canım bana katılmak zorunda değilsin hepimiz aynı fikirde olsak zaten böyle bir site olusmazdı
bu benim fikrimdir diğer arkadaslarada saygı duyuyorum
ama kimse kusursuz değildir madem allah korkusundan bahsettik insanları hata yaptı diye bu denli yargılamak günah değilmi
canım bana katılmak zorunda değilsin hepimiz aynı fikirde olsak zaten böyle bir site olusmazdı
ama kimse kusursuz değildir madem allah korkusundan bahsettik insanları hata yaptı diye bu denli yargılamak günah değilmi
Arkadaslar bence "kizindan ya da kizkardesinden bulsun" gibi cümleler, daha dogrusu beddualar dogru degil, sonucta onlarin ne günahi var ki bu insanin cezasini bulmasinda kullanilsinlar...
En güzel beddua bence beyefendimizin ayni konu sahibi arkadasimiza tavsiye ettigi yöntemle kandirilmasi...
Ayrica Allah korkusu olan insan da hata yapabilir; seytan insanla ugrasmaya baslayinca imanli bir insan da zaafina yenik düsüp iradesiz davranabilir...
Keske olmasa tabii...
bir de sölediği şu şerefsizizn mutlaka diken bi yer vardır sana maddi yardım ederim ama seni alamam karşı gelemem sana söz veremem seni oyalayamam dünyam karardı başka birşey değil...sonra da olmazsa evlenemezsek affet beni olur mu diyebilecek kadar ruhsuz.ailesine de ona da ettiğim ahın bedduanın şu mubarek ayda haddi hesabı yok...benim ailem için önemli kızlık benim içinde görücü usulü tanıdık ile asla evlenemem diktirmezsem başka çare yok...
ya gercekten duydugum kadariyla artik kimse icin önemli degil sanirim
bu bekaret konusu.. hele erkekler icin.. erkekler artik bakire olan kizlari istemiyorlarmis
duydugum kadariyla bunu duyunca sok oldum...:1shok:
selamlar benim çok büyük bi derdim var arkadaşlar erkek arkaşımla 3 sene birlikte beraberdik bu yaz nişanımız olmasını beklerken ailesi istemedi beni sebebse kendi akrabalrından bir kızı almaktı yalnız sorun şu ki erkek arkadaşımla birbimizi çok sevdik ve ben onun oldum şimdi ne yapıcağımı bilmiyorum ilişkimizin bitmesi gerekiyordu erkek arkadaşım ailesini ikna edemedi.o çok mutsuz ama elden gelen birşey yok annesi abileri hiç kimse istemiyor saygı da göstermiyorlar bu sevgiye napıcam ben bu saaten sonra ortada kala kaldım....
Canım öncelikle geçmiş olsun olan oldu artık geçmişi unut ve önüne bakmaya çalış :teselli:
Ama Kızlık zarını bırak bir kenara önce ruhundaki yırtıkların kapanması için allahtan af yardım ve mağfiret dilemelisin şuan neler yaşadığını az çok tahmin edebiliyorum benim çok yakın arkadaşımın başından da geçti aynı olay biraz zor olcak bedelini ödeyeceksin belki fakat dünyanın sonu değil bu kaydirigubbakcemile5
Evet hata yapmışsın ama hata çift taraflı sen % 40 suçlu isen seni bu hale getiren ş...z % 60 suçlu belki kadın olduğun için seni daha çok yıpratacak bu olay
fakat diğer tarafta seni yüz üstü bırakmasının bedelini rabbim ona'da çok güzel ödetecektir. :1closedeyes:
(Belkide diğer tarafa bırakmaz demek gelio içimden ama çoluğunun çocuğunun veya eşinin ne suçu var ) dilerim diğer tarafta ödesin
Sana tek tavsiyem hata üzerine hata yapma diktirmeyi şimdilik rafa kaldır önce kendine gel ayağa kalk yaşadıklarını bi atlat sonra hala aynı düşüncedeysen o zaman diktirirsin...
Fakat Rabbim öyle affedicidir'ki içten bi yakarış iki damla temiz gözyaşın onun affına vesile olabilir lütfen rabbimden af dile ve o kişiyi Allaha havale et.
Emin ol yer gök dua üzerinde duruyo benim arkadaşım şuan başka biriyle evli ben bunun sadece dua gücüyle olduğuna inanıyorum oda diktirmeyi düşünüyodu ama üzerinden zaman geçtikce bunun daha yanlış olduğunu düşünüp herşeyi yeni sevgilisine anlattı...
oda "namus 2 bacak arasında değil benim için sen koklanmamış gülsün" demiş onu bu şekilde kabül etti ayrıca doğru söylediği için birde alnından öpmüş :asigim:
maşallah 4 senelik evliler birkere bile başına kalkmamış :1rolleyes:
Eğer bi bedel ödeyeceksen bu dünyada öde, diğer tarafınıda kirletme eşinin yüzüne nasıl bakacaksın diktirince ? diktirmek canını daha çok yakabilir eşini aptal yerine koydun diye bir kere daha günaha girmeye ve ömür boyu vicdan azabı ile yaşamaya gerek yok bence...
ben inanıyorumki kendini af ettirirsen rabbim ettiğin duaların döktüğün gözyaşının yüzü suyu hürmetine daha iyilerini çıkarır karşına (birebir canlı şahitim) yerimseniben
unutma bazı şeyleri isteyerek ikiniz yaşadınız parasını alıpta bu işi iyce iğrençleştirme o zaman kendini daha kötü hissedebilirsin o zaman benim gözümde suçlu olursun :umursamaz:
Unutma hiçbir acı baki değil elbette geçecek azcık sabret biraz kendine zaman ver
ve realde canım dediğin insana bile anlatma dierim herşey gönlünce olur rabbim beter acılardan daha büyük pişmanlıklardan saklasın kendine iyi bak
Allaha emanet ol sevgiler a.s.
çok teşekkür ederim beni anladığın için cahilik ettiğimi başka bişey değil 20 gündür şoktayım giden benden gitti lütfen bunu allah korkusuna getirmeyin arkadaşlar allah hiç bir genç kızın başına vermesin böle bi şey bana hep melek insan rolü oynuyodu.kolay değil
Asla öyle bi niyetim yok tatlım sadece şifanın allahta olduğunu söylemeye çalışıyorum şüphesiz o sana hepimizden daha iyi destek olur ve şüphesiz en güzel dinleyici odur
o yüzden ona yönel dedim yönelki seni af edip sıkıntılarını gidersin :1hug:
Kesinlikle" hiçmi allahtan korkmadın nasıl böyle bişey yaparsın" demedim diyemem:umursamaz:
Ne oldum demeyeceksin ne olacam diyeceksin seni asla kınamıyorum aksine biran önce atlatman için dua ediyorum..
Artık üzülme bi an hata yaptın böyle olmasını elbette istemezdin bunu hepimiz biliyoruz gidenide geri getiremezsin o yüzden birazcık silkelen ve kendine gel kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?