evet haklısın..daha önce de ilgili bir koca değildi hiç olmadı..bu kaçıncı yakalayışım zaten daha önce de yakaladım eski sevgilisiyle mailler mesajlar ben evde yokken eve getirmeler yani neler neler..her seferinde düzelecek sanıyorum iyi olacak sanıyorum sonra hiç ummadığım bir anda tekara bişey çıkıyor..çok yoruldum..sanırım artık ya çekip gideceğim ya da böyle aldatıla aldatıla aşamayı kabul edeceğim ki bu da çok zor hatta imkansız adam değişmyecek düzelmeyecek anladımlmaz:
kaynanamla aram çok kötü hatta konuşmuyoruz zaten en baştan beri hep o doldurdu hep o soğuttu.en sonunda yapacaklarını yaptılar
oooo daha sen neyi araştırıp kurcalıyorsun canım benim anlamadım ki:uhm:
maddi gücün ya da destek olan ailen varsa boşayacaksın yoksa da olduğu gibi kabul edip evladına bir baba yuva deyip kocan olduğunu unutarak nikahlı olarak yaşamaya devam edeceksin...
peki ailen ne diyor bu duruma...
geçimini sağlayacak mesleğin var mı? boşansan ailen seni evladın ile birlikte kabullenir mi?
evet doğru bu adam bana koca olmaz olmadı da zaten adım evli ama adam hiç ortalarda yok..hiç bir işle ilgilenmiyo hasta olsam hastalığımı bilmiyo..resmen yalnız yaşıyorum burda..
evet doğru bu adam bana koca olmaz olmadı da zaten adım evli ama adam hiç ortalarda yok..hiç bir işle ilgilenmiyo hasta olsam hastalığımı bilmiyo..resmen yalnız yaşıyorum burda..
kızlar geçenlerde konu açmıştım eşim arkadaşlık sitesine üye olmuş diye..onun sonrasında beni ikna edip öyle bişey yapmadığına inandırdı inanmasam da inanmış göründüm..çünkü ayrılmayacaksam üstelemeyektim ama tabi o günden beri hep soğuk davranıyorum ister istemez affedemiyorum kendi içimde ama bu sefer adam hem suçlu hem güçlü bana ona surat yaptığım için kızıyo..suçumu kabul edeyim kendimi affettireyim yok..üstüne ben senin bu triplerini çekemem diyo..o günden sonra geçen sabah 6 da eve geldi internet kafede çalışıyo bu arada..bi arkadaşıyla dertleşmişler güya..sonra dün gece yine 3 te geldi normalde 12 de işi bitiyo ama hep bi bahanesi var..ve ben yine ciddi anlamda şüpheleniyorum iş yerine gidince yüzüme bakmıyo beni ordan hemen göndermeye çalışıyo çok acayip davranıyo..ben gidecem diyorum kızıyo üste çıkıyo ama bana hiç yakın değil..nasıl açığa çıkarıcam yine bişeyler yapıyo kesin msn şifresini bulmaya çalışıyorum olmuyo kafayı yiyecem:uhm:
sorularıma cevap vermemişsin....bırak maneviyatı boşanmayı göze alacak maddi gücün var mı? manevi olarak zamanla toplarsın kendini onu sorun etme....
asıl önemli olan ailen bu duruma ne diyor? boşanırsan seni ve evladını kabul ederler mi? o zaman mesleğin olmasa bile münasip bir işe girer çalışır ailenin desteği ile ayakta durursun...
yok eğer ailen destek olmazsa senin de anladığım kadarıyla mesleğin de yok evladın ile birlikte ziyan zebil olmamak için daha önce de dediğim gibi yavruna baba yuva diyerek kocan olduğunu unutup bu şekilde yaşamaya devam edeceksin...
eşin konuşarak anlaşmaya varılabilecek bir erkek değil...anlattıklarından öyle anladım...konuşmaya kalkarsan aleyhine döner ve hatta şiddet uygular diye endişeliyim...(şimdiye kadar şiddet uygulamadığına da çok şaşırdım ya) ...eşini düzeltmeye uğraşma düzelmez...Allah daha evvel bir kaza bela hastalık vermezse yaşlanıp elden ayaktan düşene kadar böyle devam eder diye düşünüyorum...
