burnun çok hoş ya baktıkça maşallah diyorum :)
17 sinde gelicekse sorun olmaz benim için haziran sonuna gün verirse tereddütsüz kabul ederim ben yarın tekrar arıyım bakalım
canım şimdiden çok hoş duruyor yandan :)) maşallah
yaa canım resimlerine şimdi baktım da mükemmel olmuş burnun çok yakışmş güle güle kullan darısı başıma:))
zayyca burnun çooookkkk güzel olmuş,güle güle kullannnnnnnnnnnnn,çok beğendim gerçekten.hihoyyyt
bıtanem resım koyuyum dedım ama hiç bellı olmadı iz smdi çok az izi var bellı bıle deıl smdidencnm fotolarini bekliyorummm,
olmazsa burnundaki kesik izinin resmini yakindan cekip koysan olabilirmi?
nasil bir gecme asamasi nda oldugunu ogrenmek istiyorum,
hani suan nekadarlik haliyle izi nasil gecmis filan diye..
cnmm geçmiş olsunn, burnun çok yakışmış çok hoş görünüyosun:))
bıtanem resım koyuyum dedım ama hiç bellı olmadı iz smdi çok az izi var bellı bıle deıl smdiden
oo izi az ise ozaman gecme ilerliyor guzel guzel, insallah benimde oyle gecer
peki sen gene koy resimler olmazmi? burnunu onden yandan merak ediyorum dgeisik degisik fotolarini.. son koydugun foto tek burun idi, yani pek fark edemiyor insan.. gamyoncuiremsu
aahh cnm, sislikler son gun mu sismeye basladi yogunla?
brun deligiasimetrisi, ve yamukluk sisliklten baska biseyden degildir, zaten cok cok yeni, dusunsene koca deriyi damarlariorayi burayi kesip torpuuleyip sarstilar yuzunu sismesin mi:)
gecer cnm daha yeni,
yanliz burnunun icine niye krem suruyordunki?
ay kiz canimsin sen yaa, gene koymus bak resimleri gulum ya
tsk ederim cok iyisin.
valla uzme canini daha yeni baksana 16 gun 2 hafta anca olmus :) benim kucucuk yara izim 14 gunde gecmiyor ..
hemen bakiyorum resimlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?