ok sinirliyim, paylamam lazm..

ay bide zeytin yağ gibi üste çıkıyo hem suçlu hem güçlü anam bu boğa erkeğimi sevgilinin burcu

aynen canım tam bi boğaaaa asla kabul etmez kendi farkında olsada suç bastırır hatalıyım demez sen surat yaptıkça o daha çok yapar ama bi yerde kısılıp kalıcak bu sefer çok doluyum çünkü bi açıklama yapar insan ya bişi der gönül alır hep haklı hep haklıı

msj yazmış sabah gayet resmi hanımlı fln bide dalga geçiyo sanki adap kurallarına uyiyim dedim fln die bide çıldırmak içten diil içim köpürüo ama mübarek ramazan günü tut kendini dio hiç bişi demiyorum sadece elini vicdanına koy bi benim açımdan düşün dedim gecenin bi yarısı uyanıosun benden bi msj gelio yanlışlıkla gece gece ben birinle msjlaşıroum ne düşünüp ne hissederdin tmm cvp verme bana sadece düşün akşama görüşüp konuşmalıyız dedim bakalım ne bulcak yineee

aynen canım tam bi boğaaaa asla kabul etmez kendi farkında olsada suç bastırır hatalıyım demez sen surat yaptıkça o daha çok yapar ama bi yerde kısılıp kalıcak bu sefer çok doluyum çünkü bi açıklama yapar insan ya bişi der gönül alır hep haklı hep haklıı

keske telefonlarina hic cevap vermeseydin msn ye girmeseydin, sen ondan aciklama bekledikce o da suc bastirmak icin tavir yapan özür dilemesini bilmeyen biri oldugunu biliyosun, bu tavirlari seni iyice sinirlendirdi keske hic konusmasaydinda o catlasaydi sinirden o cabalasaydi aciklama yapmak icin...

Evet yakışmamış.. o nasıl bir cümle.. hele helede siz bu konularda ciddi duran birine benziyorsunuz.. Bende öyleyimdir.. Laubaliliği hiç sevmem...siz haklısınız. bu konudaki tavrınızı koyun..

keske telefonlarina hic cevap vermeseydin msn ye girmeseydin, sen ondan aciklama bekledikce o da suc bastirmak icin tavir yapan özür dilemesini bilmeyen biri oldugunu biliyosun, bu tavirlari seni iyice sinirlendirdi keske hic konusmasaydinda o catlasaydi sinirden o cabalasaydi aciklama yapmak icin...

ya işte bu herkese göre değişio malesef ben tutamam içimde o da açıklama yapmaz üstüne gittiğim için konun belkide ama napim duramıorum artık taktiğe geçti konu onu kabullendirmem lasım yaaa

açıklaması warmış ama sölemicekmişmişşş beyfendi yaa nası bi durumun içindeyim ya neden ben umursamaz olamıorum böle yiyip bitiriom kendimi deli olucam ne dicemi bilmiorummm

açıklaması warmış ama sölemicekmişmişşş beyfendi yaa nası bi durumun içindeyim ya neden ben umursamaz olamıorum böle yiyip bitiriom kendimi deli olucam ne dicemi bilmiorummm

iyi sabırlısın.. ben olaydan çok verilen cevaplarda çldırırım genelde..

bana böyle dese : açıklama yapana kadar beynini yerdim..

yada açıklama yapsa bile dinlemek isteme sen.. istemiyorum seni dinlemeyi de..

sen koy tavır o değil..

iyi sabırlısın.. ben olaydan çok verilen cevaplarda çldırırım genelde..

bana böyle dese : açıklama yapana kadar beynini yerdim..

yada açıklama yapsa bile dinlemek isteme sen.. istemiyorum seni dinlemeyi de..

sen koy tavır o değil..