ailem gel diyo ama gene de bilmiyorum..lisans mezunuyum ama hiç çalışmadım deneyimim yok yine de biryerden başlayabilirim kendimi geçindiririm yani ama ben düzelir sandım sabredeyim dedim..şu son darbesi tüm umudumu yıktı anladım ki bu adam düzelmezlmaz:
maşallah Allah diğer yönden şansını açık etmiş...bunu kullan derim....ailen arkanda tahsilin var daha ne düşünüyorsun...aşk değil mi? aşkı boşver unutursun...biraz acı çekersin sonra bir gün bir bakmışsın mesut mutlu yaşıyorsun...
üzgünüm eşin kolay kolay düzelmez...hani karda yürüyüp izini belli etmeyen çapkınlardan olur ama sen zehir hafiyesindir yakalıyorsundur...o zaman derim ki kocanla uğraş düzelir...fakat senin kocan resmen sapıtmış...eve kadın getirmeler sabaha kadar eve gelmemeler sana surat asmalar...yok yok bu adamın sana ve evliliğinize saygısı sevgisi kalmamış...hemen bitirmeni tavsiye ederim.
ben aileme gittiğim bir zaman getirmiş sonra ben kzın evde küpesini kolyesini buldum ve bi şekilde ortaya çıkardım..şimdiye kadar ne yaptıysa ortaya çıkardım her seferinde inkar etti ayrılmaya kalktım yalvardı seni seviyorum diye..ama şimdi öyle pişkinleştiki hem suçlu hem güçlü kendimi affettireyim derdi de yok ben ona iftira atıyormuşum falan sürekli beni suçluyo mahvetti psikolojimi eve geleceği zaman kalbim çarpıyor stresten acaba şimdi ne olacak diye..
ailemle konuşup bu olanları anlatmamı istemiyo asla çok kızıyo ben bu olanları başkasına anlattığım için kendimi suçlu hiisediyorum bu sefer o yaptığı için suçlu değil ben anlattığım için suçlu oluyorum beni o moda soktu yani:çok üzgünüm:
burda çok fazla yok..dil problemim olduğu için ama ciddi depresyonda olduğumun farkındayım..kendimi suçluyorum cesaretsizim karasızım hele şu son olaydan sonra çıldıracak gibi oluyorum düşündükçe tepki de veremedim hiç ağlayamadım bile hiç bişey yapmak gelmiyo içimden..acaba bu sefer neden böyle tepkisizim geçen seferkilerde üzülmüştüm ama şimdi hiçbişey hissedemiyorumpsikoloji ilgi alanım olduğu için girdiğin modu çok iyi anlıyorum...yaşadıklarının doğal sonucu olarak psikolojik travma yaşıyorsun....bu travma ile tek başına mücaadele edemiyorsun o zaman profesyonel destek almanı tavsiye ederim...kendini toparladığın zaman zaten boşanmayı gerçekleştirecek gücü kendinde bulacaksın...
psikiyatriste gitme imkanın var mı?
burda çok fazla yok..dil problemim olduğu için ama ciddi depresyonda olduğumun farkındayım..kendimi suçluyorum cesaretsizim karasızım hele şu son olaydan sonra çıldıracak gibi oluyorum düşündükçe tepki de veremedim hiç ağlayamadım bile hiç bişey yapmak gelmiyo içimden..acaba bu sefer neden böyle tepkisizim geçen seferkilerde üzülmüştüm ama şimdi hiçbişey hissedemiyorum
o zaman ailenin yanına gidip tedaviye başlayacaksın...
hiç birşey hissetmiyormusun? açtığın topiğin başlığına ve yazdıklarına bakılırsa durum çok farklı gözüküyor....
hayatını iyileştirmek için yapacak bir çok şeyin varken oturup çekmek istiyorsan da senin bileceğin birşey.
mutluluklar diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?