ok umutsuzum ltfen yardm edin...

çok teşekkür ederim desteğin için cnm

Bunun aileye rest çekilmesiyle alakası yok. Ayrıca bunu yazan kaç kişi ailesine rest çekebilir. Rest çekemiş,çekmemiş demek kolay ama öyle bir rest çekmek zor. İnsan yıllarca ekmek yediği, kendisine bir çok emek veren kişilerin hakkını hiç ödeyemezken birde rest çekmek ne. Burda sorun bence erkeğin kızı ailesiyle geç tanıştırması, ilk başta tanıştırsaydı ailesinin onayına göre ilişki şekillenirdi.

Arkadaşım ayrıca neden diktiriyorsun, neden sembollerin arkasına saklanıyorsun. Yaşadığın şeyi inkar etme bari,diktirmenin nedeni sırf bakire değilsin diye evlenemeyecek olmanı düşünmenden sen ilerde böyle birşey yapsan vicdanen rahat olacakmısın? Bu dünyada sakladın diyelim, ahirette nasıl saklayacaksın. Burda yaptığın şeyi kınamıyorum, ama kınadığım şey yaşadığın şeyi gizlemeye çalışman ve başka bir insanı o kişinin değer yargısı üzerinden aldatmaya çalışmak, kandırmaya çalışmak. Birde anlamıyorum sen isteyerek yaşamadın mı? bir kişiyle bir ilişki yaşandı demek evlilik olacak demek değildir, bu tip düşüncelerede nerden kapılıyorsan..

geçmiş olsun kötü bi durum
ama madem yaşadın bazı şeyleri, arkasında dur. diktirerek kime neyi ispat edeceksin? sonuçta bu senin hayatın ve tercihlerindi. senden başka kimse bakire olmadığını bilemez zaten söylemediğin sürece. bi gün başkasıyla evlilik aşamasına da gelirsen dürüstçe söylersin. kabul eder ya da etmez bilemem. etmezse "Sen bu yaşına kadar hiç mi biriyle birlikte olmadın?" diye sorarsın. Bu yorum da burda biter...

zor ya
Allah sabır versin arkadaşım ama erkek arkadaşın kocam diceğin insan anneye bağımlı biriymiş
bu ilerde daha büyük sorunlar doğurcaktı
düşünsene 2 çocuğunla baba evine döndüğünü..
herkes hata yapabilir.. bence bu travmayı atlatmaya çalış.. ne olursa olsun kimse seni sen gibi düşünmez.. sana sen lazımsın bunu unutma

Sevgili asisu hiç üzülme öğrenciymişsin okulunu bitir mesleğini eline al onu unut seni bu şekilde yarı yolda bırakan yarın birgün hangi meselelerde yarı yolda bırakacaktı kimbilir boşver senin için iyi olmuş ona evet demeden eşi olmadan onu tanıdın kendini ele verdi.Sen yoluna dimdik devam et.Şu kızlık meselesini kafandan at problem yapma ileride bakarsın çaresine biraz kafanı toparla daha neleri çıkar karşına merak etme

böyle şeyler okudukça çok üzülüyorum. hele ki bu sözler eğitimli insanların ağzından dökülünce. istemissin, yasamıssın ve bitmiş. Diyelim ki ailesine rest çekti ; böyle bir insanla sırf birlikte oldun diye evlenmeye değer mi? ilerisini düşün bu kadar ailesinin sözünden çıkmayan bir insan senin çocuğuna nasıl baba olabilir. onun karakterini nasıl şekillendirebilir? maddi yardım yapmak ne demek? bu nasıl bir terbiyesizliktir? sen de tek çarem diktirmek diyorsun. kusura bakma ama özrün kabahatinden beter olur. başka bir insanı nasıl kandırmayı düşünürsün? bu devirde bakire kız zaten mumla aranıyor. üniversitede bir sürü arkadaşım vardı yemedikleri halt kalmayan ama bekaretini koruyan. geçen bir tanesini gördüm bize hergün gelir maceralarını anlatırdı yurtta. dini bütün biriyle evlenmiş ve anlaşılan o ki adamı da bir güzel kandırmış. evlenirken bakireydi büyük ihtimal. ama dediğim gibi o iş dışında yapılabilecek her türlü şeyi yapmıştı. sorarım bu mudur namuslu olmak? yaptığın şey bence son derece normal sevdiğin biriyle birlikte olmussun diğer binlerce insan gibi. ama sonrasında pişman olmak ve hata olarak gördüğün şeyi daha büyük bir hatayla örtbas etmeyi düşünmek asıl hataların en büyüğü olur. bence hayatına kaldığın yerden başın dik alnın ak devam et. sana maddi yardım yaparım diyen o karaktersizi de biran önce unut gitsin. seni olduğun gibi sevecek gerçek ahlaka önem veren biri mutlaka çıkacaktır karşına.

