ben başından beri asla olmaz böle bi şey yapmam diyordum oysa aşkım olur mu gerekirse imam nkahı yapalım altın yüzükler almalar bi görseniz hediyeler ben seni seviyorum tapıyorum diyen bir adamdı ama 360 derece döndü.bana kızmayın lütfen evet bi cahilik ve güven psiklojim bozuldu benim birlikte olduğum zamandan sonra da sürekli kafaya taktım o yatıştıryodu olucak edicek die yoksa ooo ne güzel bişeymiş die yapmadım bunu sırf o istiyodudie karım diye biliodu beni ve öle kalıcak diodu?
erkek arkadaşım çok züzgün ama aileye resti çekemizceğini söledi beni ikna etti biz evleniceğiz diye 3 yıl az bi zaman değil bende güvendim cahillik ettim açıkçası offfffffffffffffffffffff ailem duysa kıyamet kopar
mallesef ki güvendim vicdanı sızlıyormuş sana borçluyum ne desen az dedi psiklojim bozuldu sana maddi yardım yapabilirim dedi ancak anlıcağın o da değişti kızlık zarı diktirme operasyonu başka çarem yok benim kzılar
erkek arkadaşım çok züzgün ama aileye resti çekemizceğini söledi beni ikna etti biz evleniceğiz diye 3 yıl az bi zaman değil bende güvendim cahillik ettim açıkçası offfffffffffffffffffffff ailem duysa kıyamet kopar
yaptı yapacağını aldı alacağını daha ne yapsın zaten ailesine karşı gelmeye de razı değil kader mi cahillik mi benim ki bilmiyorum ailemin yüzüne bakamıyorum...
benim 5 yıllık sevgilimde bana hatunum diyordu hayaller kurup planlar yapıyorduk ve ben 20 yaşında başladım bu ilişkiye yani sendende küçüktüm ve ben bile o yaşta sırf bana hatunum diyorr diye hayaller kuruyoruz diye ve üstüne üstlük banada yüzükler aldı bu adam k.k'de arkadaşlarım gördü yüzüklerimi ve benim ailem onun ailesi biliyordu yüzük taktığımızı ve bu adam ban 14 şubatta evlilik teklifi etti ben bunu bile göze alarak böle bişi yapmadım çünkü BUKADARDA GÜVENEMEZDİM.. ne yani sırf o istiyor die onunla olun peki ya ö ölelim veya kaçalım deseydi ne yapıcaktın??
asi her ilişkisinde karım dedi die evlilik planı yapıldı die hediyeler alındı die ilişkiyemi girmeli insanlar?? hemde o istedi die yapma allah aşkına bak lşimdide o istedi diye ayrıldınız ona bişi oldumu hayır olmadı çünkü onun unu kuru tuzu kuru peki ya sana ne oldu asi sölermisin bana...
parayı almak istemem de yaptığı ş...iliğin bedeli ödesin gerçi bu parayla ödenecek bedel değil ama
suçlamakta haklıyım beni evlenicem seninle diye kandırırsa suçlarım bende de hata var bunu kabul ediyorum ama bi erkek bi kıza umut veriyorsa sonuna dek gitmeli
c
nasıl utanmadan para teklıf eder ısım bıttı dıktır baskasını kandır demek bu ya!!
n.!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?