• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok byk bir sorunum var. Ne yapacam? ok ktym :(((

ortada pis bir tezgah var bence....partnerinizinde ortak kurudkları bir tezgah,yol verin gitsin,hayır gelmez....
bu devirde ne tehditi ne öldürmesi....

ortada pis bir tezgah var bence....partnerinizinde ortak kurudkları bir tezgah,yol verin gitsin,hayır gelmez....
bu devirde ne tehditi ne öldürmesi....

işte anlatmak istediğim tam olarak bukaydirigubbakcemile5

ayrıca nasıl fiili bişe olmadan müdahele edemiolarmış yaaa, olurmu öle saçmalık, önce öldürcekler ondan sonramı sawcılık koruma altına alcak :umursamaz:

saçmalık tamamen..olay cok karışık ve mantıksız...
madem üniversitede yaşanmış bir ilişki kızın şimdi mi aklına gelmiş erkek arkadaşınızın peşine düşmek :kahve:
sizle ilişkisi olduğunda mı kızın etekleri tutuştu ailesine haber verdi? bence erkek arkadaşınız size yalan söylüyo...diğer arkadaşlarında dediği gibi sizden ayrılmak için bahane :sinifsinif: iki gün sonra o kızla evlenmek zorundayım,sanada küstüm her şeyi anlatmışsın ayrılmak zorundayız derse hiç şaşma:delphin:

nasıl çekileyim aradan ya kaç sene oldu ilişkileri biteli. evlenmek istemiyor dağ başı mı burası sevmediği biriyle evlendiriyorlar.kızın durumunda olsam benden nefret eden biriyle neden evlenmek isteyeyim.erkek arkadaşım ondan ve ailesinden nefret ediyor. kızlık hayat memat meselesi mi .ölüme kadar gidecek kadar ağır bi mesele mi.bence deil olmamalııı.. lütfen bu kadar dar düşünmeyin . çok zor durumdayım. sevmesem kendimi neden üzeyim. basit bir sevgi deil bu ben bu ilişki yoluna girsin die çok çok yıprandım çok zorlandım şimdi de bu çıktı .. offf ...:(((
ne kadar bencil düşünüyorsun. bak benimiçin önemli değil kızlık.
ama bazı aileler için öyle değil. o kızlık zarı için ne cinayetler işleniyor ne kızlar kara toprağa giriyor biliyor musun. sen sadece kendini düşünüyorsun.
bir halt yemiş madem bunun sonunun bu olacağını biliyormuş sevgilin bunda katlanacak. o kızla beraber olurken kızın ailesinin bakış açısını biliyordu herhalde.

yaa benim anlamadığım bi konu var bu kız o resimleri nasl ele geçirmişte erkek arkadaşının ailesine göstermiş????

ben böyle bir konu hatırlıyorum ama bu konu yeni açılmış..bence bu işin altında bişiler var..birde başka yerde o muhafazakar diyorsun.ne biçim iş

canım sana cevap verecektim gelen msjları okumaktan ve üzülmekten arada kaynadı özür dilerim. o bana erkek arkadaşımla çekilmiş fotolarını yolladı benden de istedi ben de birtane beraber dışarıda bir mekanda çekildiğimiz bir fotomuzu yolladım fakat o fotoda ne içki içiyorduk ne barda olduğumuz belliydi.sanki canlı müzik çalan sıradan bir yer gibi duruyordu ki sahne felan hiçbirşey gözükmüyor arka planda sadece bir iki ayakta duran insan var. babası bu konularda (içki,gece eglencesi vs.) oldukça tutucu biri olduğundan bunları babasına anlatmış o şerefsiz kız . ve erkek arkadaşımın babası aşırı sinirlenmiş.tabi resimde felan da beni görmüş ögrenmiş oldu böylelikle.kendisi de böyle gece gezmelerini seven alkolü agzına alan biri deil ama 1-2 kere gitmişliğimiz var sadece hepsi bu. o da ben çok istedim die beni kırmadığından gitmiştik.bir daha da gitmedik çünkü bu konudaki düşüncelerini bana anlatmıştı.şimdi ailesi kimbilir benim hakkımda neler düşünüyorlar. beni geçtim kendi öz babası oğlunu zerre kadar savunmuyor oğluna kredi kartlarının borcunu ödetecek kadar şerefsiz bir baba. erkek arkadaşım onun yüzünden ne zorluklar çekti bir bilseniz...
:umursamaz: Babası ona bakmış büyütmüş.
Erkek arkadaşın maaş alıyorsa babasına tabiki yardım edecek.
Bİ yerde borcu bunları yapmak.Sizi çok etkilemiş galiba.akannehir
Ayrıca bu olayın bence sizinle yakından uzaktan ilgisi yok.
Erkek arkadaşınız geçmişini temizleyip geliyorsa ne ala.
yok size yansıyorsa bu olay yol ver gitsin.:delphin:
SOnuçta diğer kız-varsa tabiki- ona çok yazık.

