ok yaydan çıksın mı?

Pek dogru fikir degil. Iliskimiz bosandiktan sonra basladi diyebilirler. Ikimiz de bekariz derler muhtenwlen. Eski esin intikami bu, bosanmayi hazmedemiyor diyebilirler.

Boşanmışsınız ve bitmiş.Anlıorum beb sizi canınız yanıyor.Ama özel şirketlerde kurumsal şirketlerde sadece dedikodu yaparlar.Kimse sen karını niye aldattın demez adama üzgünüm.Sadece dedikodu yaparlar.Eğer mail atıcaksanda senin olduğun anlaşılmasın.Sana dokunan yılan bin yaşasın.Ama diyorum ya dedikodu yaparlar bol bol.

Ondan sonra ilişkim bitti diye döndü bugun konuşmak istiyorum diye

Onlardan çok kendine ve psikolojine zarar verirsin . Sen onlarin canini yaktikca onlar senin canini yakar. Her sey daha da zorlasir . Unutma, hayata yeniden başlama , su anki durumuna alisma surecini uzatirsin. Onlar için degil kendin için yapma .

Nedense icimde cok kisa bir süre sonra cocugu bahane ederek barisacakmissiniz gibi bi his var, hatta eminim diyelim. Yanilmak istiyorum.

Gerek yok intikam almaya çalışırken asıl gruru n yıpranır ne gerek var öyle insanları muhattap almaya çocukla ilgili geldiğinde bilr bence bir arada bulunmayın emin olun bir zaman sonra hayatınızda biri olacak ve mutluluğunuz en büyük intikam olur bence diğer kadına gelincede başkasi için sizi bırakan insan başkasi içinde o insanı bırakır he illede çok intikam almak istiyorsan int hesaplarında bazı hayatında biri varmış adına biseyler paylaşabilirsin çok goze sokarak değil tabiki

Yok onu yapmadım zaten ama adam bugun hayatımda kimse yok diye çocuğu bahane edip çıktı geldi

Bence bu intikam işi canınızı sonrasında sıkabilir. Bir arkadaşımın eski eşi (kızı aylarca aldatıp sonrasında boşanmayı kabul etmemesine rağmen), sevgilisi hakkında en ufak bi laf duyunca kadını arayıp sen sağda solda konuşuyorsun kesin, bizi karalamayı bırak, bi daha yaparsan bilmem ne olur gibi laflar ediyordu. Çocuk yoktu ve kadın boşanana kadar ciğeri soldu. Ona rağmen adamın kadını savunmaya çalışması, eski karısını bunun için hiçe sayması çok zoruna gidiyordu.
Sizin bir de çocuğunuz varmış. Bence kalitenizi belli edin ve uğraşmayın.
Eski eşinize sınır koymak, istediği gibi habersiz gelip gidemeyeceğini, sizin de bir özel hayatınız olduğunu söylemek daha etkili olacaktır. Yaptığı hatayı bu şekilde daha iyi anlar.

Çok zor ama intikam almak istersen alamazsın boşvermek asıl intikam...

Nafaka, tazminat aldınız mı ?

Yuhhhh ne iyi edip hemen kurtulmussunuz bu adamdan. Biz fahise gibi olmak zorunda mıyız ya kadınlar olarak ?? O yaşasın artık cinselliğini doya doya ..zamanı gelince bile ettiğini muhakkak buna inan.. gercekten hemen bosananildigin için tebrikler çok doğru karar imiş. boşver diğer şeyleri bebeğin büyüsün çalışırsın da..tekrar aşık da olursun boşver..

Ay yuzsuze bak ya bir yaşında bebeğe şiddet uygulayan adamdan hayır mı gelir zaten poff üfle gitsin.. herseyde hayır var bebeğin küçükken ve babasına daha bağlanmadan ayrilmaniz iyi olmuş ayrica

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…