- 30 Aralık 2015
- 603
- 1.306
- 113
- 28
inş cnm inş.Yuhhhh ne iyi edip hemen kurtulmussunuz bu adamdan. Biz fahise gibi olmak zorunda mıyız ya kadınlar olarak ?? O yaşasın artık cinselliğini doya doya ..zamanı gelince bile ettiğini muhakkak buna inan.. gercekten hemen bosananildigin için tebrikler çok doğru karar imiş. boşver diğer şeyleri bebeğin büyüsün çalışırsın da..tekrar aşık da olursun boşver..
ayrıldım ben bitti ilişkim diyor beni ilgilendirmedigini söyledim.bizimde evliligimizin boşanma günü bittigini söyledim.Gururunuz var ki kırılıyor. Asıl bu adamdan boşanmasaydınız gurursuz olacaktınız. Siz kendinizi kurtardınız. Ben intikamı destekleyen biriyim ama adam başınıza bela olur diye korktum. Bir de işyerinde bu durum duyulursa yüzleri bile kızarmaz eminim, utanmazlar.
şuanda haftada 1 gun veya 15 gunde 1 gun alıyor cocuguAy yuzsuze bak ya bir yaşında bebeğe şiddet uygulayan adamdan hayır mı gelir zaten poff üfle gitsin.. herseyde hayır var bebeğin küçükken ve babasına daha bağlanmadan ayrilmaniz iyi olmuş ayrica
ondan gelen hayır ALLAHTAN gelsin...aklı içerde başına gelir belkiADAM İŞTEN ATILINCA NAFAKAYI NASIL ALACAKSIN
nafaka aldım.üzerimdeki tüm corcları kapattıNafaka, tazminat aldınız mı ?
Sen üzülüp kahrolacağına biraz da onlar üzülsün canım... her şeyin bir bedeli vardır bu hayatta!!..tek gecelik hayat kadını ile aldatıldım ve boşandım diye konu açmıştım bilenler vardır mutalak.ancak onun megersem aynı işyerinden bir kadın oldugunu ve şaunda ilişiklerinin devam ettiği bilgisine ulaştım.çalıştıkları yer kurumsal büyük bir firma böyle insnaları bünyenizde nasıl barındırıyorsunuz diye mail atsam mı ?
Ayrıldım ben ondan senin bildiğin gibi bi ilişki değildi çok pişmanım evliliğimizi yıktığımız için diye yazdıHic bulasma basiniza bela olabilir birakin kendi birgun elbet pisman olacak esini ve cocugunu feda ettigi kadin birgun tekme atar oma
Siz nasıl hissediyorsunuz şuan?Ayrıldım ben ondan senin bildiğin gibi bi ilişki değildi çok pişmanım evliliğimizi yıktığımız için diye yazdı
Devam ettigine gore cokta pisman degildir simdi ama elbetbolur en guzel ceza birisine onu unitup tamamen silmektir siz ugrastikca o duyacak hala beni seviyor diye sevinecek egosu tavan yapacak bnce iletisimi kes hic umrunda olmasin o ona ceza olurAyrıldım ben ondan senin bildiğin gibi bi ilişki değildi çok pişmanım evliliğimizi yıktığımız için diye yazdı
Ben katilmiyorum size o bir baba degil, bir insan da değil. Bir kadina bunu yasatan kapanmaz yaralar acan karaktersize insan demem ben, baba hiç hiç demem. Yayabildiği kadar yayıp itibarını zedelemeli, sahte bir itibarla geziyor çünkü.Bi anlamı yok. Aldatılmanızın bedeli boşanmaktı. İşinden etmek yada itibarını zedelemekle ilgilenmeyin. Nihayetinde bi baba, insan. Bir şekilde oda sizde hayatınıza devam edeceksiniz. Gerilim çıkmasın daha fazla.
Bende senınle bitirmek adına yüzyüze görüşürüm ortada neticede çocuk var ama ilerisi olamaz dedim. Hayatında birimi var varsa söyle hayal kırıklığı yaşamayım demişAyni derede iki kez yıkanılmaz .boşanmışiniz bir suru aci cekmisiniz gelmiş birde pişmanım diyor diycek tabi tıpkı bütün erkekler gibi..
Bir taraftan mutluyum çünkü çok ah ettim bana yaşattıklarını yasamadan ölmesin diye diğer taraftan içim acıyorSiz nasıl hissediyorsunuz şuan?
Kadınla ne alakanız var. Size sadakat sözü verip aldatan o değil ki.tek gecelik hayat kadını ile aldatıldım ve boşandım diye konu açmıştım bilenler vardır mutalak.ancak onun megersem aynı işyerinden bir kadın oldugunu ve şaunda ilişiklerinin devam ettiği bilgisine ulaştım.çalıştıkları yer kurumsal büyük bir firma böyle insnaları bünyenizde nasıl barındırıyorsunuz diye mail atsam mı ?
''Hayal kırıklığı yaşamayım''derken!!En son çocuğunuza ''Bana kadınlık yapamadı annen'' demeyi düşünüyordu.Ne çabuk fikir değiştirmiş öyle.Sağlam bir tepik yemiş belli.Ailesinin kıymetini bilmeyen insan sürünmeli bana kalırsa.Gerekeni söylemişsiniz zaten.Hiç yüz vermeyin.Bende senınle bitirmek adına yüzyüze görüşürüm ortada neticede çocuk var ama ilerisi olamaz dedim. Hayatında birimi var varsa söyle hayal kırıklığı yaşamayım demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?