ya engel olamıorum bişiler demeden aynen tavırları o kadar sinir bozucu ki böle durumlarda içine biri kaçıo sanki hep seni haksız çıkarcak bişi buluo açıklama yapmayı bırak bide abarttım için beni suçlucak nerdeyse ama gerçekten onu yapmam lasımdı o andan itibaren bi susup hiç bi şekilde muattap olmamak ama işte nası alıştırırsn öle gidio baştan yapcaktım ki işlicekti artık işlemez daha da kötüye sürüklenip dağılırıs sadece:1no2:

ya engel olamıorum bişiler demeden aynen tavırları o kadar sinir bozucu ki böle durumlarda içine biri kaçıo sanki hep seni haksız çıkarcak bişi buluo açıklama yapmayı bırak bide abarttım için beni suçlucak nerdeyse ama gerçekten onu yapmam lasımdı o andan itibaren bi susup hiç bi şekilde muattap olmamak ama işte nası alıştırırsn öle gidio baştan yapcaktım ki işlicekti artık işlemez daha da kötüye sürüklenip dağılırıs sadece:1no2:

korkmayın dağılmazsınız , nişanlınız suçlu ve suçunu da gayet iyi biliyor , suç bastırıyor .... ve huyunuzu bildiği için de olayın en kısa zamanda külleneceğinden emin bu nedenle açıklama yapmaya çabalamak bile gereksiz geliyor kendisine ......üstelemeyin açıklasın diye .....hem zaten neyi açıklayacak , nasıl bir açıklaması olabilir ki bu laubaliliğin ???
tavrınız kesin ve net olsun , kendisini size affettirinceye kadar asla ve asla üstüne düşmeyin , arayıp sormayın ...hatta kolay ulaşılmayın bi süre

bu affedilecek alttan alınacak bi mesaj değil
düpedüz sapıklık
17 yaşındaki bir kız ise çocuk değildir genç kızdır
ve maşallah şimdikiler herşeyi fazlasıyla biliyorlar
tepkinizi koyun alttan almayın gerekirse haddini bildirin
bu ne canım terbiyesizlik
bir de bu adamla evleneceksin öyle mi
kardeşi dediğine seksi bebişler diyen adam yaşıtı arkadaşlarına neler der aklım hayalim almıyor

Allahım erkeklerden nefret edicem yakında,birde beceriksizler ki ellerine yüzlerine bulaştırmadan bi haltı beceremiyorlar.Bunların kafasına vura vura mı öğreticez bu doğru bu yanlış diye,neden hep kızlar düşünüp üzülüyor,illa kötü birimi olmak lazım.

acaba siz bir erkeğe yakışıklım tarzında bir kelime yazsaydınız size tepkisi ne olurdu acaba? çok da basite indirgenemez.şakanın da dozu olmalı sınırı olmalı nişanlılığın da bir ağırlığı olmalı.

korkmayın dağılmazsınız , nişanlınız suçlu ve suçunu da gayet iyi biliyor , suç bastırıyor .... ve huyunuzu bildiği için de olayın en kısa zamanda külleneceğinden emin bu nedenle açıklama yapmaya çabalamak bile gereksiz geliyor kendisine ......üstelemeyin açıklasın diye .....hem zaten neyi açıklayacak , nasıl bir açıklaması olabilir ki bu laubaliliğin ???
tavrınız kesin ve net olsun , kendisini size affettirinceye kadar asla ve asla üstüne düşmeyin , arayıp sormayın ...hatta kolay ulaşılmayın bi süre

çok doğru açıklamışsın durum aynı ondan ibaret açıklıcak bi durum bile yok ama çok şey war sölimicem fln diyip suç bastırıo bide üstüne düşmicemm görüşüp konuşmamız şart çünkü biz öle msjla falan pek konuşamayız geçicem karşısına anlatıcamm bakalım ne dicek bide surat yapıcak hale bak yaa şaşırıyorum kendime yaa allahım bu ne sabır ama bi yandan korkuorum böle sabır sabır toplanır sonra bi kerede çıkar daha önce öle oldu hep bi kalemde sildim

