- Konu Sahibi huysuzvetatlikiz
-
babası aramış beni sonradan gördüm.erkek arkadaşım kesinlikle açma dedi ?
babası aramış beni sonradan gördüm.erkek arkadaşım kesinlikle açma dedi ?
neden babanla konuşmamı istemiyorsun diye msj atmıştım.aradı tel.de bağırdı çağırdı bunu söylemekteki amacın ne senden bişeyler sakladığımı düşünüyorsun değil mi yazıklar olsun için bu kadar kötü işte dedi.babamla konuşmanı istemiyorum çünkü tel.i açar açmaz direk sana ne kadar hakaret varsa edecek.o kızla senn yüzünden evlenmek istemediğimi düşünüyorlar çünkü dedi.gözlerinde seni kötü kız olarak görüyorlar bunları mı duymak istiyorsun dedi .:gitme:
neden babanla konuşmamı istemiyorsun diye msj atmıştım.aradı tel.de bağırdı çağırdı bunu söylemekteki amacın ne senden bişeyler sakladığımı düşünüyorsun değil mi yazıklar olsun için bu kadar kötü işte dedi.babamla konuşmanı istemiyorum çünkü tel.i açar açmaz direk sana ne kadar hakaret varsa edecek.o kızla senn yüzünden evlenmek istemediğimi düşünüyorlar çünkü dedi.gözlerinde seni kötü kız olarak görüyorlar bunları mı duymak istiyorsun dedi .:gitme:
inandın mı buna? bu kadar saf olmasana.
hem o kim oluyo da sana bağırıyo?
böle durduk yerde bi erkek bağırıyosa kesin suçludur arkadaşım, bak sana istatsitik veriyorum %100.
bu çocuğun seninle de evlenme ihtimali çok düşük görünüyo canım... bence daha fazla bu karmaşanın içinde yer alma...
bir şekilde bu olaylar yatışana kadar ilişkini dondur bence... bunu erkek arkadaşına da söyle...
depresyona girdim yaa yardım edin bana senağlamasenağlamasenağlama
Bence babayla konuş...Konuşman gerekenlerle konuş ve yüzleş.....Ona göre kararını ver...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?