ok yaydan çıksın mı?

Gururunuz var ki kırılıyor. Asıl bu adamdan boşanmasaydınız gurursuz olacaktınız. Siz kendinizi kurtardınız. Ben intikamı destekleyen biriyim ama adam başınıza bela olur diye korktum. Bir de işyerinde bu durum duyulursa yüzleri bile kızarmaz eminim, utanmazlar.

inş cnm inş.

ayrıldım ben bitti ilişkim diyor beni ilgilendirmedigini söyledim.bizimde evliligimizin boşanma günü bittigini söyledim.

Ay yuzsuze bak ya bir yaşında bebeğe şiddet uygulayan adamdan hayır mı gelir zaten poff üfle gitsin.. herseyde hayır var bebeğin küçükken ve babasına daha bağlanmadan ayrilmaniz iyi olmuş ayrica
şuanda haftada 1 gun veya 15 gunde 1 gun alıyor cocugu

Sen üzülüp kahrolacağına biraz da onlar üzülsün canım... her şeyin bir bedeli vardır bu hayatta!!..

Hic bulasma basiniza bela olabilir birakin kendi birgun elbet pisman olacak esini ve cocugunu feda ettigi kadin birgun tekme atar oma

Hic bulasma basiniza bela olabilir birakin kendi birgun elbet pisman olacak esini ve cocugunu feda ettigi kadin birgun tekme atar oma
Ayrıldım ben ondan senin bildiğin gibi bi ilişki değildi çok pişmanım evliliğimizi yıktığımız için diye yazdı

Ayrıldım ben ondan senin bildiğin gibi bi ilişki değildi çok pişmanım evliliğimizi yıktığımız için diye yazdı
Devam ettigine gore cokta pisman degildir simdi ama elbetbolur en guzel ceza birisine onu unitup tamamen silmektir siz ugrastikca o duyacak hala beni seviyor diye sevinecek egosu tavan yapacak bnce iletisimi kes hic umrunda olmasin o ona ceza olur

Ben katilmiyorum size o bir baba degil, bir insan da değil. Bir kadina bunu yasatan kapanmaz yaralar acan karaktersize insan demem ben, baba hiç hiç demem. Yayabildiği kadar yayıp itibarını zedelemeli, sahte bir itibarla geziyor çünkü.

Pismanmis bak bak...İstedigini yap,onla bunla sevgili ol,iliski yasa,sonra gel pismanim.Kadin sutlamistir muhtemelen ondandir pismanligi.Baskasini bulunca gecer.

Ayni derede iki kez yıkanılmaz .boşanmışiniz bir suru aci cekmisiniz gelmiş birde pişmanım diyor diycek tabi tıpkı bütün erkekler gibi..

Ayni derede iki kez yıkanılmaz .boşanmışiniz bir suru aci cekmisiniz gelmiş birde pişmanım diyor diycek tabi tıpkı bütün erkekler gibi..
Bende senınle bitirmek adına yüzyüze görüşürüm ortada neticede çocuk var ama ilerisi olamaz dedim. Hayatında birimi var varsa söyle hayal kırıklığı yaşamayım demiş

Kadınla ne alakanız var. Size sadakat sözü verip aldatan o değil ki.

Kesinlikle işyerine bir şekilde duyur
Bu kadar kolay olmasın sizi üzmek

Rezil olsunlar

Bende senınle bitirmek adına yüzyüze görüşürüm ortada neticede çocuk var ama ilerisi olamaz dedim. Hayatında birimi var varsa söyle hayal kırıklığı yaşamayım demiş
''Hayal kırıklığı yaşamayım''derken!!En son çocuğunuza ''Bana kadınlık yapamadı annen'' demeyi düşünüyordu.Ne çabuk fikir değiştirmiş öyle.Sağlam bir tepik yemiş belli.Ailesinin kıymetini bilmeyen insan sürünmeli bana kalırsa.Gerekeni söylemişsiniz zaten.Hiç yüz vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…