Cok üzüldüm bu durum sadece senin basinda degil cogu genc kizimizin basinda malesef
evlilik vaadiyle kandirip evlenmemek cok kötü buna eminim ama bizim kizlarimiz ne olursa olsun nikah altina girmeden teslim olamamali benim esimde 5 sene boyunca bir kizla cikmis evlenecekleri zaman bitirdi benimle evlendi kiz perisan oldu intar etti ama ölmedi su an yasiyor baskasiyla evli ve 2 cocuk sahibi ben sonradan ögrendim bu durumlar cok ciddi off demekle care bulamassin canim sen ne yap ne et ailesiyle sevgilinle konus keske olmasaydi ama olmus hani bir söz vardir bu devirde babana bile güvenmiceksin diye nasil güvenirsiniz anlam veremiyorum bu kadarmi ucuz bizim namusumuz bu kadarmi ya

çok üzüldüm gerçekten ya hatta bu güne kadar konu açanlardan ilk defa birinin sevgilisini elime geçirmek istedim :mymeka:lmaz: çok adimiş cidden üzülme canım dicem üzüleceksin biliyorum ama hayat bundan ibaret değil lütfen sıkma canını hem sen kötü bir şey yapmamışsın ki bu senin hayatın senin bedenin kimseyi ne yaptığın ilgilendirmez sen bilirsin yine ama bence diktirme o daha kötü geliyor bana istemişsin yapmışsın diktirmek KENDıNı DEĞıL başkalarını kandırmaktan başka ne işe yarayacak söyler misin bence bir sünger çek bu olaya ve geç git kenarından :teselli:

bencede evlenmeden önce birliktelik yaşamışsanız ve bu olayda onun için çok önemli ise ne yapar eder evlenir..gerekirse ailesine söyler de evlenir ama söylemesi sanırım bu aşamada pek de iyi olmaz...ama ne yapar eder ,bir yolunu bulur evlenir...bana , fazla uğraşmıyormuş gibi geliyor..o kadar ailesine rest çeken insan var...bir o mu yapamıyor

merhaba arkadaşlar öncelikle uzun zamandır forumda değildim tekrar sizinleyim yaşadıklarımı daha önce paylaştım sizinle şimdi biraz daha iyiyim kendimi toparlamaya başladım.öncelikle benim yaşadıklarımı burdaki bazı arkadaşlarda yaşıyormuş özellikle bugünlerde çok görüyorum...ve üzülüyorum biz bunu haketmedik..şöyleki son bi gelişme geçtiğimiz günlerde yıldönümümüzdü ve beni aradı sadece çok özlediğini bensiz bir hiç olduğunu yaptıklarının yanlış olduğunu ve beni çok sevdiğini falan söyledi.onu anlamam gerektiğini söyledi ailesine karşı gelemiyormuş?ama geliceğini söyledi sadece bana zaman ver dedi tekrar çıktı karşıma iyi mi kötü mü bilmiyorum ama ben çok yıprandım çok üzüldüm...onu da seviyorum başka birisini de hayatıma sokmadım tekrar ona güvenebilirmiyim bilmiyorum beni bir anda ortada bırakıp gitti hem de bu şekilde vicdanının sızladığını benim bunları haketmediğimi falan söyledi.unutmaya çalıştığını ancak unutmak isterken bile aklında ben olduğumu söyledi.böyle arkadaşlar?yorumlarınızı alabilirmiyim benneyaptımki ]rica etsem.

