ok byk bir sorunum var. Ne yapacam? ok ktym :(((

arkadaşım sen saf mısın?bunlara inanıyorsun.hangi baba çocuğunu bir kız için reddeder.

şimdi erkek arkadaşın bir senaryo yazmış ve sana oynuyor.sende bunları çok güzel yiyorsun.
ben de sana bu konuda kendi uydurduğum bir senaryoyu yazayım.bakalım hangisi idaha inandırıcı.

" erkek arkadaşın,üniversite yıllarında tanıştığı bu kızla ciddi bir ilişki içindeymiş.ailelerde bu durumu biliyorlarmış.aslında kızla hiç ayrılmamışlar.erkek arkadaşının canı biraz sıkılınca seni bulmuş.aslında maksadı seninle gönül eğlendirip tekrar kıza dönmekmiş fakat senden bi türlü ayrılamamış.bir şekilde kız seni öğrenince ayrılmak istemiş.(belki de nişanlıydılar)aileler araya girmiş.erkek arkadaşında yok aslında ben evlenmek istemiyorum da tehdit var diyerek zorla evlendiriliyormuş gibi senden kurtulmaya
çalışıyor."
kızma bana ama, erkek arkadaşının senaryosundan daha mantıklı bir senaryo oldu bu.

erkek arkadaşının senaryosundaki tutarsızlıklara bakarsak;

eski kız arkadaşı bu kadar zamandır neden susmuşta,şimdi konuşuyor.
erkek arkadaşınız ailesi neden bu konu da eski kız arkadaşının tarafını tutuyor.
erkek arkadaşın neden ailesiyle senin konuşmanı istemiyor.
eski kız arkadaşına resim göndermene neden bozuldu,yani olayın ortaya çıkmasına neden çok kızdı?
........
bunun gibi daha birçok soru sorulabilir.
bu sorularında tek bir cevabı var bana göre
eski kız arkadaş aslında eski değil.

arkadaşım sen saf mısın?bunlara inanıyorsun.hangi baba çocuğunu bir kız için reddeder.

şimdi erkek arkadaşın bir senaryo yazmış ve sana oynuyor.sende bunları çok güzel yiyorsun.
ben de sana bu konuda kendi uydurduğum bir senaryoyu yazayım.bakalım hangisi idaha inandırıcı.

" erkek arkadaşın,üniversite yıllarında tanıştığı bu kızla ciddi bir ilişki içindeymiş.ailelerde bu durumu biliyorlarmış.aslında kızla hiç ayrılmamışlar.erkek arkadaşının canı biraz sıkılınca seni bulmuş.aslında maksadı seninle gönül eğlendirip tekrar kıza dönmekmiş fakat senden bi türlü ayrılamamış.bir şekilde kız seni öğrenince ayrılmak istemiş.(belki de nişanlıydılar)aileler araya girmiş.erkek arkadaşında yok aslında ben evlenmek istemiyorum da tehdit var diyerek zorla evlendiriliyormuş gibi senden kurtulmaya
çalışıyor."
kızma bana ama, erkek arkadaşının senaryosundan daha mantıklı bir senaryo oldu bu.

erkek arkadaşınız ailesi neden bu konu da eski kız arkadaşının tarafını tutuyor.
eski kız arkadaşına resim göndermene neden bozuldu,yani olayın ortaya çıkmasına neden çok kızdı?
........

vereliniortak alkisalkisalkis
kesınlıkle katılıyorum...

canım nolcak babasıyla konussa...zaten yeterı kadar uzgun..e bı de baksana cocugun aılesı ztn baskıcı..ya ters bı sey derse babası..daha cok uzulcek..bı de ne gerek var kı onun muhattabı erkek arkadası,erkek arkadasının babası degıl..bence daha da rencıde olur..
madem erkek arkadasında boyle konusuyor senı bu kadar uzuyor nıye buna ızın verıyorsun?nıye bu kadar karmasanın ıcınde yer alıyorsun..ha erkek arkadasıma en kotu gununde destek olmalıyım dıye dusunuyorsan kusura bakma ama senınde en kotu gunun o nerde????erkek arkadasın dıcegını demıs zaten..bence ustune gıtme ve bırak..kendını daha fazla ezdırme..
Bazı gerçekleri bir de başka ağızdan çocuğun en yakınından babasından duyması için ve aşağıda arkadaşın yazdıkları için..ınsan bazı gerçekleri duymadıkça yolunu çizemez çünkü..Acabalarla sürüncemelerle kafası bulanır..Karşımızdaki kişinin eskileri o kadar da önemsiz değildir her zaman..Geçmişi karmaşık olan kişilerden uzak durmak gerekir...

