Öncelikle huzursuzluk ortamını kaldırmalısın bence aradan,bu şekilde bi yere varamazsın.Herşey yolundaymış gibi davran ona senin şüphelendiğini bilmesin böylece kapana kıstırman daha da kolylaşır zaten şu an da bişiler yapabileceğinden şüpheleniyordur tedbirlidir.Biraz sakinleşip ona her zamanki gibi davranıp bi kaç gün sonrada atağa geçmelisin çaktırmadan.Evinizde ki bilgisayardan da msn ini açıyor mu?
Canım o zaman bu sakladığı şeyi öğrenmen biraz zor.En iyisi güzelce al karşına konuş msninin şifresini istiyorum ne var ne gizliyorsun öğrenmek istiyorum de.Gizlemiyorum derse de o zaman neden şifresini vermiyor.Bu işi konuşarak çözmelisin sanırım.Peki telefonlarını da saklıyormu?
Hımmm çok uyanık anlaşılan.Peki yeni msn adresi alarak o bildiğin adresi ekleyerek başkasıymış gibi konuşmayı denesen.
Eşin Arkadaşlık sitesine kendine sevgili Bulmak İçin Üye Olmuş..
Ve sen affetmişsin.
Şimdi elinden olmadan soğuk davranıyosun ki haklısın..
Bence hiç konuşma bile
Ne hali varsa görsün...Hatta boşuyabiliyorsan Boşa.
Zaten İnternet cafede çalışıyormuş.
Tüm gün neler yapıyodur Allahj bilir:)
kızlar geçenlerde konu açmıştım eşim arkadaşlık sitesine üye olmuş diye..onun sonrasında beni ikna edip öyle bişey yapmadığına inandırdı inanmasam da inanmış göründüm..çünkü ayrılmayacaksam üstelemeyektim ama tabi o günden beri hep soğuk davranıyorum ister istemez affedemiyorum kendi içimde ama bu sefer adam hem suçlu hem güçlü bana ona surat yaptığım için kızıyo..suçumu kabul edeyim kendimi affettireyim yok..üstüne ben senin bu triplerini çekemem diyo..o günden sonra geçen sabah 6 da eve geldi internet kafede çalışıyo bu arada..bi arkadaşıyla dertleşmişler güya..sonra dün gece yine 3 te geldi normalde 12 de işi bitiyo ama hep bi bahanesi var..ve ben yine ciddi anlamda şüpheleniyorum iş yerine gidince yüzüme bakmıyo beni ordan hemen göndermeye çalışıyo çok acayip davranıyo..ben gidecem diyorum kızıyo üste çıkıyo ama bana hiç yakın değil..nasıl açığa çıkarıcam yine bişeyler yapıyo kesin msn şifresini bulmaya çalışıyorum olmuyo kafayı yiyecem:uhm:
Öncelikle huzursuzluk ortamını kaldırmalısın bence aradan,bu şekilde bi yere varamazsın.Herşey yolundaymış gibi davran ona senin şüphelendiğini bilmesin böylece kapana kıstırman daha da kolylaşır zaten şu an da bişiler yapabileceğinden şüpheleniyordur tedbirlidir.Biraz sakinleşip ona her zamanki gibi davranıp bi kaç gün sonrada atağa geçmelisin çaktırmadan.Evinizde ki bilgisayardan da msn ini açıyor mu?
tatlım şunu söylemeliyim ki,eşin bu işlere takılmışsa onu takip ederek engellemen mümkün değil..
yeni msn açar,yine yapar..ispatlama şansın yok.
internet cafe si de var,adam internetin ıcığını cıcığını biliyordur,senden daha da ustadır...
bence evde huzursuzluk çıkarma,bir süre izle becerebiliyorsan.çaktırmadan takip et,geç geldiği günlerde iş yerine gidebiliyorsan git bir taksiyle filan,izle bakalım...
ama hepsini çaktırmadan yapman lazım..
ama kararın kesin olsun,herşeyi elbet birgün ortaya çıkarırsın.fakat kötü bir durumla karşılaştığında,bu evlilik yürümeyecekse bu zahmete gir.herşeye rağmen devam edeceksen,inan enayi yerine konmak,herşeyi bile bile devam ettiğini göstermekten daha gururlu bir durumdur!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?