slm arkadaslar ben aranıza yeni katıldm adım ezel ilk sizlerle paylaşmak istedm ben 21 yasındaym liseden beri bi kankam var adı ergün. onunla çok ii kanka olduk çok güsel zamanlarımız geçti ama o hep benm lise aşkımdı ondan hoşlandm ama hiç söyleyememiştim onun beni arkadası olarak gördüğünü biliyordm ve hep bi umutla onu bekliyordm zamanı geliyor onun kız arkadslarıyla ilgili dertlerini dnliyordm ve sessizce bi köşeye çekilip ağlıyordmmafoldumben aradan yıllar geçti o zaman o öss de mersinde bi üni. tutturdu ve orda okuyor rehber öğretmenlğini. buraya 3 yıldır gelmiyordu bu onun son senesi benmde öyle bende adanada okuyorum. ilk defa bgu sene gelmeye karar verms beni aradı ve buluşmak istedi çnkü uzaktayken bile ben oldm hep yanında hep dnledm o da beni cok ii dinledi ve emrsine gidince beni çok aramaya basladı beni dün aradı mersnden geldm seninle görüşmek istiyorum eski gnleri çok özledm seninle dertleşmeyi çok özledm ihtiyacm var sana dedi kalbm yernden çıkıcak gibi oldu bilemezsnz çok mutluyum uçuyorum adeta...
bende tmm dedm birazdan buluşucaz çok ii hazırlandm ellerim bile titriyo fark etmesini istemiyorum ya km bilir ne kadar değişmiştir kamerada fln gördm ama gerçekte görmek daha baska olur nolur bana dua edin arkadaslar ben onu yılların üstünden hala unutamadm çok sewiyorum dualarınızı eksik etmeyn gelince olanları anlatıcam hepinize şimdiden tşkr ederm... ayy çok heyecanlıym ya ben nasıl durcam onun yanında off :1rolleyes:fisfisfis
ARKADASLAR GELıŞMELER ıKıNCı SAYFADA ORDAN BAKABıLıRSNıZ :)