ok umutsuzum ltfen yardm edin...

ben başından beri asla olmaz böle bi şey yapmam diyordum oysa aşkım olur mu gerekirse imam nkahı yapalım altın yüzükler almalar bi görseniz hediyeler ben seni seviyorum tapıyorum diyen bir adamdı ama 360 derece döndü.bana kızmayın lütfen evet bi cahilik ve güven psiklojim bozuldu benim birlikte olduğum zamandan sonra da sürekli kafaya taktım o yatıştıryodu olucak edicek die yoksa ooo ne güzel bişeymiş die yapmadım bunu sırf o istiyodudie karım diye biliodu beni ve öle kalıcak diodu?

arkadaşım seni yargılamak istemiyorum ama erkek milletine o kadarda güvenmemeliydin ama olan olmuş artık.bundan sonra umarım allahım seni iyi insanlarla karşılaştırsın.

:1shok:"diktirmek için maddi yardım yaparım":1shok:
bu kk da bunuda duydum ya ben daha ne diyim....
sen yat kalk dua et böyle karaktersiz bir insanın eşi olmadığın için....lmaz:

benim 5 yıllık sevgilimde bana hatunum diyordu hayaller kurup planlar yapıyorduk ve ben 20 yaşında başladım bu ilişkiye yani sendende küçüktüm ve ben bile o yaşta sırf bana hatunum diyorr diye hayaller kuruyoruz diye ve üstüne üstlük banada yüzükler aldı bu adam k.k'de arkadaşlarım gördü yüzüklerimi ve benim ailem onun ailesi biliyordu yüzük taktığımızı ve bu adam ban 14 şubatta evlilik teklifi etti ben bunu bile göze alarak böle bişi yapmadım çünkü BUKADARDA GÜVENEMEZDİM.. ne yani sırf o istiyor die onunla olun peki ya ö ölelim veya kaçalım deseydi ne yapıcaktın??
asi her ilişkisinde karım dedi die evlilik planı yapıldı die hediyeler alındı die ilişkiyemi girmeli insanlar?? hemde o istedi die yapma allah aşkına bak lşimdide o istedi diye ayrıldınız ona bişi oldumu hayır olmadı çünkü onun unu kuru tuzu kuru peki ya sana ne oldu asi sölermisin bana...

Canım seni kesinlikle yargılamıyorum seninde dediğin gibi bir cahillik yapmışsın ama erkek arkadaşın madem böyle bir haltı yediyse ailesine açıklayıp seninle ne olursa olsun evlenmesi gerekiyordu sonuçta mağdur olan sensin ama keşke sonuçlarını düşünebilseydin hani bir söz vardır gelin ata binmiş ya nasip demiş, eşimle evlenmeden önce tam 6 yıl çıktığım bir beraberliğim olmuştu, ne vaatler ne yeminler ama asla böyle bir şeyi aklıma getirmedim kabulda etmedim insan hayatı ile ilgili konularda daha dikkatli ve mantıklı olabilmeli sonuçta bizim toplumumuzda bazı değerler hâla önemini koruyor ve bence korumalıda. bazı şeyler bu kadar kolay kaybedilmemeli tabi bu benim fikrim.

Bekarete önem veripte erkek arkadaslarina kanmak üzere olan kizlara bu da kapak olur insaallah!!!
Yani güzelim "ailem duysa kiyamet kopar" diyorsun; hicte mi korkmadin kazayla hamile kalirim falan diye...
Neyse, olan olmus...
"Biz evlenicez" diyerek seni ikna etmis, ama su an o verdigi sözlerin yerinde yeller esiyor... hos, isenin de kna olman zaten büyük bir hata... insan yarina cikacagini bilmezken nasil güvenebilirsinki evlenecegiz vaadine...
Bence üzülme; seni yüzüstü birakan bir insan icin degmez...
Yanlis anlasilmasin; eger sana hic bir sey vaad etmeden seninle birlikte olsaydi bunu söylemezdim...
Seni bu sözlerle ikna edipte onun olmani saglayan bir erkek zamani geldiginde de ailesine karsi cikmayi ve seni esi yapmayi bilecekti...
Genc kizlarimiza sesleniyorum: eger bekarete önem veriyorsaniz: sakin ama sakin kanmayin bu tarz sözlere... hepsi köprüyü gecene kadar!!!
Üzülme; olan olmus... sen bundan sonrasina bak... buna önem vermeyen erkekler de var; ki onca sey yasamis erkegin de zaten evlenecegi insanda bekaret aramasi da o kadar abes ki... ama bu ayri bir konu; neyse...
Allah yardimcin olsun...

Sana ne diyelim ki arkadaşım senin tek suçun sevdiğin insanı adam bilip güvenmek.
Asıl o erkek olduğunu sanan şerefsize çok şey söylemek gerek. Amam allah büyük onunda vardır bacısı anası.
Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner...

