ok zgnm arkadalar

gestapo

anneyim
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2009
133
0
96
Kayseri
bazı arkdaşlar beni bilirler kaynanamdan kayınbabamdan şikayetçi oldugumu.... akşam eşimle arkadaşıgile akşam oturmasına gidecektik.çıkmadan yatak odasının kapısını kitldim.çünkü dagınıktı ortalık toplu degildi.hemde kaynanamın karıştırdını biliyodumda kayınbabamdam ummuyodum. yola çıktık.kayınbaba arka arkasına telefon ediyo eve gelin hemen diye.gittik eşim çıktı yukarı kayınbaba kafasını duvara vurmuş sonradan bizde çıktık yukarı kafası kanıyo.yaptını begendin mi diyo bana kapıyı niye kitlediniz diye soruyo dedimki kapıyı kitledimi nerden biliyonuz?diye sordum bişe diyemedi.sonra bana niye bagırıyon felan buarada üstüme yürüyo dövecek."bıcak çekti"kendimi korumak için elimi kaldırdım kaynanamda el kalkmaz diye ortalıgı diye iyice kızgınlaştırıyo.buarada eşim beni koruyo .beni kovdu git bu evden dye .eşimde beni tuttu gidemessin biyere diye bırakmadı beni..2 tane bebem aglıyo zırıl zırıl.çok kötü oldum kızlar sonra eşimle dışarı çıktık bebeleri susturmak için.bu evden ayrılmya karar verdik eşimle.biz nezamn beraber gezmeye gidecek olsak eşimle hep kavga çıkarıyolar..eşimde herşeyin farkınd.şimdi 2siylnde konuşmuyorum...kızlar uzun oldu ama içimi dökmek istedim kimseye anlatamadım.benneyaptımki

hüfff çok heyecanlı! bir solukta okudum! neler yaşamışsınız öyle?! bilemedim ki ne diyeyim?! allah sabır, sükunet versin...

peki, kilitli kapıya mı kafasını vurmuş kayınpeder? nasıl yarılmış kafası?

taş taş üstünde ev ev üstünde olmaz. bazen insan kaldı ki kendi anasını babasını çekemiyor,kaldı ki el. ama maddi olarak da mecburiyet varsa o başka...

ne üzülüyorsun sevin arkadaşım, ipleri kopardınız işte,hem kocanın gözunde bir meleksin şuan hem suçsuzsun. daha ne olsun. bu uyduruk ınsanlara katlanmak zorunda kalmayacaksın artık.

ne aradını bilmiyorum artık biz çıktık hemen odaya gelmişler kapıyı kilitli görüncede sinirlenmiş önceden eşim istiemiyodu ayrılmayı hem madiyat hem ailesiylen oturmak istiyodu.şimdi işlerini düzene soktuktan sonra çıkacaz inş.aglamaktan 2 gündür hal kalmadı bende

allah sabır versın arkadasım. allahtan eşin seniin yanında. umarım bı an once ev bulur cıkarsınız

hiçbişey olmamış gibi davranmaya çalış. hangisinin canı seninkinden tatlı acaba?????? sen niye kahroluyosun ki. canına yazık. anne baba sonuçta atsan atamazsın satsan satamazsın. mecbur öyle veya böyle konuşacaksın. bu ilşkilerde söylenen hiçbir laf unutulmuyor. sen ağzından çıkana mukayyet ol. sonradan herşey biter senin lafın unutulmaz sen pis olursun. eni sonu o evden çıkman gerek. biraz sabırlı ol lanet olsun ama mecbur artık.

Çok geçmiş olsun canım Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah, bir şey merak ettim kafasını kapıyı açamayınca kendimi vurmuş duvara eğer açmaya çalışırken vurduysa Allah cezasını vermiş demek geldi içimden...

ev üstünde ev olmaz diye boşuna söylememişler hiç üzülme buda bahane olmuş evden ayrılmanız için hayırlısı olsun artık..

saol arkadaşım orasını bende bilmiyorum eşim kafasını duvara vurmuş babam dedi.ondan sonra yukarı çıktık zaten

canım hemşerim rabbim yardımcınız olsun...çok şükürkii seni koruyan kollayan eşin var buda iyi tarafı....canm inş.maddi sorunları yoluna koyduktan sonra çıkarsınız

canım öncelikle çok geçmiş olsun kayınvaliden ve kayınpederin trünün son örneklerinden sanırım insan gelininin üstüne yürüyüp bıçak çeker mi ya hangi çağda yaşıyoruz böyle saçmalık görmedim valla ama eşinin destek olması çok güzell bir an önce ayrılın o evden bence de hiç sağlıklı ilişkiler içinde değilsiniz sanırım allah sabır versin tatlım

olanlara uzuldum
bahane olmus ıste ayrı eve cıkmak ıcın :sinifsinif: eşiniz bu kararından umarım donmez

hiç üzme kendini
demekki böyle kendini bilmez insanlarda var
ne yapcakmıs senin odanda
neysekı esın yanında
cıkın gıdın evınıze
rabbim yardımcınız olsun

hayırlısı olsun.ama macera filmi gibi olmuş .Allahın tokadı yok derler ama sizin kayınpeder Allahın duvarına çarpmış

anlayamadım.siz kapıyı kilitlediğiniz için mi kafasını duvara vurmuş.neden size yaptığınızı beğendiniz mi dedi.:uhm:şutarafagitti:a015:

anlayamadım.siz kapıyı kilitlediğiniz için mi kafasını duvara vurmuş.neden size yaptığınızı beğendiniz mi dedi.:uhm:şutarafagitti:a015:

evet ben kapıyı kilitledim için vurmuş kafasını duvara...kafasını vurdugu içinde bana yaptıgını begendinmi diye soruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…