ok mu beceriksizim?

Bu ev işlerine hevesli olanları bir türlü anlayamıyorum.Evlendim hala bilmiyorum,öğrenmek de istemiyorum açıkçası.Ben çalışayım,işime gideyim yeter.:kedi:

Evde hiç iş yaptırılmayanlardandım, sadece merak edip hevesle annemle yaptığımız mamalar için mutfağa girerdim. evlendim öğrenciyken, hiç bi' zorluk yaşamadım :1closedeyes: Ama 1 yılda nefret ettim özellikle yemek yapmaktan. boşandım. eski hayatıma döndüm.
Anam sağ olsun, yemek falan yaptırmaz :icecream: sen çalışıyorsun ben evdeyim der zemuszemus

Hiiç dert etme, fazla da merak etme, başa gelince çekeceksin, hem pratiğim ok dersin, evlenirsen karşındaki kişi de işlerin ucundan tutmak zorunda kalır, sabırsızlık yapıp "sen bırak, ben hallederim" deme hatasında bulunmazsın :jeyyar:

bi iki hüsran denemesınden sonra sende evının aşçısı olursun
ebn kötu ıhtımal bu
hem merak etme boşver yaa
yemek buldun mu ye iş buldun mu kaç

enim annem hep yaptığın banaysa öğrendiğin kendine derdi canım mesela eşyalrının bi kısmını kendin ütüle annene sor öğretsin falan mutfağa gir kek yap yapa boza öğrenirsin

canimsin ya kiyamam
tek dertlerin bunlar olsa keske
hicbirimizde annemizin karnindan ögrenerek dogmuyoruz canim benim
is basa düstümü öyle bir ögreniyoruzki
emin ol icinde istek ve heves oldugu sürece er yada gec ögrenirsin canim

süpersin valla sana katılıyorum benim eşimin bi akrabası demişti ki bildiğin şeylere bile hayır de yoksa hep üstüne kalır işler :)

ananemin bir lafı vardı bilmiyorumla görmedim bin bela savarmış diye :))..Evlilik yaşamımda bu lafın çok doğru olduğunu gördüm :))). Yemek yapmayı bilmiyordum eşim de meraklıydı o girdi mutfağa. Temizlik vs herbir şeye yardım etti. Boşver küçüğüm ben senin yaşındayken ev işlerinden dirhem anlamazdım. Anneme az kafayı yedirmedim. Ama komik olan o kadar bihaber olduğum halde iş başa düşünce beynimin gizli katmanlarında esasında tüm bilgileri kaydettiğimi gördüm. Bilinçaltı öğrenim görmüşüm meğerse :))). Ha yine bilmiyorum dedim o da ayrı gerçi :)). Bakınız:ananemin lafı

valla erken ögrenmek kötü bir sey degil ki herkez birden aman ne ögrencen bosver demis

erkek arkadasida var ona vakit ayiriyorsa ev islerinede biraz vakit ayirmasi gerekmez mi ??

kendi islerini kendin yaparak baslayabilirsin tatlim

yeri gelir belki annen hsta olur bir corba yapmak zorunda kalirsin

anneni ziyarete gelen olur evini tertemiz yaparsin

16-17 yas malesef cokta kücük yas degil

bilmiyorum size ters gelebilir aa benim dusuncem bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…