ok umutsuzum ltfen yardm edin...

başka çarem yok dua etmekten başka dün aradı yine oruç ağızla ağlamaktan gözlerim şişti ya birde o kadar pişkin ki sen demek ki nasibim değilmişsin başka yapacağım bişey yok ama beni affet olur mu kuzura bakma dedi hergün ah ediyorum beddua okuyorum başka napayım aile aile değil abileri de demez mi mantık evliliği yap die annesi çoktan bi kaç kıza bakmaya bile gitmiş.

hayatta kimseyi kınamamak gerekir ,büyük konuşmamak gerekir bende böle bişey için asla diyordum yapmam diyordum yapanlara da çok kızıyordum aileden uzaklaşınca üniversite hayatı insana tozpembe gelio ben orda yaptım bu hatayı o da üniversitedeydi ama okul bitti onun ve ailesinin yüzü ortaya çıktı.

o kadar sinir oldum ki erkek arkadaşın denilen ş....ze...
bi de üstüne para veriyo diktir ya..bu ne iğrençliktir ya..böle bişeyi sakın kabul etme.ne demek para vermek sen satılık mısın ???
umarım böyle zor bir durumda kendisi de kalır da anlar seni ne durumda bıraktığını.
oh ne ala ya 3 yıl yaşa, sonra da ailem istemiyor die bırak.

çok kötü bi piskoloji yaşayan bilir ben kör aşık olmuştum resmen...

umarım böyle zor bir durumda kendisi de kalır da anlar seni ne durumda bıraktığını

inşallah zaten sorunlu bir aileydi farkındaydım ama olan olmuştu artık annesi diğer gelinini de gönülsüz istemiş daha sonra bi sürü sorunlar ve onları da boşamış ben evlensemde mutlu olamıcaktım...

bence dua etmelisin her şerde hayır vardır be güzelim....
evlendikten sonra görseydin mutsuz olsaydın ayrılsaydın ne olucaktı
ailesine karşı gelmesine ne gerek var çeksin restini ondan mı vaz geçecek ailesi
bence hiç bakma arkana,okuyorsan okuluna yoğunlaş emin ol pişman olucak,bu hep böyle olmuştur
seninle evlensede pişman olucak aslında,bu erkekler arkalarında bıraktıklarının hep daha iyi olduğunu düşünürler
boşver bekareti falan,napalım olmuş sevmişsin,belkide oda sevdi hiç inanasım gelmiyor ama
elbetteki önemli ama sen oku çalış hayatını kur hepsinin çaresi bulunur hepsi geride bir anı olarak kalır
yıpratma kendini,yazık gençliğine,hayat daha çıkartacak karşına bir bilsen
her seferindede gelen dert gideni aratıyor
sen hayatını kurmaya bak ÜZÜLME.....

ailseinin istememesi yaklaşık 20 25 gün önce oldu ve bitti bei daha fazla oyalamak istemiyomuş...

yuhh oyala oyala her istediğini elde et şimdiye kadar sonrada oyalamak istemiyorum diyo ne bu yaa amma pişkinmiş madem ailen karşı gelicekti ne diye böle bişi yaptı garantisimi vardı..:mymeka: yani herşeyin sevgilinde bitmesi gerekiodu sahiplenmesi gerekirken seni bırakarak ne mal oldunu göstermiş..bide böle insanlar delikanlıyız diye ortada dolanır..vicdanı el veriosa dolansın bakalım..Allahım böle erkeklerin şerrinden korusun:Saruboceq:

vicdanı sızlyormuş güya gerekeni yapsaydın o zaman dedim bu saaten sonra olmaz sen annemle anlaşamazsın aileme karşı gelirsin beni istmediler ya sevemezsin bende bu şekilde mutlu olamam cart curt....

onla birlikten sonra o kadar değiştim ki anlatamam sanki yaşlandım çöktüm birden ailem bile farketti annem her seferinde bırak şu çocuğu dedi ama bir kere o hatayı yapmıştım boyun eğdim resmen.çok defa bırakmak istedim ama yalavrıyordu her seferinde bırakma die son noktayı ise o koydu bu çok zor....her türlü fedakarlık yaptım ona maddi manevi ama olmadıÇok üzgünüm çoook

asi varya şu yazıya cidden güldümmm sakın yanlış anlama sana değil bu kelimeyi kullanan o şerefsize güldüm çünkü herkesmi bir olur yaa zamanında benim için ölüp biten ve benden ailesi için ayrılan şahısta bana 4 ay önce " inişşallah alnımda yazıyorsundur inşallah nasibim sensindir ve biz yine birleşiriz diyordu" şimdiyse köpek gibi pişman oldu ama kurt gözünü açtı artık.. ve bana " hayatlarımıza biri girene kadar görüşelim, ufuk hayatımda biri var dediğin anda çıkarım hayatından" dedi.. ıŞTE BAZI ERKEKLERDE BÖYLESıNE GENıŞ MESHEPLı OLABıLıYORMUŞŞ..:mymeka: Anladım ama çok geç anladım 5 yıl sonra anladım ama allahtan hiçbir gebeliğim yok ufuğa beni bırakma sensiz olamam halim ne olucak gibilerinden bi yaşanmışlık olmadı aramızda..

