ok byk bir sorunum var. Ne yapacam? ok ktym :(((

a.sa.s

bence bu adam iki kızıda keklemiş:)geçmişte yaşadığı ilikisi göya halen sürdürülen bi ilişki.1.5 yıllık ilişkiside geçmişte yaşadığını iddia ettiği ilişkiye inat olarak başlanılan bi ilişki.iki kızlada yatılmış anlaşılan.sadece şimdki ilişisi olan kız çok ii bi kızcağız yani saf olduğu için koltuk altı tutuluoo.diğeri pabucuna bastırmadğı için sevilioo ama evlilik düşünülmüoo.ve bunların iki kızcağızda durumdan haber oluyoolar,ikiside herifin peşinde.yıllar önce çekilmiş başrollerini tarık akan ve gülşen bubikkoğlunun oynadığı filmlere benzioo

öyle ve böyle arkadaşlar ama bu yaşananlar gerçek, böyle yorumlar yazmasak keşke.. ben üzüldüm genç arkadaşımıza, erkek arkadaşın doğru söylüyor da olabilir (bu arada yorumların tümünü okumadım).. ama canım bi abla olarak sana tavsiyem biraz uzak dur erkek arkadaşından zaman ve mesafe koy aranıza.. bak bakalım vazgeçilmez mi senin için, çünkü canım ilerde ortada bi şey olmasa bile üzülebilirsin, ailesi, geçmiş vs. evlilik bambaşka bi şey ve çok sağlam temellere oturması gerekiyor.. eğer bi alışkanlıksa sadece senin için, geçmişi bu kadar karışık olmayan biriyle yapacağın yeni bi başlangıç seni daha mutlu edecektir.. senin için hayırlısı neyse o olur umarım..

Ya bence hem kız,hem çocuk suçlu..
Erkekler bazı şeylerden rahat sıyrılabildiği için, evet bu ona müstahakk.!!
Ama şuda var erkek ne kadar suçluysa,kızda o kadar suçludur bu konuda..
ınanmasaydı,kanmasaydı sonuçta hiçbirşeyin garantisi yokk ..
Kendi rızasıyla olmuş birşey,nasıl güvenebilmiş ki sonuçta bunun ucunda ayrılımakta var bu durumda olan pek çok kız var o zaman hepsi yapışsın birliktelik yaşadığı insanların boğazına ..
Yapmayan neden yapmıyor,boğazına bıçak mı dayamış ki çocuk..
Herşey bu kadar basit olmamalı..Madem ailen bu kadar tutucuydu gel iste evlenelim diyecekti..Bu da bir gerçektir ..

Sonuçta herkes birşeyler yaşadığı insanlarla evlenmişş olsaaa bazı şeyler çok farklı olurdu..:umursamaz:

Birşeyler yaşamayan erkek kaldımı artıkk merak konusu..
Çocukta suçlu tabiki kolay sıyrılamamış oohh olsunn ona ama benim yukarda anlatmak istediğim o kızın bunlarında olabileceğini düşünmesi lazımdı ..

Gelelim sana arkadaşım bu bir düzmece gibi geldi bana da yani erkek arkadaşın pek te sağlam bir pabuç değil .. Aile bir resimden dolayı seni neden kötü kabul etsin oğluna herşeyinle, teslim olmuş bir kız varken ..

Başını ağrıtıyorsun durduk yere :bbo:

Son düzenleme:
ben bu olaya bi tarafımda gülerimdelikafadulden..baştan sona düzmece..kız sölemiş işte ilk tel.de mesajlaşma olduğunda biz hala beraberiz diye..ağlamış üstelik..sonra erkek arkadaş denilen senaristteeee hemen inkara gitmiş,yalancı o kız sevgilim bana inan,yalan söylüyor o..hahahalmaz:

aslında çocuk ikisnide idare ediyor..saf kızımızda senarist oğlana inanıyor...yazık yaa...:hulya:

kız arsızın tekide olabilir her kız evlencem diyemi ilişkiye giriyor sanki erkek arkadaşıyla..sonrada ne halt olduğu anlaşılınca kendini bir tanesine yamamaya da kalkıyor olabilir..Allah bilir belki kız böyle biri..yada tam tersi erkek arkadaşın kötü biri...mantıklı düşün..gerçekleri görerek karar ver...

canım seninde başına aynıları gelebilir demiş arkadaşımız.ama bence gelmiş bile çünkü aynı evde kalıyosunuz galiba gece erkek arkadaşın uyurken sen kızı aradığına göre sizinde aranızda bişeyler geçmiş ve şuan senide seviyo ne malum seninde şuan aynı hatayı yyapıyor olmadığın ve sende ilerde evlenmek için yalvarmıyacağın..

bana bunu dese sevgilim varya...kan çıkar..alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…