• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok heyecanlym birazdan onunla buluacam. Ltfen beni yalnz brakmayn

canım çok güzel allah murluluğunuz daim etsin.
yazdıklarını baştan sona okudum valla çok heyecanlandım 3 sene önce aşkımla tanıştığımzı zamanlar ilk beni sevdiğini söylemesi falan geldı aklıma çok güzel bir duygu

Canım çok sewindim sizin adınıza hakkınızda hayırlısı olsun herşey mutlu olun hep birbirinizin değerini bilin güzel anları hep yaşayın hep mutlu olun sewgiler:asigim:opuyorumnanaktan

senin adına çok sevindim
çok seviyosun ve bence onu hakediyorsun oda böylesine şeker bi kız bulduğu için kendini şanslı hissediyo olmalı
onunla olacak günlerinin tadını çıkar
aşkınız ilk günkü gibi devam eder inşallah:nazar:

ne yani sen denize gitçeğini biliyordun ve yanına bikini almadın bide denize tişörtlemi girdiniz :1closedeyes:
denize gitçez diyor sevgilin sana haber veriyor üstüne üstlük 'denizde ne giyceksin?'diye mesaj atıyor;
e abiye kıyafetmi giyilir denizde ne giyilir
bana hiç romantik gelmedi çok garip.:umursamaz:

ne yani sen denize gitçeğini biliyordun ve yanına bikini almadın bide denize tişörtlemi girdiniz :1closedeyes:
denize gitçez diyor sevgilin sana haber veriyor üstüne üstlük 'denizde ne giyceksin?'diye mesaj atıyor;

canım dkkatli okursan ben yazdm ne giyeceksn die sordu bende ne giyilir dedm o da ben bulurm bseler dedi zaten ben denize girmeyi düşünmüodm bsta oraya gidince kızlarla erkekelri sinir etmek iicin bizde giricez fln dedk onlarda sızlancağımızı bildiklerinden tşört getrmişler çuval gibi :asigim:

ay aman allahım ne kadar güzel bişey yaaa..msjlarını sanki ben yaşıyormuşum gibi okudum..çok heyecanlandım..senin adınada çok mutlu oldum...
.çok şekersizniz siz yaaaa

ayrıca merakımı mazur görün de romantiklikle bikini giymenin ne alakası var ki konum bu deil :uhm:

'denizde ne giyceksin?' bu sorunun anlatmak istediği aslında kıskançlık duyduğudur. Denizde mayo ve bikiniden başka bişey giyilmeyeceğini herkes bilir. Ama erkek arkadaşımız ne giyeceğini sorarak ilgilendiğini ve kıskandığını göstermek istemiş . budur yani

allah bozmasinnnn cok sevindimm :nazar:

çook süpper yhaa...alkisalkisalkis hayırlısı olsun canım yha sevindim çok...:dance::nazar:nazar değmesin inşaallah...:1rolleyes:

gerçekten sabrın sonu selamettir lafı sana uymuş.sen çizgini hiç bozmamışsın ve hakettiğini sonunda almışsın canım..bu tarz şeyler hep heyecan veriyo bana =) sanki ben yaşamışım gibi.gözlerim doldu okurken..bundan snra ciddi olup olmadığını öğren gelecek için planlarını sor çok merak ettim valla. beklioruzzzzzzzz haberlerini :asigim:

O kadar güzel anlatmış o kadar güzel ifade etmişsin ki.
Baştan sona tüm sayfaları roman okur gibi okudum.
Allah mutluluğunuzu bir ömür boyu devam ettirsin inşallah canım.
Burdaki her mutlu hikaye benide o derece mutlu ediyor.
Yine aşka geldim...

Bende canımı çok ama çok seviyorummmopuyorumnanaktan

Aşk güzel şeyyy:asigim:

Back
X