ok krd beni, imdi ona nasl davranaym ?Ltfen bakn

sevgılı kırmızıkülotlu arkadaşım teşekkür ederim yorumun ıcın.haklısın bu ıyı bı başlangıc oldu söyleyıp gıdeyım altı üstü bı düğün sanki kötü bı yere gıttım.gıttım oturdum bırde varya tabı canım bu ıyıce ılerletecek bunu ıpleri bu kadar elıne vermeyım onun gönlü olsun dıye ben nıye üzüleyım canım aaa klava: ben yazıcam sıze gelişmeleri

bencede verme canim, yüz verdinmi astarini istiyo bu erkekler hele bide simdiden böyle yüz verirsen evlenince hic durduramassin
kararli ol, senden özür dileyene kadar gercekten pisman oldugunu anlayana kadar aram cevap verme...
bunda sonra böyle kabul edersen de hem haber verdim daha ne istiyon de
sonra böyleleri evlenince annene gitmene bile izin vermeyen tiplere dönüsüyo:umursamaz:

ailemden asabı olduğum için izin almıyorum demek ıstemedım. izin almam zaten çok gezmem ben ıkı hafta bır cıkaırm nerdeyse gittiğim yerlerde aılemın bıldığı kızmayacağı yerlerdır.bı kac mesajda arkadaşlar haklı olarak sınırlenıp yazdılar bende zaten morlaım bozuk olduğu ıcın bıraz sıvrileştim galıba özür dilerim kızlar ben sızden fıkır almak ıcın yazdım kötü nıyetım yok.haklısınız tabı kı ızın almak konusunda.papatyanil senın yorumun bakıs acında farklıymıs böylede düşünmek lazım aslında teşekkür ederimşutarafagitti

kırmızıdonlukız ben oraya kırmızıkılotlukız yazmısım kılodun benı cok etkıledıde :teytey:
öyle yapıcam valla benım ne yanlışımı gördün bugune kadar heyt be böyle bundan sonra

bencede krımızı don giyen arkadaşımızın dediği gibi ileride bu tipler anneye bile göndermiyor
hiç kimseden izin alınmaz de haber edilir de oda başıma birşey gelirse diye haber edilir yoksa kaç yaşına gelmiş bir kızım de izin alınca yalvarınca olaylar farklılaşıyormu de böyle ikna et onu
izin alınacak yer var haber edilecek yer var de yeri gelir evli oluruz izin de alırım de

kırmızıdonlukız ben oraya kırmızıkılotlukız yazmısım kılodun benı cok etkıledıde :teytey:
öyle yapıcam valla benım ne yanlışımı gördün bugune kadar heyt be böyle bundan sonra
etkiler o kaydirigubbakcemile3
evet yani bir seneye kadar o yoktu ve sen demekki buzamana kadar yanlis kararlar almamissin....:hulya: seni üzmesine bagirmasina izin verme askta biyere kadar yani

:roflol::roflol:
evet böylede söylebilirsin vereliniortak

cok teşekkür ederim bu durumu naısl düzeltmem gerektığı hakkındakı ısabetlı önerılerınız ıcın hem o kırılmasın hem ben.dediğin gıbı ben onu ıkna edeyım bıraz soğuk bıraz naz iki kaç iki göz hallolur heralsam süprizzzzz kocaman kocaman öpüyorum sizi

nasıl ya bi yere gitmek için ona önceden söylemen yada izin mi alman lazım
bence alıştırma bunu ona evet söyle gidiyorum diye ama gidebilir miyim deme
vede beni hatırlama demiş sana sende bi süre hatırlama biraz burnu sürtsün yaptığı hatayı anlasın
nasılsa pişman olucaktır...

yuh artık yani buna da karışıosa ben olsam beni hatırlama dediğinde bi düğüne gittim diye bunları diyecek adamı hiç hatırlamam merak etme derdim :ecrin_bebek:

ERKEK ARKADAŞIN DEMEK

ilk okuduğumda yanlış okumuşum eşin sandım
bir insan sevdiği sevgilisinden izin almaz....sadece saygıdan ötürü haber verir...bunu ayarla canım..

daha sonra bu kaprislere eğer daha çok boğun eğmek istemiyorsan ve tabi bide evlilik düşünüyorsan bence burda kişiliğini ona iyice anlat

evlenince çok çekilmez olacağı kesinnn

dün gece sabaha kadar mesaj yazdı aradı durdu.sabahtan berı cevap vermedım ayrı gayrı duruyoruz öyle.bı süre hatırlamayayım bakalım ne olucak.

bu kafayla demek hımmm sağol :1ninca:

kocan gibi görmen,seni eşi gibi görmesi.. aşırı sahiplenmeler,gereksiz kıskançlıklar,izin almalar,vermeler..kocaymış gibi yapmalar..
bunlar ilişkiyi tüketir,fazla kredi verirsen adam da seni tüketir..
ki böyle olmuş zaten..

kızların böyle durumlara kendinilerini düşürmesine sinir oluyorum..
bence fazla taviz vermişsin,bedelini ödüyorsun.
sorun yok yani,herşey normal..

anlamıyorum bu het höt tavırlarını 1 yıllık evliyim dün gece eve 1 de geldim düğünden ve ümraniyeden

kızlarla arkadaşımın kullandığı arabayla ne kadar eğlendiğimi eşime anlatırken beraber gülüp eğlendik

daha evlenmemişken ve bir nişana giderken bile sorun çıkartanlarıda anlamıyorum anlayamıycam

güvenmeden olmuyor olmuyor olmuyor...bunu kabul etmek lazım artık..bu tipler evlendinizmi üstünüze kapıda kilitler Allah muhafaza

unutmayın ki siz biribirinizi mutlu etmek için varsınız sorun çıkartmak için değil ve hernekadar aynı hayatı

paylaşıyor olsanızda bireysel olarak bir hayatınız var insan ilk önce bunlara saygı duymalı.....birbirinizi devamlı sıkarak

bunaltarak hiç biryere varamazsınız istersen ona bunları anlat ve hiçbişeyin kimsenin tekelinde olmadığını hatırlat...dünya kimsenin etrafında dönmüyor

Son düzenleme:
akşama doğru herşey düzeldı sevgılım gayet hoş bır konusmayla güzel bı acıklamayla ve aldığımız önlemlere her sey normale döndü.ben bu kafamlada bu sevgılımlede mutluyum hadı eyvallah

arkadaşım tüm yorumları okudum bana entresan geldi açıkçası yazdıkların en sonda ben bu kafamlada bu sevgılımlede mutluyum yazmıssın eyvallah diyerekten sonlandırmıssın sana bunca yardım eden arkadaşa ayıp değil mi bu yaptığın madem bu kadar mutlusun sorununu buraya tasımayacaktın
yaptığın ayıp geldi bana açıkçası ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…