beni çok haksız görüyorsunuz ama ben bencil olduğumu düşünmüyorum.eğer 1500 lira maaştan 850 lira her ay babası adına ödemek zorunda bırakılıyorsa (!) ve geri kalanla idare etmek zorundaysa kusura bakmayın ama ben o babaya baba demem. hele ki o baba 2009 model arabasından sıkılıp araba yenilemeyi felan düşünüyorsa..ama ben kavga ettiği zamanlarda bile alttan al idare et diyebilmiş biriyim.açıkçası böyle düşünülmesine üzüldüm.benneyaptımkibeni belki kendi yerinize koyup öyle düşünürsünüz diye anlatıyorum size bunları.ve o aile şimdi oğullarını o kızın yüzünden barlarda gezip ona buna para yediren serseri bi evlat olarak görüyorlar.bu eserin sahibi o kızken çok güzel magdur pozisyonu yarattı kendine.haa şu da var tabi.ben erkek arkadaşımı da bu konuda hiçbir zaman masum görmüyorum.geçmişte yaptığı hataların bedeli bu. ama açıkçası şaşırdığım nokta ben o kıza buraya şuraya gittik veya resmimizi yolladım die (ki bu doğru değil kabul ediyorum) neden erkek arkadaşım tarafından günah keçisi ilan ediliyorum.sizin de dediğiniz gibi ayrılma planı olmuş olabilir mi die düşündüm.ama arada sırada ufak tefek sorunlar yaşasakta ilişkimiz gayet yolunda gidiyordu.eğer öyle bi niyeti olsa idi bunu huzursuzluk ve kavga yaratarak daha da kolaylaştırabilirdi gibime geliyor.bilmiyorum kafam çok karışık yoksa tamamen yanılıyormuyum ?:uhm:

Erkek arkadaşın dürüst biri değil,her söylediğine inanma ve gözlerini iyi aç...Ancak şu an kör olmuş ne dese inanıyorsun gibi...

canım sana cevap verecektim gelen msjları okumaktan ve üzülmekten arada kaynadı özür dilerim. o bana erkek arkadaşımla çekilmiş fotolarını yolladı benden de istedi ben de birtane beraber dışarıda bir mekanda çekildiğimiz bir fotomuzu yolladım fakat o fotoda ne içki içiyorduk ne barda olduğumuz belliydi.sanki canlı müzik çalan sıradan bir yer gibi duruyordu ki sahne felan hiçbirşey gözükmüyor arka planda sadece bir iki ayakta duran insan var. babası bu konularda (içki,gece eglencesi vs.) oldukça tutucu biri olduğundan bunları babasına anlatmış o şerefsiz kız . ve erkek arkadaşımın babası aşırı sinirlenmiş.tabi resimde felan da beni görmüş ögrenmiş oldu böylelikle.kendisi de böyle gece gezmelerini seven alkolü agzına alan biri deil ama 1-2 kere gitmişliğimiz var sadece hepsi bu. o da ben çok istedim die beni kırmadığından gitmiştik.bir daha da gitmedik çünkü bu konudaki düşüncelerini bana anlatmıştı.şimdi ailesi kimbilir benim hakkımda neler düşünüyorlar. beni geçtim kendi öz babası oğlunu zerre kadar savunmuyor oğluna kredi kartlarının borcunu ödetecek kadar şerefsiz bir baba. erkek arkadaşım onun yüzünden ne zorluklar çekti bir bilseniz...

Hımm fotoları kendi elinle yollamışsın...

Bu adamın seni de ilerde yüz üstü bırakmayacağını nerden biliyorsun ?

ama açıkçası şaşırdığım nokta ben o kıza buraya şuraya gittik veya resmimizi yolladım die (ki bu doğru değil kabul ediyorum) neden erkek arkadaşım tarafından günah keçisi ilan ediliyorum.:uhm:

erkek arkadaşınının eline fırsat geçmiş,artık büyütüp büyütüp sorun haline getirecek ve ayrılmanız kolaylaşacak sizde kendinizi suçlu hissedeceksiniz.resimleri göndermeseydim ailesi kızmayacaktı, ayrılmayacaktık gibisinden.bence tamamen üzerinize oynuyor şu an.sizce ilişkiniz yolundaymış ama anlaşılan arkadaşınıza göre değilmiş.huzursuzluk çıkartıp ayrılmaya çalışsa belki bırakmayacaktınız,bilmiyorum ama bunu da denemiş olabilir.bence güvenmeyin arkadaşınıza olayların gerisinde durun canınız yanmasın,mümkünse ayrılın derim,bazen aşktan gözümüze gözümüze sokulanları bile görmüyoruz.size gerçekten değer verseydi,sizi olayların içine sokmaktan,suçlu ilan etmekten ziyade kendi başına çözmeye çalışırdı.zaten bana çok saçma geldi ailenin aranması,tehditler falan,konuştunuz mu ailesiyle gerçekten kız aramış mı

Gecmiste yedigin hurmalar gün gelir poponu tirmalar....:hulya:

Erkek arkadasin icin cok isabetli bir atasözü canim...:delphin:

Hayata hicbirsey yokturki bedeli olmasin.....günün birinde böyle hesap günü gelir iste...

