜniversiteLi
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
1.904
0
116
34
İstanbul
arkadaşlar sevgilim bu aralar çok alıngan olmaya başladı
neden böyle yapıyo ??
benim ne yapmam gerek ??
yardımınız lazım....:ecrin_bebek:

o zaman birazcık sözlerin efendisi olmaya çalışın...
mesela vücudunun çok sıkı olmasını istiyorsa, 3 ay içinde bunu başaracağını söylüyorsa ona şaka yapmak yerine "süreyi biraz artıralım, ben senin bu halinle hemen vedalaşmak istemiyorum" gibi şeyler söyleyebilirsin..
"nerde kaldın" demek yerine " merak ettim, iyisin değil mi" gibi şeyler söyleyebilirsin.. bunlar aynı yere çıkarlar sonuçta ama kırılma ihtimali daha azalır... a.s.

o zaman birazcık sözlerin efendisi olmaya çalışın...
mesela vücudunun çok sıkı olmasını istiyorsa, 3 ay içinde bunu başaracağını söylüyorsa ona şaka yapmak yerine "süreyi biraz artıralım, ben senin bu halinle hemen vedalaşmak istemiyorum" gibi şeyler söyleyebilirsin..
"nerde kaldın" demek yerine " merak ettim, iyisin değil mi" gibi şeyler söyleyebilirsin.. bunlar aynı yere çıkarlar sonuçta ama kırılma ihtimali daha azalır... a.s.

ewet dogru diyosun teşekkürler canım a.s.

Erkeklerin çok üstüne gitmemek şekerim, işin özü bu. Bence biraz o seni özlesin, belli ki sıkıldığı bir şeyler varCADIARZU

üstüne gitmemek,sorunu varsa bunu onunla konuşmak ve sorununu halletmeye çalışmak,kelimelerini seçerek konuşmak bence en iyisi

Back
X