o kadar sinir oldum ki erkek arkadaşın denilen ş....ze...
bi de üstüne para veriyo diktir ya..bu ne iğrençliktir ya..böle bişeyi sakın kabul etme.ne demek para vermek sen satılık mısın ???
umarım böyle zor bir durumda kendisi de kalır da anlar seni ne durumda bıraktığını.
oh ne ala ya 3 yıl yaşa, sonra da ailem istemiyor die bırak.
ailseinin istememesi yaklaşık 20 25 gün önce oldu ve bitti bei daha fazla oyalamak istemiyomuş...
bence dua etmelisin her şerde hayır vardır be güzelim....
evlendikten sonra görseydin mutsuz olsaydın ayrılsaydın ne olucaktı
ailesine karşı gelmesine ne gerek var çeksin restini ondan mı vaz geçecek ailesi
bence hiç bakma arkana,okuyorsan okuluna yoğunlaş emin ol pişman olucak,bu hep böyle olmuştur
seninle evlensede pişman olucak aslında,bu erkekler arkalarında bıraktıklarının hep daha iyi olduğunu düşünürler
boşver bekareti falan,napalım olmuş sevmişsin,belkide oda sevdi hiç inanasım gelmiyor ama
elbetteki önemli ama sen oku çalış hayatını kur hepsinin çaresi bulunur hepsi geride bir anı olarak kalır
yıpratma kendini,yazık gençliğine,hayat daha çıkartacak karşına bir bilsen
her seferindede gelen dert gideni aratıyor
sen hayatını kurmaya bak ÜZÜLME.....
başka çarem yok dua etmekten başka dün aradı yine oruç ağızla ağlamaktan gözlerim şişti ya birde o kadar pişkin ki sen demek ki nasibim değilmişsin başka yapacağım bişey yok ama beni affet olur mu kuzura bakma dedi hergün ah ediyorum beddua okuyorum başka napayım aile aile değil abileri de demez mi mantık evliliği yap die annesi çoktan bi kaç kıza bakmaya bile gitmiş.
Şu an senin derdin ne bekaret nede sevgilini kaybetmek olmalı bence senin derdin koskoca üç sene sevgilim dediğin adamı tanıyamamak olmalı.Seven insan böyle bilmem p......bırakır gibi bırakmaz.Erkekse yolar çeker alır seniiDibine kadar sever İnsan sevdiğine nasıl kıyar böyle düşüncesizce.Ne demek yani seni evlenilecek kız olarak görmüyormuda ailesini ikna edememiş.İnsan dama çıkarda avaz avaz bağırır be sevdiğini.Bunlar erkek mi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?