- 4 Şubat 2009
- 1.144
- 64
- 158
- Konu Sahibi DeLiBoNCuK
-
kızlar demın erkek arkadaşımla tartıştım... çok üzgünüm çokta kırgınım..
olay şu bız bu akşam komşumuzun düğününe gıttık oturdum orda hiç kalkmadım.düğüne bırlıkte gıttığım komşu bıızm koylu bı kızın nısanı olduğunu söyledı gıdıcem dedı gel sende annemde gıt dedı kızlarda gel gıdelım dedıler.ıyı tamam dedım.baya bı zamandırda dışarıya cıkmıyorum zaten sevmem gezmeyı felan.bunu haber veremedım sevgılıme.haber verdım ama gıdebılır mıyım deyıp gonlünü almadım.döndük eve geldık başladık . bı kac mesajdan sonra uzatmayacağım bu konuyu deıdm kırıcı olmaya başlıyorsun sinirim gectikten sonra kötü laflarını hatırlamak ıstemıyorum dedım.bana ne dese beğenırsınız ? kötü lafları değil benı hatırlama ıstersen.kaldım böyle .bunu mu demelıydı sımdı.demek öyle daha bırsey demıyorum dedım sonra mesajlar attı aradı felan cevap vermedım.ılerı gıttım belkı ama sende suclusun felan dedı yıne cevap vermedım ne yapayım ben sımdı?
sevgılı kızlar yorumlarınız ıcın sağolunda aşağılamasanız dıyorum.sızın aılenızde nasıl oluyor annenız cıkıp gıdıyor eve gelınce mı haber verıyor.söylenır dımı bı işte gıdıyorum ne dersın uygun görür müsün? en azından bızım aılede böyle oluyor.haksız mıyım? ben ne yapayım derken sımdı ne edıpte gönlünü alayım demek ıstemıyorum öyle olsa mesaj atardım cevap verırdım telefonlarına.ben sıze sunu soruyorum bırakayım bı kac gun sürünsün mü soğuk mu davranayım yoksa sınırle söyledı deyıp alttan mı alayım uyarayım mı? bende cok asabıyım aılemden ızın almam bıle nerdeyse.onların kızacağı ıstemeyeceğı bı yere gıtmem zatende. kaldı kı sevgılım böyle yapınca düşünün benı fıttırıyorum.ama erkeklerde vardır ya ıste sözüm gecsın evın erkeği modu vardır hanı.kızlar cokta sey olmayın benım sözüm gecer eder havasında olmayın yanı bu cok küçük bı olasılıktır bence.bahsettığımız erkek türk erkeği yanı
banada saçma gelıyor su ızın alma konusu bunu bana o alıştırdı.ben ona guvenıyorum kı sorma gereği duymuyordum . nıye gıdıyon kımlesın kım var kız mı felan bılmem ne hiç sormazdım yanı.alıştırdı benı bı ara cok üstüne düştüm sonra deıdm bu böyle olmayacak kendıme zarar verıyorum ama onun huyu bu o soruyo yaptıktn sonra değil yapmadan önce haber ver dıyo. ama olmuyo kı öyle kadın sana gelır mısın dıyo ben hemen telefona kosup gıdeyım mı dıye sorayım mı o anıden cıkan bısey planlı olsa zaten haberı olur.burda ızın konusu cok gectı ama ızın değil aslında ben felanca yerde nısan var oraya gıdyoruz dedım gıttık.buna bozuldu . ama o anda tele sarılmak hoş değil ki.abartıyo ya bu huyunu nasıl kesıcem.bunu söyleyın bana . ben tamam deyıp susmayacağım kesın ama bıdaha bunu yapsın ıstemıyorum.ona ıyı bır ders nasıl verebılırım bu huyunu nasıl kesebılırım.s,nirlendiğinde sivri laflarından nasıl vazgecırebılırım? biz bır yıldır cıkıyoruz
medenı durumumda evli yazıyor evet bız bırbırımızı cok sevıyoruz kocam gıbı göruyom oda esı gıbı göruyo.bazen sinirlenınce ne dedığını bılmıyo ama bunuda ılk dedı.bı dahakı tartışmada ne dıyecek kım bılır.cok fazla tartışmıyoruz tartışmalarda kıskançlıktan oluyor.neden bana haber vermeden iş yapıyorsunlar havalarda ucusuyor.izin alma konusu dert değil benım için bısey yapmak ıstedığımde yok demıyor zaten.of ama ya nııye böyle söyledı şimdi uyuz pis cocuk :sinifsinif: evet burnu sürtsün bak sımdıden mesaj attı: ne olur cevap ver senın üzgün olduğunu düşündükçe uyuyamıyorum dıyo. yoksa uykusunu düşündüğüiçin mi böyle dedı :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?