ok ktym:(

my_baby

masumdum..artık ürkeğim:(
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
146
2
96
42
- Yurtdışı
kızlar geçenlerde konu açmıştım eşim arkadaşlık sitesine üye olmuş diye..onun sonrasında beni ikna edip öyle bişey yapmadığına inandırdı inanmasam da inanmış göründüm..çünkü ayrılmayacaksam üstelemeyektim ama tabi o günden beri hep soğuk davranıyorum ister istemez affedemiyorum kendi içimde ama bu sefer adam hem suçlu hem güçlü bana ona surat yaptığım için kızıyo..suçumu kabul edeyim kendimi affettireyim yok..üstüne ben senin bu triplerini çekemem diyo..o günden sonra geçen sabah 6 da eve geldi internet kafede çalışıyo bu arada..bi arkadaşıyla dertleşmişler güya..sonra dün gece yine 3 te geldi normalde 12 de işi bitiyo ama hep bi bahanesi var..ve ben yine ciddi anlamda şüpheleniyorum iş yerine gidince yüzüme bakmıyo beni ordan hemen göndermeye çalışıyo çok acayip davranıyo..ben gidecem diyorum kızıyo üste çıkıyo ama bana hiç yakın değil..nasıl açığa çıkarıcam yine bişeyler yapıyo kesin msn şifresini bulmaya çalışıyorum olmuyo kafayı yiyecem:uhm:

Öncelikle huzursuzluk ortamını kaldırmalısın bence aradan,bu şekilde bi yere varamazsın.Herşey yolundaymış gibi davran ona senin şüphelendiğini bilmesin böylece kapana kıstırman daha da kolylaşır zaten şu an da bişiler yapabileceğinden şüpheleniyordur tedbirlidir.Biraz sakinleşip ona her zamanki gibi davranıp bi kaç gün sonrada atağa geçmelisin çaktırmadan.Evinizde ki bilgisayardan da msn ini açıyor mu?

bence hıc kaale alma sen de o surat yapıyor dıye yaklasma.Ben esımle tartısırdım ben haklı olmama ragmen ben surat yapıyorum dıye o da yapardı sonra ben dayanamaz OZUR DILERDIM.su an kendıme bıle sasıyorum.Artık ne yapıyorum bılıyormusun hıc kaale almıyorum gereklı ıhtıyac zamanlarında konusuyorum sonra kendısı duzelıyor.

hayır burda kaydolduğunu biliyo açmıyo ama kendi laptopundan açıyo ona da şifre koymuş dosyalarıma falan giremiyorum hem girsem de şifreyi bulamam ki?

Canım o zaman bu sakladığı şeyi öğrenmen biraz zor.En iyisi güzelce al karşına konuş msninin şifresini istiyorum ne var ne gizliyorsun öğrenmek istiyorum de.Gizlemiyorum derse de o zaman neden şifresini vermiyor.Bu işi konuşarak çözmelisin sanırım.Peki telefonlarını da saklıyormu?

ben onun gizli adresini öğrendim ama o o adresin kendinin olduğunu kabul etmiyor o nedenle istesem de öyle bir adresim yok ki diyecek..asla kabul etmiyo telefonlarını sakalmıyo ama başka bi numarası varmış onu da öğrendim ama onu da kapattırmış benim öğrendiğimi anlayınca ispat edemiyorum adam gizli istihbarat gibi çalışıyo..

ayrılmayacagım için afettmiş gibi yapıyorum dediklerine inandım demişin.........
o zaman sende somurtma yada soguk davranma.........
belki senin soguk davranmam onu dışarıya itiyor........

Hımmm çok uyanık anlaşılan.Peki yeni msn adresi alarak o bildiğin adresi ekleyerek başkasıymış gibi konuşmayı denesen.

onu dayaptım ama bu aralar çok açık verdiği açain ben olabileceğimi düşünerek kabul etmiyo..kendi haline bırakacağım ama salak yerine konmak istemiyorum yaa..