merhaba arkadaşlar öncelikle uzun zamandır forumda değildim tekrar sizinleyim yaşadıklarımı daha önce paylaştım sizinle şimdi biraz daha iyiyim kendimi toparlamaya başladım.öncelikle benim yaşadıklarımı burdaki bazı arkadaşlarda yaşıyormuş özellikle bugünlerde çok görüyorum...ve üzülüyorum biz bunu haketmedik..şöyleki son bi gelişme geçtiğimiz günlerde yıldönümümüzdü ve beni aradı sadece çok özlediğini bensiz bir hiç olduğunu yaptıklarının yanlış olduğunu ve beni çok sevdiğini falan söyledi.onu anlamam gerektiğini söyledi ailesine karşı gelemiyormuş?ama geliceğini söyledi sadece bana zaman ver dedi tekrar çıktı karşıma iyi mi kötü mü bilmiyorum ama ben çok yıprandım çok üzüldüm...onu da seviyorum başka birisini de hayatıma sokmadım tekrar ona güvenebilirmiyim bilmiyorum beni bir anda ortada bırakıp gitti hem de bu şekilde vicdanının sızladığını benim bunları haketmediğimi falan söyledi.unutmaya çalıştığını ancak unutmak isterken bile aklında ben olduğumu söyledi.böyle arkadaşlar?yorumlarınızı alabilirmiyim ]rica etsem.

bizim toplumumuzda bekaret bir kızın en kutsal hazinesidir,şimdi bana kızanlar geri kafalı diyenler olacak ama kusura bakılmasın bu böyle,inancımızda da böyle geleneğimizde de.
senin en değerli hazineni çalıp hiçbirşey olmamış gibi arkasını dönüp gidebilen erkeğe adam demem ben:mymeka:ailesine resti çekememiş mi?
hiçbir aile böyle bir durumdan silmez evladını er ya da geç affeder,senin erkek arkadaşın da bunu bal gibi biliyodur.
bence sen vazgeçme ve bunu onun yüzüne vur o kadar kolay olmasın bir kızın hem koca üç yılını,hem hayallerini hem bekaretini çalmak...
sen razı olursan o dünden olur unutma...
inan çok ii anlıyorum seni ve asla yargılamıyorum.birlikte olmuş olman ille de onunla evlenmeni gerektirmez elbette ama bu kadar umarsız olunmamalı buna izin verme sakın...

cnm valla bence bu adamdan sana hayir gelmez
ama aramis seni halledicem demis, sakin bu laflara güvenip onla tekrar iliskiye fln girme
eger halledebilirse ne mutlu sana:)
o zaman aradan gecen zamana ragmen seni sevdigini gösterir bu
her ne kadar s....sizlik yapi seni biraksada bunca zaman sonra tekrar karsina ckip düzelticem herseyi demesi iyi bisey
yani bilemiyorum güvenme ama ailesini ikna edip gelirsede geri cevirme bi düsün bence:)

kızlar bugün acmış olduğum konuya burdan devam edicem konu şuydu..yorumlarınızı merak ediyorum..

merhaba arkadaşlar daha önce de konumda paylaşmıştım yaklaışık 4 senelik bir beraberlğim vardı..istemeden de olsa bi hata yaptım inanarak güvenere ona teslim oldum..çok büyük bi cahilik bunu kesilikle kabul ediyorum yaşadıklarımla zaten hatamın bedelini ödüyorum..en son 6 ay önce terk etti beni sebeb ailesi ve aramızdaki problemler..sonuç ben bu 6 ay içinde onu hiç aramadım onun tarafından da bi haber tl mail falan almadım bugün yaklaşık 3 günfür özel numaradan biri arıyodu beni ama dikkat etmedim daha önce hiç olmadı 6 ay boyunca aranmadım yani..bugün yine gece gelen bi telefon sessiz ilk önce sesler geliyordu anlamadım sonra nefes alışından verişinden onun olduğun anladım ama sesler garipti sanırım kendini tatmin ediyodu..ismini verdim sustu ve kapttı 1 dklık bi sürede..hala neden bu şekilde davranıyor eminim onun olduğuna terkeden kendisi ve böle iğrenç bi telefonla muhattap olmak zorunda kaldım amacı ne hala anlam veremedim nefretim kat ve kat büyüdü nedir sizce bu kızlar ?

nasil yani kendini tatmin ediyordu eyvahedigeldismile

ALLAH aşkına sen ne dediğininfarkındamısın.ne demek ya mastürbasyon yaparken seni mi aramış.alla alla ya alla allaaaa.ve sen hala bu adamdan medet mi umuyosunakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…