Eşin Arkadaşlık sitesine kendine sevgili Bulmak İçin Üye Olmuş..
Ve sen affetmişsin.
Şimdi elinden olmadan soğuk davranıyosun ki haklısın..
Bence hiç konuşma bile
Ne hali varsa görsün...Hatta boşuyabiliyorsan Boşa.
Zaten İnternet cafede çalışıyormuş.
Tüm gün neler yapıyodur Allahj bilir:)
tatlım şunu söylemeliyim ki,eşin bu işlere takılmışsa onu takip ederek engellemen mümkün değil..
yeni msn açar,yine yapar..ispatlama şansın yok.
internet cafe si de var,adam internetin ıcığını cıcığını biliyordur,senden daha da ustadır...
bence evde huzursuzluk çıkarma,bir süre izle becerebiliyorsan.çaktırmadan takip et,geç geldiği günlerde iş yerine gidebiliyorsan git bir taksiyle filan,izle bakalım...
ama hepsini çaktırmadan yapman lazım..
ama kararın kesin olsun,herşeyi elbet birgün ortaya çıkarırsın.fakat kötü bir durumla karşılaştığında,bu evlilik yürümeyecekse bu zahmete gir.herşeye rağmen devam edeceksen,inan enayi yerine konmak,herşeyi bile bile devam ettiğini göstermekten daha gururlu bir durumdur!
burda hatalı sensın bana gore..
esın zaten ınternet cafede calısıyomus bunu ogrenmen cok zor bı kez onu belırteyım..
ve esıne soguk davranman bence yanlıs..
onu dahada dısarıya ıtmıssın gece o saatlere kadar dısarda kalmasındakı tek neden senın soguk davranmadır bence..
ooo bu adamdan süphe duymaya ne hacet, arkadaş kusura bakma ama eşinin işi seni aldatmasına öyle uygun ki, gecenin körleri geliyo, ekstra bir hesap açmış yakalıyorsun, telefonunu saklamıor çünkü başka numarası var, onu iş yerinde bırakıyordur, ordan arayanlar nasılsa evine getirdiği numarayı bilmiyordur. Dosyaları gizli, bilgisayarının şifresi var ve sen bilmiyorsun. Allah kocanı akıl sana da sabır versin. Yanlış yola girmiş gibi geldi bana umarım girmemiştir, girdiyse de vicdanıyla biran evvel yüzleşir . Ama sen bence alttan alma, çekemem edemem ne demek hata yapıyorsa soğukluğunu da çekecek..ilkinde alttan alman sadece onu güçlendirmiş baksana.
ben onun gizli adresini öğrendim ama o o adresin kendinin olduğunu kabul etmiyor o nedenle istesem de öyle bir adresim yok ki diyecek..asla kabul etmiyo telefonlarını sakalmıyo ama başka bi numarası varmış onu da öğrendim ama onu da kapattırmış benim öğrendiğimi anlayınca ispat edemiyorum adam gizli istihbarat gibi çalışıyo..
o numarayı çok yakın bi arkadaşınla arasan belki düşer ?aynen öyle eve gelmiyo çünkü kesin internette kadınlarla konuşuyo evet başka numarası da var o da işyerinde ve ben göremiyorum..
durumun çok zor Allah kolaylık versin....
kocan seni hasta etmesinde....yaşattığı travma hiç kolay değil...çocuğun için güçlü olmaya çalış....
sen eşini yakalayıp affedene kadar nasıldı? sana karşı ilgili bir koca mıydı?
ben her zaman şunu savunurum eğer ayrılma olmayacaksa yüz göz olmamak anladığını tam olarak belli etmemek gerekiyor...yüzüne gelip sonra affedince hiç bir zaman eskisi olmaz...gerekirse imalarda bulunmak şüphelendiğini ifade etmekle birebir yakalamak ve yüzüne vurmak çok ayrı şeyler...affettikten sonra erkeğin çekincesi kalmıyor....hele birde çocuk varsa...
gelelim yapmak istediklerine ; takip etmeye kalkarsan durum daha da kötüleşir...hadi şifresini kırdın telefon numarasını tespit ettin vs. vs. bir şekilde yakaladın ne yapacaksın? boşanmak için mi araştırıyorsun bunları? bence araştırmana gerek yok...düz olarak sor kafandaki şüpheleri yaşadıklarını anlat...hani eşin surat asmasa sana soğuk davranmasa sabaha karşı eve gelmelere başlamasa diyeceğim sakın huzur kaçırıcı şeyler yapma...çaktırmadan takip et...ama kocanın yaptıkları karşısında sessiz kalmak çok zor hatta imkansız....
kayınvaliden var mı? varsa aranız nasıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?