siz olsanız aldatmayı saklarmıydınız sonuçta ortak arkadaşları falan karşılayourm soruyorlar.daha önceki fikrim saklamak yönündeydi ki ailem hala sebebi bilmiyor anlatmadım.ama onların itibari zedelensin benim namusum yerinde diye düşünüyourm ve her sorana ihanete ugradım ve boşandım demek istiyrum.Durusunuzu hic bozmayin bence onlarin seviyesine dusmeyin,allah buyuktur gun olur devran doner..
Tamam anlatması isabet olur vallahi. Siz bir şey söylemeden çocuk babasıyla arasına mesafe koyar. Şiddete meğilli biriyse hiç hiç bulaşmayın böyle işlere. Daha çok kin bileyip çocukla tehdit edebilir sizi, size zarar verebilir. Ne gerek var ki böyle bi atraksiyona?çocugundan utanmadın mı dediğimde çocugum büyünce anlatırım annen bana kadın olamadı derim o da anlarsa anlar anlamazsa kendi bilir dedi yani babalıkla falan ilgili bir insan değil zaten.daha 1 yaşındayken bebegime şiddet bile uyguladı.
Aldatmayi saklamayin ama daha fazlasini yapmayinsiz olsanız aldatmayı saklarmıydınız sonuçta ortak arkadaşları falan karşılayourm soruyorlar.daha önceki fikrim saklamak yönündeydi ki ailem hala sebebi bilmiyor anlatmadım.ama onların itibari zedelensin benim namusum yerinde diye düşünüyourm ve her sorana ihanete ugradım ve boşandım demek istiyrum.
sadece sorana boşanma sebebimi yüreklice açıklyım yeter öyleyse teşekkür ederim.insna dışardan bir fikir istiyor.maalesef öfke kontrolu olmayan birisi.Tamam anlatması isabet olur vallahi. Siz bir şey söylemeden çocuk babasıyla arasına mesafe koyar. Şiddete meğilli biriyse hiç hiç bulaşmayın böyle işlere. Daha çok kin bileyip çocukla tehdit edebilir sizi, size zarar verebilir. Ne gerek var ki böyle bi atraksiyona?
teşekkür ederim.Aldatmayi saklamayin ama daha fazlasini yapmayin
Ben olsam bende saklamazdim tabiki ama rencide edecek sekilde yaymazdim ortaliga en azindan detaya girmezdim,aldatildim ve affetmedim bitti derdim detaya gerek yok ortak cocugunuz var neticede yuz yuze bakacaksiniz..madem cevreye karsi artik saklamiyacaksiniz,ailenizinde bilmeye hakki var yarin obur gun kulaklarina gelirse cok uzurler zor duruma dusersiniz..siz olsanız aldatmayı saklarmıydınız sonuçta ortak arkadaşları falan karşılayourm soruyorlar.daha önceki fikrim saklamak yönündeydi ki ailem hala sebebi bilmiyor anlatmadım.ama onların itibari zedelensin benim namusum yerinde diye düşünüyourm ve her sorana ihanete ugradım ve boşandım demek istiyrum.
Ben olsam bende saklamazdim tabiki ama rencide edecek sekilde yaymazdim ortaliga en azindan detaya girmezdim,aldatildim ve affetmedim bitti derdim detaya gerek yok ortak cocugunuz var neticede yuz yuze bakacaksiniz..madem cevreye karsi artik saklamiyacaksiniz,ailenizinde bilmeye hakki var yarin obur gun kulaklarina gelirse cok uzurler zor duruma dusersiniz..
işte bunu onlarda o dar beyinleri ile düşünse benim çocugum var diye bunlar yaşanmayacak..yada evli ve cocugu oldugunu bilen bir kadın yanamazsa..Ben olsam bende saklamazdim tabiki ama rencide edecek sekilde yaymazdim ortaliga en azindan detaya girmezdim,aldatildim ve affetmedim bitti derdim detaya gerek yok ortak cocugunuz var neticede yuz yuze bakacaksiniz..madem cevreye karsi artik saklamiyacaksiniz,ailenizinde bilmeye hakki var yarin obur gun kulaklarina gelirse cok uzurler zor duruma dusersiniz..
