Bulmuş belasını TEK’im şuan diye döndüHiç gerek yok kaliteni belli et hayatına yeni bi yön ver Allah her zaman haklının yanındadır belasını zaten bulacaktır nacizane tavsiyem
Boşanmışsınız ve bitmiş.Anlıorum beb sizi canınız yanıyor.Ama özel şirketlerde kurumsal şirketlerde sadece dedikodu yaparlar.Kimse sen karını niye aldattın demez adama üzgünüm.Sadece dedikodu yaparlar.Eğer mail atıcaksanda senin olduğun anlaşılmasın.Sana dokunan yılan bin yaşasın.Ama diyorum ya dedikodu yaparlar bol bol.tek gecelik hayat kadını ile aldatıldım ve boşandım diye konu açmıştım bilenler vardır mutalak.ancak onun megersem aynı işyerinden bir kadın oldugunu ve şaunda ilişiklerinin devam ettiği bilgisine ulaştım.çalıştıkları yer kurumsal büyük bir firma böyle insnaları bünyenizde nasıl barındırıyorsunuz diye mail atsam mı ?
Ondan sonra ilişkim bitti diye döndü bugun konuşmak istiyorum diyeBoşanmışsınız ve bitmiş.Anlıorum beb sizi canınız yanıyor.Ama özel şirketlerde kurumsal şirketlerde sadece dedikodu yaparlar.Kimse sen karını niye aldattın demez adama üzgünüm.Sadece dedikodu yaparlar.Eğer mail atıcaksanda senin olduğun anlaşılmasın.Sana dokunan yılan bin yaşasın.Ama diyorum ya dedikodu yaparlar bol bol.
Kürķçü dükkanı misali gez toz eğlen bekleyen vardı diye aklına gelmişBulmuş belasını TEK’im şuan diye döndü
Onlardan çok kendine ve psikolojine zarar verirsin . Sen onlarin canini yaktikca onlar senin canini yakar. Her sey daha da zorlasir . Unutma, hayata yeniden başlama , su anki durumuna alisma surecini uzatirsin. Onlar için degil kendin için yapma .tek gecelik hayat kadını ile aldatıldım ve boşandım diye konu açmıştım bilenler vardır mutalak.ancak onun megersem aynı işyerinden bir kadın oldugunu ve şaunda ilişiklerinin devam ettiği bilgisine ulaştım.çalıştıkları yer kurumsal büyük bir firma böyle insnaları bünyenizde nasıl barındırıyorsunuz diye mail atsam mı ?
gururm kırıldı ve ben anlaşmalı boşandım cunkü yıpranmak istemedim.elimde deliller olmasına ragmen.boşandıktan sonra oh be kurtuldum senden sana şükür allahım diye meajlar attı.benimde içimde intikam ateşi yanıyor.
Asla ben bunu hazmedememNedense icimde cok kisa bir süre sonra cocugu bahane ederek barisacakmissiniz gibi bi his var, hatta eminim diyelim. Yanilmak istiyorum.
Yok onu yapmadım zaten ama adam bugun hayatımda kimse yok diye çocuğu bahane edip çıktı geldiGerek yok intikam almaya çalışırken asıl gruru n yıpranır ne gerek var öyle insanları muhattap almaya çocukla ilgili geldiğinde bilr bence bir arada bulunmayın emin olun bir zaman sonra hayatınızda biri olacak ve mutluluğunuz en büyük intikam olur bence diğer kadına gelincede başkasi için sizi bırakan insan başkasi içinde o insanı bırakır he illede çok intikam almak istiyorsan int hesaplarında bazı hayatında biri varmış adına biseyler paylaşabilirsin çok goze sokarak değil tabiki
İlahi adalet kendi işledi sanırım.
gururm kırıldı ve ben anlaşmalı boşandım cunkü yıpranmak istemedim.elimde deliller olmasına ragmen.boşandıktan sonra oh be kurtuldum senden sana şükür allahım diye meajlar attı.benimde içimde intikam ateşi yanıyor.
Yuhhhh ne iyi edip hemen kurtulmussunuz bu adamdan. Biz fahise gibi olmak zorunda mıyız ya kadınlar olarak ?? O yaşasın artık cinselliğini doya doya ..zamanı gelince bile ettiğini muhakkak buna inan.. gercekten hemen bosananildigin için tebrikler çok doğru karar imiş. boşver diğer şeyleri bebeğin büyüsün çalışırsın da..tekrar aşık da olursun boşver..çocugundan utanmadın mı dediğimde çocugum büyünce anlatırım annen bana kadın olamadı derim o da anlarsa anlar anlamazsa kendi bilir dedi yani babalıkla falan ilgili bir insan değil zaten.daha 1 yaşındayken bebegime şiddet bile uyguladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?