Son düzenleyen: Moderatör:
cuss ya erkek arkadasin,ailesi seni istemiyor diye kizlik zarini mi diktirecek??ya da sana maddi destek mi olacak? ya inanamiyorum,ve sende bunu kabul mu ediyosun? boyle bi seyi yapmakla en basta kendini kandirmis olmuyor musun? bence erkek arkadasin seninle evlenmiyorsa,o parayla anasini diktirsin canim.sende boyle basit olaylara girme,olan olmus..sen ona guvendin..o insana lanet okumak istiyorum

bence ailesi falan bahane.adam 2 senede alacagını almış gönlünü eglendirmiş sonunda ayrılma bahanesi ailesi olacak tabiki.yoksa bu radddeye gelipte niye seni yarı yolda bıraksın.oda bulur belasını ş............siz

Canım.. çok üzüldüm yaşadıklarına, erkek arkadaşına da çok kızdım, seni böyle hırpalamaya hiç hakkı yok, bence ailesinden biri ile paylaştı durumu ve iş buralara geldi, yada kendi düşündü düşündü olayı büyüttü aklında, sevmeyi bilen biri birazcık delikanlı biri asla böyle yapmaz, maddi yardım lafını dahi etmez..
Bak ne güzel günlerdeyiz, bu güzel günleri değerlendir,bol bol şükret öncelikle ondan kurtulduğun için, sonra çok dua et Rabbim yardımcın olsun, sıkıntıların bi gün biticek unutma, bende senin için dua edeceğim, o erkek arkadaşında umarım hak ettiğini tez zamanda bulur

Şu an senin derdin ne bekaret nede sevgilini kaybetmek olmalı bence senin derdin koskoca üç sene sevgilim dediğin adamı tanıyamamak olmalı.Seven insan böyle bilmem p......bırakır gibi bırakmaz.Erkekse yolar çeker alır seniiDibine kadar sever İnsan sevdiğine nasıl kıyar böyle düşüncesizce.Ne demek yani seni evlenilecek kız olarak görmüyormuda ailesini ikna edememiş.İnsan dama çıkarda avaz avaz bağırır be sevdiğini.Bunlar erkek mi ya.

Seni üzmek istemem ama bence olay cok acik. Adam alacagini almis, bikmis ve ailesini öne sürerek bu bahaneyle ayrilmis. Tabi vicdanida sizliyor biraz o yüzden diktirmen icin para teklifinde bulunuyor. Cok ama cok adi biriymis.

canım olan olmuş artık ve lütfen kendini harap etme..erkeklere malesf güven olmuyor..evet bekaret çoğu erkek için önemli ama belki de karşına gerçekten güvenebileceğin biri çıkacak ve seni anlayacak..ben diktirmeye karşıyım..ne yani tüm hayatını bi yalan üstüne mi kurmak istiyorsun..
o ş...size gelince bence de hevesini aldı..üzgünüm ama hayatın gerçeği bu..seni yarı yolda bırakan birinden ne iyi bi eş ne de ilerde iyi bi baba olurdu emin ol..
uzak dur.

canım bu olayın geri dönüşü yok.bu yüzden fazla üzmez kendini.yarın bir gün başka biri çıktığında karşına gerçekten çok aşık olursanız birbirinize zaten sorun etmeyecektir.yok sorun edebilecek biriyle birlikte olursan,evlenmeden 2-3 gün önce diktiriyorlar cnm artık ya,kimse bişey anlamıyo.o yüzden üzme kendini.ya da elastik dersin,benim doğuştan böyle dersin vs... eskidenmiş bekaret bozuldu diye çok kahırlanmak.tabi mutlaka ilk kez evlendiğin gece eşinle olsun isterdin eminim ama olan olmuş artık.salla gitsin yaaa.ayrıca bişi diyimmi sana farklı olcak ama benim gerçek düşüncem bu;buna çok önem bir erkekle karşılaşırsanda salla gitsin onu,o kişi gerçekten sana aşık değildir.
erkek arkadaşının yaptığına da hiç şaşırmadım klasik erkek işte noolcak

haklısın içim acıyo yanıyor.bu nasıl bir insanlık ne uyuyorum ne yiyip içiyorum aileme de yansıtmamaya çalışyorum ama çok zor ne arıo ne soruo daha önce 1 gün bile ayrı kalamazdık arardı sorardı bana ulaşamasa evi arardı yok 1günde değiştiğine hala inanamıyorum evet dediğin gibi tanıyamamışım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…