Onlarin seviyesine dusmeyin iste bosverin her koyun kendi bacagindan asilir,cocugunuz icin mucadele edin ve onun icin sakinliginizi koruyun..işte bunu onlarda o dar beyinleri ile düşünse benim çocugum var diye bunlar yaşanmayacak..yada evli ve cocugu oldugunu bilen bir kadın yanamazsa..
Ben olsam atarımtek gecelik hayat kadını ile aldatıldım ve boşandım diye konu açmıştım bilenler vardır mutalak.ancak onun megersem aynı işyerinden bir kadın oldugunu ve şaunda ilişiklerinin devam ettiği bilgisine ulaştım.çalıştıkları yer kurumsal büyük bir firma böyle insnaları bünyenizde nasıl barındırıyorsunuz diye mail atsam mı ?
yaşanılan şeyin günlük kadın oldugunu sandım nerden bileyim adamın sevgilisi..bu çok daha agır geldi..ama önüme gelen arkadaşına sorduklarında ihanet etti ayrıldık diyecegim
En doğrusunu yapmışsınız. Hiçbir tazminat 2-3 yıl yıpranmanın karşılığı olamaz. Bir de evlilikteki yıpranmayı düşününce. En güzeli en kısa yoldan ayrılmak.yıpranmak istemdim yoksa çekişmeliye dönecekti ve seneler alabilirdi..tüm borcumu kapattırdım ona (benim adıma kredi çekmişti onları)türkiye koşullarına göre iyi bir meblada nafaka aldım çocuga.zaten ev araba mal yoktu.
tek gecelik hayat kadını ile aldatıldım ve boşandım diye konu açmıştım bilenler vardır mutalak.ancak onun megersem aynı işyerinden bir kadın oldugunu ve şaunda ilişiklerinin devam ettiği bilgisine ulaştım.çalıştıkları yer kurumsal büyük bir firma böyle insnaları bünyenizde nasıl barındırıyorsunuz diye mail atsam mı ?
Pislik bir insan sürekli beni rahatsız etmesinden de çekiniyorumBöyle kötü insanlara ve kötülüklerine sessiz kaldıkça tepemize çıkıyorlar. Eğer böyle bir rezillik varsa ben yerimde duramazdım.
Sen git evli adamla birlikte ol, adam boşansın, orada bir kadın ve çocuğun hayatı alt üst olsun, sen aşk böceği ol. Var mı öyle bir dünya!
İlahi adalete sonuna kadar inanırım ama adalet için bizim de birşeyler yapmamız gerekir diye düşünüyorum.
Kötülüğe, edepsizliğe prim verilmemeli. Evli adamla birlikte olan kadın, karısını aldatan erkek, rezil olmayı sonuna kadar hak eder.
Kanıtınız varsa, mesaj vs, açın zina davası, alın hakkınızı. Hem de kurumlarında rezil edin, barınamasınlar. Sizin hayatınız darma duman olduysa 1 haftada, onların da olsun.
İnsanın içi kavruluyor işte evet mailden vazgeçtim ama ihanete uğradım ayrıldım diyeceğim çünkü aldatmadım ben otel odasında ben yatmadım başkası ile susmakta aptal yerine konmak değil miNiye onun arkadaşlari ile muhatab oluyorsun ki? Kimseyide özel hayatina dahil etme. Yine boş yere millet senin arkanda konuşcak. Sen saniyormusun ki 1 kişi bile eşin üzerine "vay şerefsiz" diyeceğini? Ki deseler bile, acini hafifletir mi? Yaptiği şeyi daha küçültürmü?
Ki ortada çocuk var. Sana düşen hanimefendiliğini korumak ve çocugun babasinin üzerine dedikodu malzeme yaratmamak.
Ve iş yerine mail felan atma. Adam sana dava açip, tazminat alirsa ne yapacaksin? Cocuğuna gidecek para, o adama gidecek? Değer mi?
En iyi intikam onu yok saymak ve kendi mutluluğuna bakmak. Bir kaç yil sonra kim bilir sende biri ile tanişip evlenirsin. Onsuz huzurlu ve mutlu olmak en güzeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?