O kizin ailesinin bu konularda tutucu bir aile oldugnu bilmiyormuydu?:kahve:

Uckuruna sahip ciksaymis cocukcagiz....hep kizlarmi bu tür sorunlarla karsilasacak...birazda erkekler terlesin...:hulya:

Helal olsun o kizin babasina ve o kiza....cok iyi yapiyorlar....yok öyle bes kurusa köfte.:kahve:

Gecmiste yedigin hurmalar gün gelir poponu tirmalar....:hulya:

Erkek arkadasin icin cok isabetli bir atasözü canim...:delphin:

Hayata hicbirsey yokturki bedeli olmasin.....günün birinde böyle hesap günü gelir iste...

O kizin ailesinin bu konularda tutucu bir aile oldugnu bilmiyormuydu?:kahve:

Uckuruna sahip ciksaymis cocukcagiz....hem kizlarmi bu tür sorunlarla karsilasacak...birazda erkekler terlesin...:hulya:

Helal olsun o kizin babasina ve o kiza....cok iyi yapiyorlar....yok öyle bes kurusa köfte.:kahve:
Bence de çok iyi yapıyorlar..
O erkek arkadaş hiç ahlaklı biri değilmiş..
Bir kızla birlikte olup bıkınca atmak nefes almak kadar kolay geliyor galiba ona....
Kolay sıyrılamasın bu işten inşallah..
Elin kızına iftira atmak daha kolay geliyor tabi...

Bence de çok iyi yapıyorlar..
O erkek arkadaş hiç ahlaklı biri değilmiş..
Bir kızla birlikte olup bıkınca atmak nefes almak kadar kolay geliyor galiba ona....
Kolay sıyrılamasın bu işten inşallah..
Elin kızına iftira atmak daha kolay geliyor tabi...

Evet canim....katiliyorum.:delphin:

Birde benim kizdigim nokta...erkek her zaman kolayca siyriliyor bu konulardan....kimse niye yaptin niye ettin demiyor...olan kizlara oluyor...bundan kaynaklanan her türlü SIKNTIYI onlara yüklüyorlar....hem aileler hem toplum....

Evet canim....katiliyorum.:delphin:

Birde benim kizdigim nokta...erkek her zaman kolayca siyriliyor bu konulardan....kimse niye yaptin niye ettin demiyor...olan kizlara oluyor...bundan kaynaklanan her türlü SIKNTIYI onlara yüklüyorlar....hem aileler hem toplum....

Kolay sıyrılamasın inşallah..kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Konuyu açan arkadaşım kızma ama sen bir bayan olarak nasıl erkek arkadaşının hatalı olduğunu göremiyorsun bilmem..
Kendini o kızın yerine koy bence..Üstelik ben ilişkilerinin de çok eskide kaldığını sanmıyorum..Sana geçmişte kaldı diye yalan söylemiş büyük ihtimalle...
Böyle geçmişi karışık adamlarla birlikte olacaksanız bu tarz şeyleri de göze almalısınız...

Kolay sıyrılamasın inşallah..kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Konuyu açan arkadaşım kızma ama sen bir bayan olarak nasıl erkek arkadaşının hatalı olduğunu göremiyorsun bilmem..
Kendini o kızın yerine koy bence..Üstelik ben ilişkilerinin de çok eskide kaldığını sanmıyorum..Sana geçmişte kaldı diye yalan söylemiş büyük ihtimalle...
Böyle geçmişi karışık adamlarla birlikte olacaksanız bu tarz şeyleri de göze almalısınız...

Aynen.....kendini bir kere o kizin yerine koy...nasil bir durumda oldugnu düsünebiliyormusun?:delphin:

Ayirca bencede erkek arkadasin sana yalan söylüyor....cok eskide kalmis oldugna bende inanmiyorum...

5 senelik hikaye degildir muhtemelen....:kahve:

Aklin varsa yol ver gitsin....böyle sorunlu adamlara beraber olup dert sahibi oluyorsunuz anacim....:hulya:

eger oncekı kızla cınsellık anlamında yasamıssa oyle yazmıssın zaten onunla evlensın sızde ayrılın o kızın yerınde sız olsaydınız ortada kalsaydınız

Benim anlamadigim burda bukadar insan sevgilin haksiz diyor sen hala onu savunuyosun canim simdi sevgilin bir iliski yasiyor sonradan ortaya cikip kizla evlendiriyolar bu kizda zorla yasamadi bu cinseligi ama erkek arkadasin dusunecekti bunlar okadar kolaymi bir beranerlik yasa sonrada mendil gibi at belki senin benim icin kizlik zari okadarda cok buyutulecek birsey degil ama aileler boyle dusunmeyebilir ne erkek arkadasin nede o kiz suten cikmis ak kasik degil ama bence sen bir oyunun icindesin isteseydi sevgilin siyrilirdi bu olaydan en basiti kizla cinselik yasadigina dair kamera kaydimi var? Ciz yolunu ayril bundan

Herkes durumunu az veya çok özetlemeye çalışmış bacım, bence ayrıl ondan. Böyle birinden hayır filan gelmez kimseye...
Birinin namusunu umursamayan insan seni mi umursayacak?
Yok öyle yağma...
mirmirmirmir

Back
X