Eşin Arkadaşlık sitesine kendine sevgili Bulmak ıçin Üye Olmuş..
Ve sen affetmişsin.
Şimdi elinden olmadan soğuk davranıyosun ki haklısın..
Bence hiç konuşma bile
Ne hali varsa görsün...Hatta boşuyabiliyorsan Boşa.
Zaten ınternet cafede çalışıyormuş.
Tüm gün neler yapıyodur Allahj bilir:)

aynen.......:lepi:
zaten sen ilk başta onu afederek nasılsa ayrılmaycagım inanıyım diyerek yolunu açmış bulundun...........kusura bakma ama.....öyle

canım öncelikle çok telaşa kapılmadan rahat ol ve evının huzurunu koru...
şimdi sen kem küm edersen bir olay çıkarısısan kocanın geleceği varsada gelmez.
o yuzden sakın ol.
bu arada ona çaktırmadan derinden derinden izle bakalım ne yapıyor ne edıyor..

ayrıca eger senı aldattığını tekrar yakalarda boşanmak isteyeceksen bu eylemleri gerçekleştir.
ha yok boşanmam dersen o zaman ne araştır nede eşinle tartışıpta 2 gün küs kalıpta 3. gün adamın koynuna girme.
yoksa aldatılmalar ihanetler affedıldımı akabınde adamlar aynı haltı yıyorlar canım..

tatlım şunu söylemeliyim ki,eşin bu işlere takılmışsa onu takip ederek engellemen mümkün değil..
yeni msn açar,yine yapar..ispatlama şansın yok.
internet cafe si de var,adam internetin ıcığını cıcığını biliyordur,senden daha da ustadır...
bence evde huzursuzluk çıkarma,bir süre izle becerebiliyorsan.çaktırmadan takip et,geç geldiği günlerde iş yerine gidebiliyorsan git bir taksiyle filan,izle bakalım...
ama hepsini çaktırmadan yapman lazım..
ama kararın kesin olsun,herşeyi elbet birgün ortaya çıkarırsın.fakat kötü bir durumla karşılaştığında,bu evlilik yürümeyecekse bu zahmete gir.herşeye rağmen devam edeceksen,inan enayi yerine konmak,herşeyi bile bile devam ettiğini göstermekten daha gururlu bir durumdur!

erkekler işte, hiç ders almıolar, hatta affedilmeyi yeni maceralar için açılmış kapı olarak görüolar:umursamaz:
durumun çok zor, şüphe insanı en mahweden şeydir, bişe warsa oturup çözümüne bakarsın yoksada gönül rahatlğıyla sımsıkı sarlırsın eşine ama iklemde kalmakk çok kötüü çoookkk:umursamaz:
senin yerinde olsam çok ciddi bi şekilde karşıma olur konuşurdum.. bütün şüphelerimi anlatırdım eksiksiz, mutlaka inkar edicektir, ozamn derdimki hadi hayatım beraber msni açalım maillerine bakalım benim içimdeki bu yersiz(!) kuşkular gitsin eskisi gibi içim rahat olsun sana karşı.. işte ozaman tepkisinden ortaya çıkar akmı karamıyasakkelime

Eee ayrılmayacaksan niye üsteliyorsun ki arkadaşım...
Yani belli ki eşin bi haltlar karıştırıyor ama temkinli, açık vermez hayatta...
Ve sen de belli ki boşanmayacaksın (en başta söylemişsin). O zaman daha fazla kurcalama görmedim duymadım bilmiyorum de, eşine de kötü davranma adam sanal boyuttaysa reele geçer maazallah..

Msn şifresine gerek yok,hadi buldun diyelim,hadi hesap sordun..Boşanmazsan ne yapacak yeni bir adres ve şifreyle yola devam
Eğer karşısına geçecek ve hesap soracaksan gemileri yakmaya da hazır olmalısın bence

arkadaşa katılıyorum.kaydirigubbakcemile5.
ayrıca çok üzgünüm ama senin iş sekteye uğramış güzelim yasakkelime dost acı söyler malesef senin adam fındık kırıyor:çok üzgünüm:

aferim benim güzel kızımmmm seviyorum senin beynini..kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
birde şu pc ye takılan aletler varmış herşeyi kayıt ediyormuş falan..onu taktır bir iki gece git ailenle kal eşin evde kalsın rahat rahat yazışsın evde kayıt olsun sende ispatla
..:mymeka:

burda hatalı sensın bana gore..
esın zaten ınternet cafede calısıyomus bunu ogrenmen cok zor bı kez onu belırteyım..
ve esıne soguk davranman bence yanlıs..
onu dahada dısarıya ıtmıssın gece o saatlere kadar dısarda kalmasındakı tek neden senın soguk davranmadır bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…