ok heycanlym sayl gn abuk geer:( Pazartesi gn Ameliyat

burnun çok hoş ya baktıkça maşallah diyorum :)
17 sinde gelicekse sorun olmaz benim için haziran sonuna gün verirse tereddütsüz kabul ederim ben yarın tekrar arıyım bakalım

saol canım benım darısı basına :) ama daha çok şiş ve çok yenı bugun 12.gun oldu

yaa canım resimlerine şimdi baktım da mükemmel olmuş burnun çok yakışmş güle güle kullan darısı başıma:))

yaa canım resimlerine şimdi baktım da mükemmel olmuş burnun çok yakışmş güle güle kullan darısı başıma:))

saol canım benim.tesekkür ederim çok mutlu oluorum sizler böle söyleyınce daha şiş canım ya bı ınse bugun 12 gun oldu ama işte yavas yavas ınıo. darısı senın basına canım benım opuyorumnanaktan

cnm fotolarini bekliyorummm,
olmazsa burnundaki kesik izinin resmini yakindan cekip koysan olabilirmi?
nasil bir gecme asamasi nda oldugunu ogrenmek istiyorum,

hani suan nekadarlik haliyle izi nasil gecmis filan diye..

cnm fotolarini bekliyorummm,
olmazsa burnundaki kesik izinin resmini yakindan cekip koysan olabilirmi?
nasil bir gecme asamasi nda oldugunu ogrenmek istiyorum,

hani suan nekadarlik haliyle izi nasil gecmis filan diye..
bıtanem resım koyuyum dedım ama hiç bellı olmadı iz smdi çok az izi var bellı bıle deıl smdiden

bıtanem resım koyuyum dedım ama hiç bellı olmadı iz smdi çok az izi var bellı bıle deıl smdiden

oo izi az ise ozaman gecme ilerliyor guzel guzel, insallah benimde oyle gecer

peki sen gene koy resimler olmazmi? burnunu onden yandan merak ediyorum dgeisik degisik fotolarini.. son koydugun foto tek burun idi, yani pek fark edemiyor insan.. gamyoncuiremsu

canım yaaa burnum çok şişti moralım bozuk aslında resım çekmek ısdemıorum önden çok kötü duruo baya bi şişti ayrıca üstü soyuluo. bıde dun burnumn içine krem sürüodum hafıf ucundan böle beyaz bişey çıktı bende onu çektım beyaz ıplık geldı sanırım içteki dikişti acaba bişey olurmu onu çektim ya az bişi kanadı.bıde bı tane daha sorum olcak.burun delıklerımın tekı farklı tekı farklı bu normalmı bıdee sankı burnum bı tarafı yamuk durumuomş gıbı hıssedıyorum mafoldumben sizin için ekledım gene canlrm

Son düzenleme:
aahh cnm, sislikler son gun mu sismeye basladi yogunla?

brun deligiasimetrisi, ve yamukluk sisliklten baska biseyden degildir, zaten cok cok yeni, dusunsene koca deriyi damarlariorayi burayi kesip torpuuleyip sarstilar yuzunu sismesin mi:)

gecer cnm daha yeni,

yanliz burnunun icine niye krem suruyordunki?

canım bugun 16.gunum. doktorum krem sürceksın içine ve o dikiş izine dedı o yuzden sürüyorum

ay kiz canimsin sen yaa, gene koymus bak resimleri gulum ya
tsk ederim cok iyisin.

valla uzme canini daha yeni baksana 16 gun 2 hafta anca olmus :) benim kucucuk yara izim 14 gunde gecmiyor ..

hemen bakiyorum resimlerine

fotolara baktim, hic yamuk biseyler goremedim ama sis oldugu belli. yuzun su toplamis malum yuzunde kan dolasimi ekilendi damarlar acildi vs .
olasil bisey, birde havalar sicak isnan su topluyo sicaklarda sisiyo..
haa birde yatarken duz uyumaya gayret goster odemlerin duzgun insin, bitarafa toplanip yamuk goruntusu vereblir cnm.

ay kiz canimsin sen yaa, gene koymus bak resimleri gulum ya
tsk ederim cok iyisin.

valla uzme canini daha yeni baksana 16 gun 2 hafta anca olmus :) benim kucucuk yara izim 14 gunde gecmiyor ..

hemen bakiyorum resimlerine

sende benıım canımsın opuyorumnanaktan hadı bak canımda bı yorum yap ya(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…