ok byk bir sorunum var. Ne yapacam? ok ktym :(((

huysuzvetatlikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
239
0
96
39
Antalya
merhaba arkadaşlar çok büyük bi derdim var nolur yardımcı olun. erkek arkadaşımın eski kız arkadaşının ailesi erkek arkadaşımı evlenmesi yönünde tehdit ediyorlar.kızımızla evlenmessen başına geleceklerden sorumlu deeğiliz diyorlar.erkek arkadşım çok kötü durumda sinirden üzüntüden bazen ya onlar katil olacak ya ben diyor . çok korkuyorum (
kız erkek arkadaşımla geçmişte baya bişeyler yaşamışlar (cinsellik anlamında ) o yüzden erkek arkadaşımın babası bile namus meselesi evlneceksin diyormuş.kızla telefonda konuşmuş msjlaşmıştık yazdan önce .çünkü erkek arkadaşımın tel.ini çaldırmıştı . ben de gece o uyurken gizlice aradım .kız arkadaşı olduğumu söyledim kıza. kız agladı o benle beraber dedi.megerse kız yalancının tekiymiş.üni zamanında bitmiş ilişkilkeri aslında ama erkek arkadaşımın yakasından bi türlü düşmemiş.kız şimdi o msjlaşmalarımızı kendi ailesine ve benimkinin ailesine okutuyormuş.napıcam ben şimdi bi akıl verin nolur mafoldumben senağlama

geçmişi pis erkekten hayır gelmiyo. salla gitsin derim, uğraşılmaz.
o kız demekki evlenicem diyip beraber oldu, erkek arkadaşın da bunu önemsemedi bastı gitti.
yok ben beğenmedim bu adamı.

zor bir durum ne denır bılmem cok ozur dılıyorumda ne kadra salak bı kız o kızda töbe ya.madem bu kadar onemlıydı nıye ızın verdın bastan gıtmesıne yada o ıgrenclıgı yaptın aılene cocugun aılesıne anlatıp ınsanları kendınden utanmadan sogutuyosun sımdı onlar evlenseler mutlu mu olucaklar ALLAH ım ya.ee kızın aılesıne ayrılma sebebplerını herseyın kızı ıstegıyle oldugunu vs soylemedıynızmı bırde baktınız olmuyo erkek arkadasının nısanlı evlenmek uzere oldugunu falan soyleyın soylesın aılesı kısa zamnda evlılık dusunuyomusunuz bılmıyorumda ne bılım canım ya bılemedım.bide şöyle bır durum var erkek arkadasına ne kadar guvenıyosun boyle bır durumun senın basına gelmeyecegı ne malum ıyı dusun ufakta olsa bı suphen varsa arkana bıle bakma

offf.. kızın tek derdi affedersiniz kızlığını kurtarabilmek.. yoksa umrunda değil. bana tel.de bak özlem kaç kurtul ben mecburum yoksa mahvoluum evlenmessem dedi kendi agzıyla ama kaydetmediğim için msjları veye sesi ( kahretsin o anki sersemlikle akıl edemedim ) kanıtlayamıyorum. kız yalancı pisliğin teki off ya senağlama

December'e aynen katiliyorum.
Madem evlenmeyecekmis ne diye kizin kanina girmis
Tamam sonu illede evlilikle bitecek diye birsey yok ama ben bu durumda erkek arkadasini
haksiz olarak görüyorum. Yarin öbürgün böyle birseyin senin basina gelmeyecegide muamma..
Ayrilabiliyorsan ayril bence..Birak gitsin..

canım tek derdı o olsa ıdı aılesıne durumu yansıtmazdı gıder dıktırırdı vs .işte bılmıyorum ALLAH yardımcınız olsun

evet kız baya aptallık etmiş , peki sence erkek arkadaşında hiç suç yokmu?
bence bi sakin kafayla düşün ve sorgula bunu canım...

erkek arkadaşım o kıza en başta gerçek aşık olarak beraber olduğunu kızın peşinde askından dolayı sürekli koştuğunu bana ifade etmişti çok zaman önce. dürüstçe ifade etti. ama dedi söylediği yalanlar beni kendinden giderek soğuttu ve sevgim giderek tükendi dedi. eğer onu hala sevsem şu an zaten evlenmiş olurduk seninle birlikte olmazdım dedi.offff...

