İşte oda hafifletmek için tek gecelik diye yalan söylemiş muhtemelen ama bence her türlü anlaşmalı boşanmak için sebep değil bu, soranlara söylemenizde birşey yok zaten.yaşanılan şeyin günlük kadın oldugunu sandım nerden bileyim adamın sevgilisi..bu çok daha agır geldi..ama önüme gelen arkadaşına sorduklarında ihanet etti ayrıldık diyecegim
Kadin bekarmi evlimiymiş evliyse eger baska bir faceden kimliginiz gizli olarak durumu kocasina bildirin yok evli degilse bunun ailesi anasi babasi vardir elbet bunlara yine kimliginiz gizli olarak haber verin bilsinlertek gecelik hayat kadını ile aldatıldım ve boşandım diye konu açmıştım bilenler vardır mutalak.ancak onun megersem aynı işyerinden bir kadın oldugunu ve şaunda ilişiklerinin devam ettiği bilgisine ulaştım.çalıştıkları yer kurumsal büyük bir firma böyle insnaları bünyenizde nasıl barındırıyorsunuz diye mail atsam mı ?
3 hafta oldu ayrıldık.Yapmayın bence kendinizi yipratmaktan başka birşeye yaramaz bu.onceliginiz çocuğunuz olsun bu saatten sonra, adı üstünde "eski eş" çocuk dışında irtibat kurmayın derim.
hem sizde bir kadınsıniz ne zaman ayrildiniz,hazır mısınız bilmem ama sizde aşk yaşayın, sevin sevilin, yeniden hayatınıza bir beyle devam edin,ama evlilik ama sevgililik o sizin bileceginiz iş. tabi çocuğunuzuda yipratmadan sizde hayatınıza bakın bence.daha mutlu olun inşallah ❤
tanımıyorum kadını aynı yerde çalışıyorlarmış ama açıkcası araştırmak daha detaylı istemedimde adını soyadını biliyorum sadece.Kadin bekarmi evlimiymiş evliyse eger baska bir faceden kimliginiz gizli olarak durumu kocasina bildirin yok evli degilse bunun ailesi anasi babasi vardir elbet bunlara yine kimliginiz gizli olarak haber verin bilsinler
tamam sen kocandan boşandın. ben kadına ve hatta boşandığın kocana şimdi de zina davası aç diyorum.hem rezil olurlar hem tazminat öderler.boşandım zaten..1 haftada hemde...
kurtulmak istedim o an sadece hayatımdan çıksın istedim.tüm üzerimde olan kredi borcunu kapattırdım çocuk içinde iyi bir nafaka baglattırdım.zaten ev araba yada extra parası yoktu.İşte oda hafifletmek için tek gecelik diye yalan söylemiş muhtemelen ama bence her türlü anlaşmalı boşanmak için sebep değil bu, soranlara söylemenizde birşey yok zaten.
şuanda zina yapmış olmuyorlar çünkü elimdeki dedlillerde otl konaklaması var ama ynaında ki isim belli değil.hali ile boşandıktan sonra yaptım bu sevgiliyi derse bişey kanıtlayamam.otelden de tüm kamera kayıtlarını hatta otel kaydını bile sildirmişler.tamam sen kocandan boşandın. ben kadına ve hatta boşandığın kocana şimdi de zina davası aç diyorum.hem rezil olurlar hem tazminat öderler.
Kurumsal yerlerde bu tür ilişkileri pek kabul etmezler. İş yerinden birini taniyorsaniz ona söyleyin bırakın yayılsin. Konum hem sizle ilgisi olmaz. Ama ortam lazım onada tesedufen denk gelip nasılsın dediğinde boşanmayı yeni atlatıp toparlatirdik gibi gibi. Erkeklerden kazık yiye yiyecek kafa artık hep isguzarliga çalışmaya başladıtek gecelik hayat kadını ile aldatıldım ve boşandım diye konu açmıştım bilenler vardır mutalak.ancak onun megersem aynı işyerinden bir kadın oldugunu ve şaunda ilişiklerinin devam ettiği bilgisine ulaştım.çalıştıkları yer kurumsal büyük bir firma böyle insnaları bünyenizde nasıl barındırıyorsunuz diye mail atsam mı ?
bilginin ksinliği sevgililer gününde çicek yollamış canım tutkum herşeyim diye giden adres kendi iş yeri adresi kızın adı soyadı yazıyor.söylediğimde evet birlikteyiz ama daha yeni dedi.ben zaten boşanalı 3 hafta oldu insan 1 haftada da sevgili mi bulacak.ayrıca işle ev arasını asla aksatmadı sürekli zamanında geldi gitti.son 1 aydır falan benden mesajları gizli hale getirmişti demekki ikna ettiği an otele götürdüKurumsal yerlerde bu tür ilişkileri pek kabul etmezler. İş yerinden birini taniyorsaniz ona söyleyin bırakın yayılsin. Konum hem sizle ilgisi olmaz. Ama ortam lazım onada tesedufen denk gelip nasılsın dediğinde boşanmayı yeni atlatıp toparlatirdik gibi gibi. Erkeklerden kazık yiye yiyecek kafa artık hep isguzarliga çalışmaya başladıbir de aldığınız bilgi kesinliği nedir ki??
muhtemelen işyerindekiler bilmiyor çünkü isimle yollamamış çicegi.aynı üyelikten banada 1 ay önce cicek yollamıştı şifrsini biliyordum açtım baktım onu bile değiştirmeyi akıl edememiş dar beyinli..bende bugun işyerindne arkadaşının eşi ile görüştüm yay bilgiyi şerefsizi başka kadınla oldugu için boşadım dedim tez zamanda yayılır inş.Kurumsal yerlerde bu tür ilişkileri pek kabul etmezler. İş yerinden birini taniyorsaniz ona söyleyin bırakın yayılsin. Konum hem sizle ilgisi olmaz. Ama ortam lazım onada tesedufen denk gelip nasılsın dediğinde boşanmayı yeni atlatıp toparlatirdik gibi gibi. Erkeklerden kazık yiye yiyecek kafa artık hep isguzarliga çalışmaya başladıbir de aldığınız bilgi kesinliği nedir ki??
evet tüm mesajlarını yedekledim.gününü bekliyorum.Boşanmışsınız artık ne hali varsa görsün. Çocuğunuz da varmış zaten, bırakın babasının ne olduğunu ilerleyen zamanlarda, yaşı kemale erdiğinde görecekse kendisi görsün. Bu şekilde görmesine izin vermeyin derim ben. Onulmaz yaralar açabileceğini düşünüyorum. Evet size iyi kocalık yapmamış, sadakatsizlik etmiş ama çocuğunuzun babası her koşulda.
evet verdim adını soyadını verdim.ama ilşikimiz boşandıgımız hafta başlayacak diyecekler inanmayın benim evliliğim bittiyse bu ikisi yüzünden dedim.saklayacaklardır birkaç ay çünkü daha 3 hafta oldu boşanalı.Eee ismini verdiniz mi kadının arkadaşınıza?
çocugundan utanmadın mı dediğimde çocugum büyünce anlatırım annen bana kadın olamadı derim o da anlarsa anlar anlamazsa kendi bilir dedi yani babalıkla falan ilgili bir insan değil zaten.daha 1 yaşındayken bebegime şiddet bile uyguladı.Bi anlamı yok. Aldatılmanızın bedeli boşanmaktı. İşinden etmek yada itibarını zedelemekle ilgilenmeyin. Nihayetinde bi baba, insan. Bir şekilde oda sizde hayatınıza devam edeceksiniz. Gerilim çıkmasın daha fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?