ok yaydan çıksın mı?

Ben olsam yapardım hatta darmadağın ederdim o evi kafasına geçirirdim dayakta yesem küfürde yesem sonuç değişmezdi, sizin bilgilerinizi vereceğini sanmıyorum, zaten orda çalışan bir çok kişiden şüphelenir

Öfkelisiniz şuanda haklı olarak ama, boşverin, ne kadar çabuk hayatınıza başlarsanız o kadar iyi olur sizin için.Ne yapıyorlarsa yapsınlar.Üstelik iyi bir nafaka da bağlatmışsınız, işinden olursa nafaka konusu da sıkıntıya girer.Pragmatik düşünmek lazım bazen, her ne kadar zor olsa da.

Ortak evladiniz var. Es olarak kötü olabilir. Ama baba olarak iyise birsey yapmayin bence.
Sonucta evladiniz icin bir araya geleceksiniz. Birakin o utansin ..

Çocuk varsa yapma yoksa yap demiş biri katılıyorum hatta büyük şirketlerin tüm şirkete tek maille giden adresleri var öyle bi maile ulaşıp fotoğraf da varsa eklerseniz bitti. Şuan kendimi kötü cadılar gibi hissettim .eğer çocuğunuz varsa asla bu tip şeylere girmeyin neticede asla bağınızı koparamayacaginjz biri

İnsanın içi kavruluyor işte evet mailden vazgeçtim ama ihanete uğradım ayrıldım diyeceğim çünkü aldatmadım ben otel odasında ben yatmadım başkası ile susmakta aptal yerine konmak değil mi

Niye aptallik olsun ki? Millete boş yere malzeme verme. Kendini aciz "ah vah duydunmu x'in kizina ne oldu" durumuna koyma. Yada daha berbat "demek ki kocasina iyi bakmiyorduda kocasi onu aldatti" konumuna.

Türk kültüründe insanlara özel hayattan bahs etmek asla iyi bir fikir değil. Birak o ex kocan ne yapiyorsa yapsin. Seref yoksunu bir indan bu hayatta baska sekillerdede bedel öder elbet, su akar yolunu bulur.

Sen kendi yoluna konsantre ol. Cocuguna konsantre ol. Bu kolay degil, biliyorum ama uzun vadede en iyisi. Ve bir psikologa git. Bu dönemi daha rahat atlatmanda yardim eder.

At bence, iş ahlakı denen birşey var.

Yap utanç yaşasınlar

Simdi ablacim adam isten atilirsa adam nafakani neyle odeyecek? Coluk cocuk yoksa, nafaka almas durumun yoksa yuru yap derim.

Açıkçası ben insanların özel hayatlarının kariylerlerini etkilemesini etik bulmuyorum. Tabii bu pratik hayatta böyle değil yani sizin yapmayı düşündüğünüz şey onları işinden de edebilir. Bence etik değil ve sizi düşürür sadece.

Ama iş arkadaşları dahil size soran, konuştuğunuz kişilere olayı olduğu gibi anlatmanızda bir sakınca yok bence. Madem yaptı arkasında da dursun beyefendi ya da tepkilerle yüzleşsin.

bir kere anlaşmalı boşanmakla ekmeğine yağ sürmüşsünnüz nasıl böyle bir hata yaparsınız neolursa olsun anlaşmalı boşanmaya yanaşmayacaktınız neden korktunuz ki çocuk da varmış ve nafaka tazminat hakkınızdı sizi anlıuyorum ama sizin etrafa söylemeniz bişey değiştirmicek onu rahatlatmıssınız zaten. yeniiden dava açılır mı nafaka vb için avukatla görüşün en azından tehditle anlaşmalı boşandığınızı çocuğunuz için nafakaya ihtiyacınız olduğunu ve delillerle aldatılarak boşandığınızı falan sunarsınız mahkemeye

Simdi ablacim adam isten atilirsa adam nafakani neyle odeyecek? Coluk cocuk yoksa, nafaka almas durumun yoksa yuru yap derim.
Nafaka alıyorum ancak almasamda çocugu bakacak durumum var maaşım yeterli zaten.hapis yat
ben bildigimi ögrendigimi açıkca söyledim ayagına taş degse benden bil dedim kendimi tutamadım.

anlaşmalı boşandım ancak anlaşmalı derken tüm üzerimdeki borçları kapattı çocuk için iyi bir miktar nafaka baglattım aydan aya yolluyor.evdeki eşyların yarısını aldım.zaten ev araba başka hiç bişey yoktu.anlaşmalı bu yönde oldu.dava açsamda alabilecegim bişey yok aldıgı maaştan geriye elinde kalan 300 tl sanırım devlet ne kadar yanımda olursa olsun elinde alacak bişey yoksa bişey yapamaz.

gidiyorum şuanda... pskologunda bana söylediği o sana ihanet etmedi yaşadıgınız evlilige ihanet etti ve zaten sen deil karşındaki kim olursa olsun o ihanet edecekti bu insanın içindedir dedi.ayrılma sebebini soran olursada evliligimize ihanet etti ve ayrıldık dersin bu senin acının dindirmez ama içini rahatlatır dedi.

Ortak evladiniz var. Es olarak kötü olabilir. Ama baba olarak iyise birsey yapmayin bence.
Sonucta evladiniz icin bir araya geleceksiniz. Birakin o utansin ..
baba olarakda 5 para etmez bir insan haftada 2 saat alıp görüyor yakında onuda bırakır.

Ben çocuğuma bakabiliyorsam ben olsam mail atardım. Çünkü yapılan çey basit değil ki anlaşmalı boşanmışsınız herkese dememişsiniz neden o kadının yanına kar kalsın ki çok kötü allah kimsenin başına vermesin

Nafaka alıyorum ancak almasamda çocugu bakacak durumum var maaşım yeterli zaten.hapis yat

ben bildigimi ögrendigimi açıkca söyledim ayagına taş degse benden bil dedim kendimi tutamadım.
Anladım canım, ortada senin hiç bir ayıbın yok, utanması gereken o herif, yok o çocuğunun babası o seni otel odasında aldattı ama sen sakla hala karılık yapar gibi saf ol diyorlar saçmalık! Ailene neden anlatmadın bu süreçte daha çok yıpranırsın, en azından yanında olurlar, tabiki anlat Aldatıldığını!!! İş içinde çenesi düşüklere söyle onlar halleder

özellikle karşılamak için işyerinde ki insanlarla ugraşıyorum eminim ki çogu kişi hala bilmiyor saklıyorlar çünkü daha yeni boşandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…