Canım.. çok üzüldüm yaşadıklarına, erkek arkadaşına da çok kızdım, seni böyle hırpalamaya hiç hakkı yok, bence ailesinden biri ile paylaştı durumu ve iş buralara geldi, yada kendi düşündü düşündü olayı büyüttü aklında, sevmeyi bilen biri birazcık delikanlı biri asla böyle yapmaz, maddi yardım lafını dahi etmez..
Bak ne güzel günlerdeyiz, bu güzel günleri değerlendir,bol bol şükret öncelikle ondan kurtulduğun için, sonra çok dua et Rabbim yardımcın olsun, sıkıntıların bi gün biticek unutma, bende senin için dua edeceğim, o erkek arkadaşında umarım hak ettiğini tez zamanda bulur
maalesef off çok kötü bi duygu neye yanayım sevgiye aşka mı giden kızlığıma mı?
selamlar benim çok büyük bi derdim var arkadaşlar erkek arkaşımla 3 sene birlikte beraberdik bu yaz nişanımız olmasını beklerken ailesi istemedi beni sebebse kendi akrabalrından bir kızı almaktı yalnız sorun şu ki erkek arkadaşımla birbimizi çok sevdik ve ben onun oldum şimdi ne yapıcağımı bilmiyorum ilişkimizin bitmesi gerekiyordu erkek arkadaşım ailesini ikna edemedi.o çok mutsuz ama elden gelen birşey yok annesi abileri hiç kimse istemiyor saygı da göstermiyorlar bu sevgiye napıcam ben bu saaten sonra ortada kala kaldım....
kızlar bugün acmış olduğum konuya burdan devam edicem konu şuydu..yorumlarınızı merak ediyorum..
merhaba arkadaşlar daha önce de konumda paylaşmıştım yaklaışık 4 senelik bir beraberlğim vardı..istemeden de olsa bi hata yaptım inanarak güvenere ona teslim oldum..çok büyük bi cahilik bunu kesilikle kabul ediyorum yaşadıklarımla zaten hatamın bedelini ödüyorum..en son 6 ay önce terk etti beni sebeb ailesi ve aramızdaki problemler..sonuç ben bu 6 ay içinde onu hiç aramadım onun tarafından da bi haber tl mail falan almadım bugün yaklaşık 3 günfür özel numaradan biri arıyodu beni ama dikkat etmedim daha önce hiç olmadı 6 ay boyunca aranmadım yani..bugün yine gece gelen bi telefon sessiz ilk önce sesler geliyordu anlamadım sonra nefes alışından verişinden onun olduğun anladım ama sesler garipti sanırım kendini tatmin ediyodu..ismini verdim sustu ve kapttı 1 dklık bi sürede..hala neden bu şekilde davranıyor eminim onun olduğuna terkeden kendisi ve böle iğrenç bi telefonla muhattap olmak zorunda kaldım amacı ne hala anlam veremedim nefretim kat ve kat büyüdü nedir sizce bu kızlar ?
nasil yani kendini tatmin ediyordu eyvahedigeldismile
kızlar bugün acmış olduğum konuya burdan devam edicem konu şuydu..yorumlarınızı merak ediyorum..
merhaba arkadaşlar daha önce de konumda paylaşmıştım yaklaışık 4 senelik bir beraberlğim vardı..istemeden de olsa bi hata yaptım inanarak güvenere ona teslim oldum..çok büyük bi cahilik bunu kesilikle kabul ediyorum yaşadıklarımla zaten hatamın bedelini ödüyorum..en son 6 ay önce terk etti beni sebeb ailesi ve aramızdaki problemler..sonuç ben bu 6 ay içinde onu hiç aramadım onun tarafından da bi haber tl mail falan almadım bugün yaklaşık 3 günfür özel numaradan biri arıyodu beni ama dikkat etmedim daha önce hiç olmadı 6 ay boyunca aranmadım yani..bugün yine gece gelen bi telefon sessiz ilk önce sesler geliyordu anlamadım sonra nefes alışından verişinden onun olduğun anladım ama sesler garipti sanırım kendini tatmin ediyodu..ismini verdim sustu ve kapttı 1 dklık bi sürede..hala neden bu şekilde davranıyor eminim onun olduğuna terkeden kendisi ve böle iğrenç bi telefonla muhattap olmak zorunda kaldım amacı ne hala anlam veremedim nefretim kat ve kat büyüdü nedir sizce bu kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?