- 4 Şubat 2009
- 1.144
- 64
- 158
- Konu Sahibi DeLiBoNCuK
-
sevgılı kırmızıkülotlu arkadaşım teşekkür ederim yorumun ıcın.haklısın bu ıyı bı başlangıc oldu söyleyıp gıdeyım altı üstü bı düğün sanki kötü bı yere gıttım.gıttım oturdum bırde varyatabı canım bu ıyıce ılerletecek bunu ıpleri bu kadar elıne vermeyım onun gönlü olsun dıye ben nıye üzüleyım canım aaa klava: ben yazıcam sıze gelişmeleri
etkiler o kaydirigubbakcemile3kırmızıdonlukız ben oraya kırmızıkılotlukız yazmısım kılodun benı cok etkıledıde :teytey:
öyle yapıcam valla benım ne yanlışımı gördün bugune kadar heyt be böyle bundan sonra
bencede krımızı don giyen arkadaşımızın dediği gibi ileride bu tipler anneye bile göndermiyor
hiç kimseden izin alınmaz de haber edilir de oda başıma birşey gelirse diye haber edilir yoksa kaç yaşına gelmiş bir kızım de izin alınca yalvarınca olaylar farklılaşıyormu de böyle ikna et onu
izin alınacak yer var haber edilecek yer var de yeri gelir evli oluruz izin de alırım de
:roflol::roflol:
evet böylede söylebilirsin vereliniortak
bencede krımızı don giyen arkadaşımızın dediği gibi ileride bu tipler anneye bile göndermiyor
hiç kimseden izin alınmaz de haber edilir de oda başıma birşey gelirse diye haber edilir yoksa kaç yaşına gelmiş bir kızım de izin alınca yalvarınca olaylar farklılaşıyormu de böyle ikna et onu
izin alınacak yer var haber edilecek yer var de yeri gelir evli oluruz izin de alırım de
medenı durumumda evli yazıyor evet bız bırbırımızı cok sevıyoruz kocam gıbı göruyom oda esı gıbı göruyo.
bu kafayla daha çok azar işitirsin canım..
Az biel yapıyorlmaz:
bu kafayla demek hımmm sağol :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?