aynı düşüncedeyim ama kafamı kaldırdım başımda duruyordu görünce şok oldumOndan alacağınız en iyi intikam mutlu olmanızdır
Olan olmuş biten bitmiş bu saatten sonra kendi hayatınıza bakın
İnsanlardaki bu cesaret nerden geliyor çok merak ediyorum, evli olup da aynı işyerinde aşk yaşayacak kadar bu nasıl bir delilik, iş arkadaşları mutlaka farketmiştir size kimse çıtlatmadı mı durumu? Ailenize de anlatın bence herkes bilsin adamın pisliğini. Sizin utancınız değil buben onurum kırıldıgı içinde çevremden gizledim anlaşamadık ayrıldım dedim çünkü aldattıgı kişi tek gecelik sandım ama adam sevgili yapmış aynı işyerinden çicekler böcekler havada ucuyor.çocuguda umrunda değil 2-3 saat görüyor haftada.büyüncede benimle olmak istemezede cocuk kendi bilir diyor.ama dün bunu ögrendim sevgilisi diye ve içime kor düştü.artık herkese ayrılma sebebini ihanet etti aldattı diye anlatmaya karar verdim.ailem hala bilmiyor sebebi onlara anlatmadım.
Zaten olan olmuş.. insanlara çoğu zaman akıl sır ermiyor. Boşver ikisi de birbirini bulmuş zaten belli. Birlikte olduğu kişiye hayat kadını yakıştırması yapan birinden kime hayır gelirbu beni ilgilendirmez dedim zaten ama bu kadar cabuk muydu yani bundan dolayı çok şaşkınım
nasıl yapılıyor ya yapamadımBence konuya güncelleme falan yapin
çocuk için görüşün ama asla geri dönmeyin ne kadar geniş rahat bir adammış hayatta hiç birşey bu kadar basit olmamalı ya onla olmadı sana döndüm demek resmen bu. sen kendi yoluna bakbarışalım demedi açık açık ama gel birlikte prgram yapalım çocukla bir yelere gidelim vs diyor diyaloga girmeye çalışıyor ayrıca evet biri vardı ama artık yalnızım diyor bu beni hiç ilgilendirmez dedim ayrıca şuan çocuk için bile olsa görüşmek istemiyorum dedim.
Yeni hesapla girdiğiniz için tabi yapamazsınız. Olsun gören görür bu şekilde diye düşünüyorum ya da olmadı ilk konuğu özet geçin ve yeni gelişmeyi yazın tekrar başlık açıp.. size kalmışnasıl yapılıyor ya yapamadım
senin hayatın beni ilgilendirmiyor sadece çocugunu makul saatlerde al gör ve 1 gun öncesi alacagın haberini ver dedim..ben aradıgımda aç diyor..çocukla bir yere gideceksem yanımda kim var haber edecekmişimçocuk için görüşün ama asla geri dönmeyin ne kadar geniş rahat bir adammış hayatta hiç birşey bu kadar basit olmamalı ya onla olmadı sana döndüm demek resmen bu. sen kendi yoluna bak
baktırmış artık ayrılmışlarZaten olan olmuş.. insanlara çoğu zaman akıl sır ermiyor. Boşver ikisi de birbirini bulmuş zaten belli. Birlikte olduğu kişiye hayat kadını yakıştırması yapan birinden kime hayır gelirbugün olmasa yarın Allah tepelerinden baktırır onlara
hayır kimse birşey demedi çok samimi değildim zaten iş ark. ile ama oraya gitmek istemiştim 1 ay önce gelme demiştiİnsanlardaki bu cesaret nerden geliyor çok merak ediyorum, evli olup da aynı işyerinde aşk yaşayacak kadar bu nasıl bir delilik, iş arkadaşları mutlaka farketmiştir size kimse çıtlatmadı mı durumu? Ailenize de anlatın bence herkes bilsin adamın pisliğini. Sizin utancınız değil bu
ooooo sizin hayata karışmaya başlamışş yani. demek istediği hayatında kimse olamaz vay be deseydin adama bak sen. nasıl yaparsınız bilmem ama kesin bir çizgi koyun aranıza ilerisi için sizi üzer bu adam ayrı olsanız bile artıkk size zerre karışma hakkı olmadığını idrak etmelisenin hayatın beni ilgilendirmiyor sadece çocugunu makul saatlerde al gör ve 1 gun öncesi alacagın haberini ver dedim..ben aradıgımda aç diyor..çocukla bir yere gideceksem yanımda kim var haber edecekmişim
Boşta kalmış sana dolaniyo sakın pas vermesenin hayatın beni ilgilendirmiyor sadece çocugunu makul saatlerde al gör ve 1 gun öncesi alacagın haberini ver dedim..ben aradıgımda aç diyor..çocukla bir yere gideceksem yanımda kim var haber edecekmişim
bende dava günü bizim ilişkimiz bitti dedim .çocugum yanında oldugu sürece nerede oldugunu bilmem gerek diyor.ooooo sizin hayata karışmaya başlamışş yani. demek istediği hayatında kimse olamaz vay be deseydin adama bak sen. nasıl yaparsınız bilmem ama kesin bir çizgi koyun aranıza ilerisi için sizi üzer bu adam ayrı olsanız bile artıkk size zerre karışma hakkı olmadığını idrak etmeli
Oldu paşam konumda gonderiyim mi? deseydin.Saygisiza bak ya git her halti ye, gül gibi karini onla bunla aldat,tekmeyi yiyince de nerde oldugunu bilmem gerek vidi vidi...Sakin durusunu bozma,bu tarz mesaj falan atarsa da gormezden gel,cocuk disinda muhattap olma sunepeyle.bende dava günü bizim ilişkimiz bitti dedim .çocugum yanında oldugu sürece nerede oldugunu bilmem gerek diyor.
Şimdi aklı başına gelmiş yeni birini bulana kadar yapar sonra yine bakar kendi hayatına.bende dava günü bizim ilişkimiz bitti dedim .çocugum yanında oldugu sürece nerede oldugunu bilmem gerek diyor.
Allah bildiği gibi yapsın, siz de hiçbir şekilde muhatap olmayınhayır kimse birşey demedi çok samimi değildim zaten iş ark. ile ama oraya gitmek istemiştim 1 ay önce gelme demişti
ARTIK BOŞVERDİM..bugun kapıya benim bir ilişkim yokdiye geldi ..Intikam hırsınızı çok iyi anlıyorum ama çocuğunuz var ne yazık ki düşman olma lüksünuz yok ortak arkadaşlarınıza anlatabilirsiniz ama bilsinler ne mal olduğunu
Bunların pişman olmaması imkansız zaten yoluna bak inşallah karşına kıymet bilen biri cikarARTIK BOŞVERDİM..bugun kapıya benim bir ilişkim yokdiye geldi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?