ok heyecanlym birazdan onunla buluacam. Ltfen beni yalnz brakmayn

vayy nişan bile yapılmışşş harikasınız ya bayıldım size
nişan fotolarınızı gördüm nişanlık da harika
düğünü de görürüz yakında inş

ay çok heyecanlıydı, bende baştan sona bi çırpıda okudum. Bana benim eski halimi hatırlattın, bende aynı şekilde kankamla çıkmaya başlamıştım. Ne kadar güzeldi, çok sağlam ve çok güzel bi ilişki ortaya çıkıyor. Uzun soluklu hatta istenirse evliliğe doğru bile gidebilir. Biz 3 senenin ardından ayrıldık ama benim yüzümden oldu. Neyse siz ne güzel mutlusunuz, ama işin şu yönünü unutma olurda birgün ayrılmayı düşünürsen hem en yakın arkadaşını hemde sevgilini kaybetmiş oluyosun benim gibi
Benden size tecrübe tavsiyesi, daha önceden kanka olduğunuz için birçok yerde ve zamanda konuşmalarınız davranışlarınız özelliklede birbirinizin şu son durumuna iyice alıştıktan sonra kankalaşmaya başlicak, birçok konuşmanız kanka vari olucak ve bi topluma girdiğinizde herkes sizi kanka bile sanabilir çünkü kankalığa o kdar alışmışsınızki bu heyecan dönemi bitince tekrar anlaşmalı birliktelik gibi oluyor, benim tavsiyem buna dikkat et, hiçbir zaman eskisi gibi kanka olma. sakın dikkat et... Hep güzel sözler güzel cümleler, sevgililiğinizi hissedin :) bir ömür kankanla değilde sana aşık biriyle birlikte olursun inşallah :) Hep mutlu ol şekerim allah bozmasın :)

benm açtığım konularda var canım ordan bakabilirsn

şu an okuduklarıma inanamıyorum. halbuki ne kadar güzel başlamıştınız, diğer mesajlarınada bakınca inan şoka uğradım, neler yaşamışsın canım benim, allah sabır versin sana, bende burdan neler diyorum, yok kanka olmayın falan, kankalığımı kalmış olaylara bak film gibi... inşallah herşey istediğin gibi olur canım :)
bu arada fotoğraflarınada baktım çok güzel çıkmışsın canım :)

tskkr ederim canım benm a.s.

ya belliki bu çocukda boş değil sana ama neden tekilf etmiyor neden birlikte olmuyorsunuz sanki sevgili gibi geziyorsunuz ama dostum diyorsunuz birbirinize bana çok saçma geldi yaaaa kızma ama

allah allah senin nişan fotoların da var sitede o kim bu kim hiç bişey anlamadım ben senin hikayelerinden yaa üsttede arkadaş bişeler yazmış şok oldum falan bu çocukla ilgili kötü bişe mi oldu kafam karışık şuanda aaaa

pardon cnm ben bunu okumamşım güç olmuş geç olmuş ama olmuş sonunda ve nişan takmışınız çok sveidnm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…