ok byk bir sorunum var. Ne yapacam? ok ktym :(((

babası aramış beni sonradan gördüm.erkek arkadaşım kesinlikle açma dedi ?

Acma diyecek tabi....kim bilir babasi neler söyleyecekti sana....belkide kendinin sakladigi dogrulari babasindan ögrenecektin....:hulya:

Ben olsam acardim.....madem sana delikanli gibi herseyi dogru söyledi...babasinla konusmani niye engelliyor....??

Yarasi olan gocunur güzelim....Alni ak olsa ac konus...benim gizlim saklim yok derdi

Bence acsaydin cekinecegi birsey olmazsa neden acmamani soylediki ben olsaydim acardim belki birseyleri aydinliga cikarirdi babasi

Arkadaşım bence ayrılmalısın şu sebepten
senin erkek arkadaşın her kim olursa olsun vicdan sahibi olsa evlenmeyeceği bir kızla birlikte olmazdı ayrıca evlenmeyi düşünüyordu dersen evlenmeyi düşündüğü kızlada beraber olmazdı ki allah korusun ölüm var her şey gelebilir insan başına böyle değerlere saygı duysaydı cinsel duygularını bastırır yapmazdı kızada söylerdi bunu senınle evlenmeyı dusunuyorum bu yuzden evlenene kadar yapmayalım diye..
ha diyeceksin ki kız zaten dunyayı umursamıyo derdinde değil e senin arkadaşın üniversitede olsa öyle bir kızla beraber olmuşsa kendiside sütten çıkmış ak kaşık olamaz...

işte bu üç tane tutarsızlık sen eğer bazı değerlere ve geleceğine önem gösteriyorsan ve keşke yapmasaydım dememek için ayrılma gerekir..
sonra pişman olunca fayda etmiyo bilesin..
evlenmek kolayda boşanmak hiç kolay değil bunları düşün..
eğer böyle sorunlu bir durumu evliliğinle götürebileceksen de sen bilrsin..

neden babanla konuşmamı istemiyorsun diye msj atmıştım.aradı tel.de bağırdı çağırdı bunu söylemekteki amacın ne senden bişeyler sakladığımı düşünüyorsun değil mi yazıklar olsun için bu kadar kötü işte dedi.babamla konuşmanı istemiyorum çünkü tel.i açar açmaz direk sana ne kadar hakaret varsa edecek.o kızla senn yüzünden evlenmek istemediğimi düşünüyorlar çünkü dedi.gözlerinde seni kötü kız olarak görüyorlar bunları mı duymak istiyorsun dedi .:gitme:

Başkası adına sana şunu diyecek bunu diyecek diyebiliyor ve seni de inandırıyor..Bence de bu kadar güvenmesen iyi olur..Adam hakaret ederse kapatırsın teli olur biter...Bence adam bir baba olarak seni uyarmak istiyor olabilir,bazı gerçekleri duymanı istiyor olabilir değil mi ? Zaten hakareti sen değil erkek arkadaşın fazlası ile hakediyor....

inandın mı buna? bu kadar saf olmasana.
hem o kim oluyo da sana bağırıyo?
böle durduk yerde bi erkek bağırıyosa kesin suçludur arkadaşım, bak sana istatsitik veriyorum %100.

anaam arap sacı olmus walla...
arkadaslara katılıyorum senınkınde bı problem var..bu kadar da sutten cıkmıs ak kasık olamaz..ne o oyle evlencen de evlencen..bana garıp geldı..
bırak demesı kolay ama gercekten bırak..

sende nıe arıosun eskı kız arkadasını cnm ya..sana ne..bırak ne halı varsa gorsun kız erkek arkadasın bıldırırdı haddını..
hıc anlamam nıye muhattab olunur eskılerle..bana ne kendı eskısı kendı muhattab olsun..asla karısmam eskı sevgılısı aramısmı caldırmıs mı msj mı atmıs..gerekenı ztn erkek arkadasım soyler..bana da bılgı verır o kdr..

bu oglana guvenme bak bı daha soyluyorum... saglam pabuc degıl....
bu tıp seylerden cok kıllanırım ben... kesınlıkle oglana guvenılmez.... ayrıca suc bastırma konusunda da december a katılıyorum....

bu çocuğun seninle de evlenme ihtimali çok düşük görünüyo canım... bence daha fazla bu karmaşanın içinde yer alma...

bir şekilde bu olaylar yatışana kadar ilişkini dondur bence... bunu erkek arkadaşına da söyle...

Bence babayla konuş...Konuşman gerekenlerle konuş ve yüzleş.....Ona göre kararını ver...

Bence babayla konuş...Konuşman gerekenlerle konuş ve yüzleş.....Ona göre kararını ver...

canım nolcak babasıyla konussa...zaten yeterı kadar uzgun..e bı de baksana cocugun aılesı ztn baskıcı..ya ters bı sey derse babası..daha cok uzulcek..bı de ne gerek var kı onun muhattabı erkek arkadası,erkek arkadasının babası degıl..bence daha da rencıde olur..
madem erkek arkadasında boyle konusuyor senı bu kadar uzuyor nıye buna ızın verıyorsun?nıye bu kadar karmasanın ıcınde yer alıyorsun..ha erkek arkadasıma en kotu gununde destek olmalıyım dıye dusunuyorsan kusura bakma ama senınde en kotu gunun o nerde????erkek arkadasın dıcegını demıs zaten..bence ustune gıtme ve bırak..kendını daha fazla ezdırme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…