E yuhhh; terbiyesiz!!! Bu kadar basit yani öyle mi? Yav güzelim demedin mi, "ben satilik degilim, zarimi sana satmamistim" diye?! Ay kusuruma bakma ya, nasil sinirlendim anlatamam; maddi yardimmis, küstaha bak! Vijdanini böyle mi rahatlatacakmis!
Sacmalama ya, sakin kabul etme!!! Sen satilik degildin! Ayrica da adam olanin vijdani bu sekilde rahatlamaz, ama madem onunki rahatlayacakmis, buna izin verme!!!

ya canım üzgün ve düzgün bi insan olsa 3 yıl seni oyaalamaz madem oyaladı namusunada sahip çıkar.yemişim ben öyle üzgünü külahıma anlatsın o canım cahilmisiniz siz ya 3 yıl aptal yerine koydurdun kendini.geçti bolunun pazarı geçmiş olsun canım

seven erkek ailesinede rest cekerdi canım alayınada
bu adam adam bile değilmiş kurtulmussun verilmiş sadakan varmıs

yaptı yapacağını aldı alacağını daha ne yapsın zaten ailesine karşı gelmeye de razı değil kader mi cahillik mi benim ki bilmiyorum ailemin yüzüne bakamıyorum...

hhaaayatta bazı hatalar vardır asla geri dönüşü olmaz ama ben suan 26 yaşındayım 15 yasındakı aklımda olsa asla evlenmeden birliktelik yaşamazdım.ailesini düşünen zaten bunları yapmaz korrkuyon nıye yapıyon yapıyon nıye korrkuyonn bende bunları anlamıyorum.hayatına yeni bi sayfa aç mecbursun buna yaaaşanmamıs kabul et bunlarıda bu hatayı bidahada tekrarlama

bence bu kadar üzülme öyle ailemin yüzüne bakamıyorum falanda deme insanlar neler yapıyorlar ne hatalar yapıyorlar yinede sütten cıkmıs ak kasık gibi davranıyorlar
sen yeni bir baslangıc yap kendini sıfırla aslada onunla hiçbirsey için muhatap olma birgün yine seveceksin

ellerine sağlık canım çok güzel yazmısın.erkekler bizden herzaman üstünmü olacak kadını isteyince gel bıkınca git ohh ne ala vallahi ben şimdiden ilerde kızım olursa nasıl böyle kötülükten koruycam diye düşünüyorum.ama böylee şeyler çok yaşanıyo kımseye kapak olmuyo herkes bildiğine devam ama bittimi korrkuyom ailem diyolar önce ailen nerdeeydi yenimi aklına geldi ben bu konulaaarda çok hassasım çokta sinirleniyorum

Canim senin sevdigin adam olsaydi yumrunu masaya vurur ben bu kizi istiyorum derdi vazgecmezdi sanki oyle yapsaydi direnseydi kursunlicaklarmiydi erkeksin ya sevdigine sahip cik.bak simdi o isin icinden siyrildi olan sana oldu Benim icin bakirelik cok onemli onu birtek evlendigin kise sunmalisin yarin obursugun o erkek senin bu hatani yuzunede vurur oyuzden boyle konular cok onemli ve dikat edilmesi gerekiyo

Olan olmus uzulme ve biran once unut onu degmez canim ay sinir oluyorum boyle erkeklere aileleri istedi diye yaptigi seye bak ya

ben evlenirken annem bana demiştiki kızım üç ablanı telli duvaklı yüzümü eğdirmeden evlendirdim senide telli duvaklı evlendiriyorum yüzümüzü eeeğecek bişe yaapmadın allah senden razı olsun kızım yuvanda her daim mutlu olursun inşallah demişti ve ben bu sözlerine çok aağlamıstım.şuan annemin bana demek istediği seyleri daha iyi anlıyorum.ailelerimiz çok önemli ve değerli onları üzmeye hakkımız yokkı asisu canım yapmısın bi cahillik ama bundan sonra aileni düşün atacan adımda.een saf gerçek sevgi ana baba sevgisi gerisi yalan canım

cmrm sana katılıyorum cok duygulandım yazını okuyunca
bır erkek sereflı bı erkek kendını ona vermıs bı kızı nasıl yarı yoldabırakır!!!!
nasıl utanmadan para teklıf eder ısım bıttı dıktır baskasını kandır demek bu ya!!
ne bıcım ınsanmıs bu haltı yedı ıse senle bu yola devam edıcek
ne demek aılesının ıstedıgı ıle evlenıcek resmen senı kullanmıs klava:
ha yaptıgını kesınlıkle onaylamıyorum ınancıgım geregı yasayısım geregı
burdakı yazılanlar ıns genc kızlarımıza ornek olur..!

parayı almak istemem de yaptığı ş...iliğin bedeli ödesin gerçi bu parayla ödenecek bedel değil ama

sen böle bir cümleyi nasıl kurarsın hala aklım mantığım almıyo.

suçlamakta haklıyım beni evlenicem seninle diye kandırırsa suçlarım bende de hata var bunu kabul ediyorum ama bi erkek bi kıza umut veriyorsa sonuna dek gitmeli

cnm kusura bakma da sen de bu kadar kolay KANMAYACAKTIN.azcık aklını kullanacaktın.hiç mi tv gazete net te bu tarz olaylarla alakalı şeyler okumuyo görmüyosun anlamadım ki.üstelik ailen ıLERı görüşlü ÇAĞDAŞ da değilmiş.bekarete önem vermeyecek kadar yani.duyarlarsa napcamm diyosun.buna rağmen nası göze alabildin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…