bak o boğa erkeğiyse hayatta ona suçunu kabul ettiremessin evet haksızım özürdilerim dedirtemessin çünkü bende boğayım suçluda olsam kabullenmem suçsuzluğumu bastıracak kılıflar ararım sen onu birtek yolla başa getire bilirsin kendimden biliyorum boğa insanı sınırları çok zorlar hemde aşırı onu karşına alıp düzün konuşsanda seni kaaleye almaz canım üzgünüm senin herif benim erkek versiyonum onun için karşısına geçecen ona bayan olduğun halde adam akıllı konuşma yapacan ama böyle sert acımasız bu tavırlarından hoşlanmıyorum sen kaliteni farkettirdin ben böyle istemiyorum ya anlarsın yok anlamassan beni anlamayan suçlu olduğu halde suçunu kabullenemeyen bir insanla dersin o zaten ortada bi ciddiyet olduğu için mecbur haksızlığını kabul edecek ama ona sert çıkışman lazım tam benim erkek versiyonum ya sınırları çok güzel zorluyor ben birkere öyle yaptım acayip sınırları zorladım bana neyaptı biliyomusunuz arabanın içindeydik arabayı evime sürdü sen böyle yapıyosan senin bu davranışını babana söyleyecem suçunu kabul et dedi suçumun olduğunu biliyorum ama kolay kolay kimse kabul ettiremez onun için zorda kalınca mecbur tamam aşkım ben suçluyum yalınş yaptım haklısın özürdilerim dedim yani onada böyle bişi gerek bana yapılan gibi kendimden örnek öerdim daha ne olsun

işin çok zor ona doğruları haksızlığını kabul ettirmen için akla karayı seçmen lazım seninde sınırları zorlamalısın o baktınki haksızlığını kabil etmiyor gidip sana cephe alıyor sende cephe alacaksın sen öyle yaparsan bende böyle 3gün yap 4gün ararmıda kesin bişi diyemem ben sevgilme 15 gün ara verelim dedim elim telefona gidiyordu inadım hayır aramıycam o arayacak diyordu len keşki sen boğa kadını olsaydın aramadım 3gün aradı sen nasıl dayanabiliyon ben sensizliğe dayanamıyorum lafı oldu

acaba siz bir erkeğe yakışıklım tarzında bir kelime yazsaydınız size tepkisi ne olurdu acaba? çok da basite indirgenemez.şakanın da dozu olmalı sınırı olmalı nişanlılığın da bir ağırlığı olmalı.

onu kelimesini bile yapsam köpürür resmen bende dedim şakanın dozunu bilmelisin tavrın olmalı bazı şeylere die ama ona akıl veriomuşum bide ukalalık yapıo böle durumlarda nası biri oluo bu çocuk ya normalde kıyamaz bana hiçç:utangac:

bak o boğa erkeğiyse hayatta ona suçunu kabul ettiremessin evet haksızım özürdilerim dedirtemessin çünkü bende boğayım suçluda olsam kabullenmem suçsuzluğumu bastıracak kılıflar ararım sen onu birtek yolla başa getire bilirsin kendimden biliyorum boğa insanı sınırları çok zorlar hemde aşırı onu karşına alıp düzün konuşsanda seni kaaleye almaz canım üzgünüm senin herif benim erkek versiyonum onun için karşısına geçecen ona bayan olduğun halde adam akıllı konuşma yapacan ama böyle sert acımasız bu tavırlarından hoşlanmıyorum sen kaliteni farkettirdin ben böyle istemiyorum ya anlarsın yok anlamassan beni anlamayan suçlu olduğu halde suçunu kabullenemeyen bir insanla dersin o zaten ortada bi ciddiyet olduğu için mecbur haksızlığını kabul edecek ama ona sert çıkışman lazım tam benim erkek versiyonum ya sınırları çok güzel zorluyor ben birkere öyle yaptım acayip sınırları zorladım bana neyaptı biliyomusunuz arabanın içindeydik arabayı evime sürdü sen böyle yapıyosan senin bu davranışını babana söyleyecem suçunu kabul et dedi suçumun olduğunu biliyorum ama kolay kolay kimse kabul ettiremez onun için zorda kalınca mecbur tamam aşkım ben suçluyum yalınş yaptım haklısın özürdilerim dedim yani onada böyle bişi gerek bana yapılan gibi kendimden örnek öerdim daha ne olsun

efet canımm aynı bir boğa gibi inatçı ben ona akıl verir gibi konuşunca hiç gelemio akıl alamaz asla çok bilmişlik war ne yapsa var bi açıklama ben şu durumda karşıma alsamda vurdumduymaz davranacak biliyorum içinden hak versede sölemicek ama işte bende ona rest çekemiyorum malesef bu da onu biliyo yada şöle diim rest çektikten sonra pişmanlığa geçip tüm suçlu gibi olmak istemiyorum çünkü öle bi hal aldırıo ki bi anda sen kabahatli oluosun ama böle olayların dışındaki zmnlarda çok farklı inan anlatamıcam kadar çok seviorum onun sevgisinden saygısından da eminim ama nası oluoda bu duruma gelebiliyoruz ya askerlikte de böle hep sorunlar yaşadık askerdir dedim anlayışlı olmaya çalıştım üzmedim onu onunda beni üzmeye hakkı yok