çalışıyor."

........

Kesinlikle aynı fikirdeyim,ben de daha önceki mesajlarımda eski kız arkadaş olmadığını düşündüğümü belirtmiştim..vereliniortak
Ayrıca erkek arkadaşın senaryo yazdığı konusunda da hemfikirim...

eftenpuftenkonular doğru diyo olabilirsin böyle düşünmemiştim..ben hani adam terslerde diye öyle dedim..bu senaryo bana da mantıklı geldi çünkü..o zmn adam tersleyebilir..

Bazı gerçekleri bir de başka ağızdan çocuğun en yakınından babasından duyması için ve aşağıda arkadaşın yazdıkları için..İnsan bazı gerçekleri duymadıkça yolunu çizemez çünkü..Acabalarla sürüncemelerle kafası bulanır..Karşımızdaki kişinin eskileri o kadar da önemsiz değildir her zaman..Geçmişi karmaşık olan kişilerden uzak durmak gerekir...

Kesinlikle aynı fikirdeyim,ben de daha önceki mesajlarımda eski kız arkadaş olmadığını düşündüğümü belirtmiştim..vereliniortak
Ayrıca erkek arkadaşın senaryo yazdığı konusunda da hemfikirim...

vereliniortakvereliniortaka.s.

eftenpuftenkonular doğru diyo olabilirsin böyle düşünmemiştim..ben hani adam terslerde diye öyle dedim..bu senaryo bana da mantıklı geldi çünkü..o zmn adam tersleyebilir..

Eğer adam terslerse mantıklı bir insansa telefonun yüzüne kapancağını hesab edebiliyor olmalı tatlım...

ARKADAŞLARIM ,YAKLAŞIK 5-10 DK ÖNCE ERKEK ARKADAŞIM ARADI VE EĞER O KIZ SENİ ARARSA ONA BARA GİTTİK,ŞURADA KALDIK ŞUNLARI YAPTIK DİYE İLİŞKİMİZİN DETAYLARI HAKKINDA VE ŞU AN ERKEK ARKADAŞIMIN AİLESİNİN BİLDİĞİ HERŞEYİ YALAN SÖYLEDİM DİYEREK KIZI İNANDIRMAMI İSTEDİ.KIZA:BEN BÜTÜN BUNLARI SENİ ONDAN SOĞUTMAK İÇİN SÖYLEDİM ASLINDA BUNLAR YALAN NE İÇKİ İÇTİK NE BARA GİTTİK NE BERABER OLDUK VS ŞEKLİNDE YALANLAMAMI Bİ ŞEKİLDE ONU İNANDIRMAMI AKSİ TAKDİRDE İKİMİZ İÇİN ÇOK KÖTÜ OLACAĞINI.ŞU AN BABASIYLA KANLI BIÇAKLI OLDUKLARINI SÖYLEDİ.İYİ GECELER DİYEREK KAPATTI.:çok üzgünüm:

ARKADAŞLARIM ,YAKLAŞIK 5-10 DK ÖNCE ERKEK ARKADAŞIM ARADI VE EĞER O KIZ SENı ARARSA ONA BARA GıTTıK,ŞURADA KALDIK ŞUNLARI YAPTIK DıYE ıLıŞKıMıZıN DETAYLARI HAKKINDA VE ŞU AN ERKEK ARKADAŞIMIN AıLESıNıN BıLDıĞı HERŞEYı YALAN SÖYLEDıM DıYEREK KIZI ıNANDIRMAMI ıSTEDı.KIZA:BEN BÜTÜN BUNLARI SENı ONDAN SOĞUTMAK ıÇıN SÖYLEDıM ASLINDA BUNLAR YALAN NE ıÇKı ıÇTıK NE BARA GıTTıK NE BERABER OLDUK VS ŞEKLıNDE YALANLAMAMI Bı ŞEKıLDE ONU ıNANDIRMAMI AKSı TAKDıRDE ıKıMıZ ıÇıN ÇOK KÖTÜ OLACAĞINI.ŞU AN BABASIYLA KANLI BIÇAKLI OLDUKLARINI SÖYLEDı.ıYı GECELER DıYEREK KAPATTI.:çok üzgünüm:

Senaryo yazmış seni de oyuncu yapmış anlaşılan...Allah bilir sana ayrı kıza ayrı senaryo uyduruyordur...

Gör işte......:hulya:

ARKADAŞLARIM ,YAKLAŞIK 5-10 DK ÖNCE ERKEK ARKADAŞIM ARADI VE EĞER O KIZ SENİ ARARSA ONA BARA GİTTİK,ŞURADA KALDIK ŞUNLARI YAPTIK DİYE İLİŞKİMİZİN DETAYLARI HAKKINDA VE ŞU AN ERKEK ARKADAŞIMIN AİLESİNİN BİLDİĞİ HERŞEYİ YALAN SÖYLEDİM DİYEREK KIZI İNANDIRMAMI İSTEDİ.KIZA:BEN BÜTÜN BUNLARI SENİ ONDAN SOĞUTMAK İÇİN SÖYLEDİM ASLINDA BUNLAR YALAN NE İÇKİ İÇTİK NE BARA GİTTİK NE BERABER OLDUK VS ŞEKLİNDE YALANLAMAMI Bİ ŞEKİLDE ONU İNANDIRMAMI AKSİ TAKDİRDE İKİMİZ İÇİN ÇOK KÖTÜ OLACAĞINI.ŞU AN BABASIYLA KANLI BIÇAKLI OLDUKLARINI SÖYLEDİ.İYİ GECELER DİYEREK KAPATTI.:çok üzgünüm:

Yalan canım yaaaa.adama bak diğer kızı kaybetmemek için seni kullanıyor hala,babası falan hikaye,yol ver gitsin şuna yaaa.ooooffff çok üzüldüm.o senin erkek arkadaşın değilmiş canııım,ötekinin sevgilisiymiş.çıkar hayatından şunu açma telefonları falan,ikinizi de kaybetsein kalsın ortada,kendini düşün biraz da aç gözlerini

sen bana baksana bi? dalgamı geçiosun adammı seçiosun sen burda!!!!!
bi tarafımızı yırtıyoruz sen hala hiç okumamışsın gibi dalga geçer gibi aynı şeyleri yazıyosun!!!
yazma bunları tamammı YAZMA!!
ARTIK CİDDİ CİDDİ BİZİMLE DALGA GEÇTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM!!
kale almıyosan konuyu kapattır bizi de deli etme!

İşte sende görüyorsun asıl kaybetmek istemediği o kız.Gerçekler ortada ama ispat istiyorsan kızla konuş demiş ya,kıza sorabilirisin,sizin ne zaman bitmişti diye.Babası ile de konuş bakalım neler anlatacak.
Aslında ben senin yerinde olsam,hiç kurcalamam by by derim ama sen bu çocuğa inanmak istiyorsun..

eee sonraa?? :çekirdek çitleyen simili: :delphin:

bi tarafımızı yırtıyoruz sen hala hiç okumamışsın gibi dalga geçer gibi aynı şeyleri yazıyosun!!!
sana ne diyim ben ya
ula bu senin kafayı düzeltmiş halinmidelikafadulden

Ne yani biri bizi mi kekliyo?:bbo:

Huysuzvetatlıkız canım bir çok yorumlar yapıldı,en son erkek arkadaşın da aramış yalanlamanı istemiş..Şu an ne düşünüyorsun ,bir kararın var mı ? :delphin:

sana ne diyim ben ya
ula bu senin kafayı düzeltmiş halinmidelikafadulden
eee yetti ama bee kafa patlatıyoruz burda alemin enayisi gibi aaaaaaaaaaaaa yakarım bu siteyiiiiiiiiiiiiiii aaaaa ergenliğinize de başlıcam saflığınıza da yetti beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Back
X