ok heycanlym sayl gn abuk geer:( Pazartesi gn Ameliyat

bu arada burnun inanılmaz güzel olmuş bunun birde iyileşmiş hali var dimi vavvv
darısı başımıza valla :Saruboceq:

bu arada burnun inanılmaz güzel olmuş bunun birde iyileşmiş hali var dimi vavvv
darısı başımıza valla :Saruboceq:

evet canım benım daha iyleşcek:) bugun 11.günü daha tesekkr edrm canım sözlerın için.özelıme attım mesaja cevap verdım canım gene sormak ıstedıgın bişey olursa yardımcı olurum

evet canım benım daha iyleşcek:) bugun 11.günü daha tesekkr edrm canım sözlerın için.özelıme attım mesaja cevap verdım canım gene sormak ıstedıgın bişey olursa yardımcı olurum

yarın ilk işim doktorunla görüşmek olucak inş bendede seninki gibi mükemmel sonuçlar elde ederiz ve bende sizinle paylaşırım allahım inşallahhhhh opuyorumnanaktan

inş canım benim evet bı görüş derim ama su an için burada değil ankarada sen bı ara randevu al bakalm ne zamana dıcekler

evet canım benım ankarada yokum bıraz demişti nıjeryaya gıtcekmiş. ayın 17sınde kontrolum var o zamana gelmiş olurr

ya benm doktorum da haziran ayı boyunca yok, yurt dısına gidecekmis deee, gazideki tüm doktorlar bir yere gitti heraldee, bir sey olsa doktor bulamıcazzz :)

benm kontrolüm de temmuza kaydı o nedenlee, bir ay kontrolü bir bucuk ay kontrolü oluyor eheh :)

geçmiş olsun ..ilk zamanlar aynada başkası bana bakıor diordum ne gunlerdi yaa =) sakın yabancılama kendni her gn dahada inecek ve daha da guzel olucak bol aynalı gunlerrr )=)

geçmiş olsun ..ilk zamanlar aynada başkası bana bakıor diordum ne gunlerdi yaa =) sakın yabancılama kendni her gn dahada inecek ve daha da guzel olucak bol aynalı gunlerrr )=)

tesekkür edrm canm da :) sankı baska bırısı gelmiş gibi oldum yaa daha alışamadım ama ılk gunkınden daha ıyyım

evet canım kongre varmş doktorlarımız orada da amelıyat yapıor

evet canım ya afrikada dediler senağlama tam doktorumu buldum diyorum ya bulunduğu yerde kimsem olmuyor yada doktor iziznde falan oluyor ya
temmuzun 27 sinde gelicek diyorlar ben bu ay hallolsun istiyorum ankarada güvenebileceğim başka doktor biliyormusunuz kızlar yoksa yine istanbulamı kalıcak bu iş pofff fiyat olarakta tam bana göreydi yaa valla artık ciddi ciddi aksilikler canımı sıkmaya başladı yardım edin kızlarrrr :enbuyukkk:

canım sııkma canını bu ayın 17sınde gelcek benm doktorum o zaman kadar bekleyemezmısın

canım sııkma canını bu ayın 17sınde gelcek benm doktorum o zaman kadar bekleyemezmısın

17 sinde gelse süper olur ama bana temmuz 27 dediler nasıl oluyor bu yaa 17 sinde gelse hiç düşünmezdim selahattin beye giderdim ama ne biliyim şimdi kaçında geliyor

hayır canım bana 17 sınde gel dedı kontrolum var o zaman gelmiş olur genede bılemıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…