ya anacım istediğini kadar beni üzmeye hakkı yok de istediğin kadar söylen onun bir kulağından girer diğerinden çıkar onun bişey yapması için kafasına koyması gerek yoksa hayatta her bokuda yapsan o inadından yapmaz oooooooooo bizim bilgimizde kimsede yoktur bilmezmisin herzaman çok zekiyizdir herzaman akıllı lafını duymayı çok severiz biri bana akıl veremez hep ben ona veriyim bende bu huyumu sevmiyorum işin çok zor keşke boğa sen olsaydın canına okurdun sana kıyamaz o çok sever hemde aşırı ama onla inatlaşırsan kapıları kapar sevgisinide zor gösterir aşkım bile demez kendimden biliyorum bak boğa insanları çok sevecendir saygılıdır arkadaşlıkları aşkları çok kuvvetlidir sadıktırlar yani hangi ortama girerse kafa dengi birisi çıkar o huyları iyidir ama bir huyu varki inatçı ve ben bilirim haksızlığını kabul etmeyen onun için hep karşısındaki suçsuz çıkacak bana hiç bir kuvvet özürdiletemez köpek gibi yalvarsın özüdile diye dilemem önce dileyim diye düşünürüm baktım o ısrar ediyo özürdilersem mutlu olacak inadım devreye girer yok dilemiycem öylede bir yapım vardır şimdi sevgilime hak verdim acı çekiy obebem kurban olurum ona

ya anacım istediğini kadar beni üzmeye hakkı yok de istediğin kadar söylen onun bir kulağından girer diğerinden çıkar onun bişey yapması için kafasına koyması gerek yoksa hayatta her bokuda yapsan o inadından yapmaz oooooooooo bizim bilgimizde kimsede yoktur bilmezmisin herzaman çok zekiyizdir herzaman akıllı lafını duymayı çok severiz biri bana akıl veremez hep ben ona veriyim bende bu huyumu sevmiyorum işin çok zor keşke boğa sen olsaydın canına okurdun sana kıyamaz o çok sever hemde aşırı ama onla inatlaşırsan kapıları kapar sevgisinide zor gösterir aşkım bile demez kendimden biliyorum bak boğa insanları çok sevecendir saygılıdır arkadaşlıkları aşkları çok kuvvetlidir sadıktırlar yani hangi ortama girerse kafa dengi birisi çıkar o huyları iyidir ama bir huyu varki inatçı ve ben bilirim haksızlığını kabul etmeyen onun için hep karşısındaki suçsuz çıkacak bana hiç bir kuvvet özürdiletemez köpek gibi yalvarsın özüdile diye dilemem önce dileyim diye düşünürüm baktım o ısrar ediyo özürdilersem mutlu olacak inadım devreye girer yok dilemiycem öylede bir yapım vardır şimdi sevgilime hak verdim acı çekiy obebem kurban olurum ona

bak ne güsel sevgilin tarafından da bakabiliosun olaya bende bunu istedim ondan kıskançtır her zmn ki gibi belli etmez her zmn ama çok dikkatlidir ben o saatte öle bişi yapsam acaip tavır yapar şuan bana kızgın bi msjı bu kadar büyütüyorum die beni tanıyosun yanlış bişi yapmıcamı biliosun ne die bu kadar laf söylüosun die düşünüo
orda yanlış kullandığını farkında ama başka şeylerle olayı çevirio sen bana bi liste yap neleri yapıp yapmıcamı ben bilemem tabe fln dio ya tam çıldırıorumm yaaa üzerine gelinmesine hiç gelemez bende giderim üstüne içim rahat etmez çünkü demem lasım bilir çok küçük şeylere bile takılıp kırılırım çok hassasım bunu bilir ama inatçılığını yenemz aslaa sevgisinden adım gibi eminim ama şuan aşkım bile demio gayet soğuk ve net konuşuo nie çünkü ben boktan bi msj için ona neler demişim inatçı keçiiiiii nolcakkk

Back
X