asıl suclu senın erkek arkaasın
hatta sen tel acıp ben kız arkadasıyım dedıgınde bu kız aglamıs demı?
demek sevıyor ve demek cocuk ona ben senden ayrıldım bıle dememıs muhtemelen
kızım asıl ortada bı kandırılan varsa sensın bana kalırsa

ayrıca erkek arkadasın dıger kızı da evlenıcem senle deyıp beraber olmustur boyle
haysıyetsız erkeklerden hayır gelmez ve senın erkek arkadasın da benım
gözume hııııc
hos gorunmedı ınan bana bır an once kurtul yoksa senın basına da aynıları gelebılır.

yaa kızlar çok kötüyüm erkek arkadaşımla bi eglence klübünde çekildiğimiz resmimizi kız ,erkek arkadaşımın ailesine göstermiş içki içmişler otelde kalmışlar felan demiş ki o resmde içki felan kesinlikle gözükmüyo.erkek arkadaşımın babası resmen çıldırmış evlatlıktan reddtmiş .o da dayanamayıp babasıyla kavga etmiş telde agzına geleni saymış sinirden.şimdi bana sen ne yaptın nasıl böyle bişey yaparsın o kıza anlatırsın felan diyo. ya napıcam ben ilişkimiz bitti diyo offff çok kötüyüm şu anda bi yol gösterin senağlama

ilk zorlukta tüm faturayı sana kesti demek sevgilin..üstelik o haltı kendisi yemesine rağmen seni suçluyo öyle mi?
bence hiç üzülme böyle bi adam için..senin pisliğini ben mi temizlicem diye rest çek..

sen bu adamla evlensen bile ailesi senn için ön yargılı olcak hep
baksana nelerle doldurmuşlar ailesini...
yaa bırak temiz birini bul...
sevgilin o kızla seni hiç bırakmıycam flan diye beraber olmştur,kızda hala %100 seviyo çünkü peşinde çocugun...

bu arada sizin beraberliğinz ne kadardır??o kızdan ayrıldıktan ne kadar sonra başladı ilşkiniz??

ya evt arkadaşların söylediklerine katılıyorum ,

erkek işte nihayetinde ne kadar emin olabilirsinki söylediklerine ona ne kadar güvenebilirsin?güven de vermedi bana şu durumda zaten..

yaa sizin resminizi görüyor da içki içtiğiniz için falan istemiyor,tartışıyor oğluyla,peki bu durumda evlilikten önce ilişki yaşayan bu kızın durumunu nasıl kabulleniyorki??bu işte bi gariplik var,,bence erkek ark. ikili oynuyor olabilir çok da güvenme derim

Erkek arkadşında o kötü kız dediğin kadar kötü bence..
Böyle karışık bir olayın içinde nasıl kalabiliyorsun baksana çocuğun ailesi bile istemiş x kızla evlenmesini belliki olay baya derin senin için ayrılmak daha hayırlı olur gibi.

hakkaten dogru diyosun.oglunun ve o bayanın gayrimeşru işler yapması problem olmuyor.senin barda çekildigin fotolarla seni kötü kızmı ilan ediyor??
ilginç hakkaten

neredeyse 1.5 sene olacak beraberliğimiz .o kızla üni.de iken tanışmış ve çıkmışlar.şu an askerliğini de yaptı ve 4-5 aydır mühendis olarak çalışıyo.kızlar ben salakmıyım seviyorum bu adamı kopmak istemiyorum keşke o kızla da hiç konuşup aramızdaki ikişkiden bahsetmeseydim o kızda utanmadan tüm yaşadıklarını ailesine anlatmış. beni de anlatmış.şu an erkek arkadaşım ben ya ölü ya katil olcam dedi tel.de ve suratıma kapattı nasıl anlatırsın o kıza bunları şimdi herkes ilişkimizi ve neler yaşadığımızı biliyo. seni böyle tanımamalrı gerekirdi dedi çok sinirliydi (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…