ok zgnm arkadalar

Benzer bir durum yaşamıştım yıllar önce, eşime kardeşi tarafından yapıldı bu davranış, hem de eşimin kucağında bebeğimiz varken.. o günden sonra o insan benim için bitti yok öyle biri...

aman yarabbim..bunlar delirmiş..resmen adam deli..valla ne diyeceğimi bilemedim..ama sizin canınız ortada bulunmadı..ne demek bıçak çekmek? ayyyyyy benim de bir yakınımı kayınpederi demirle dövdü hastanelik etti..şikayet ettiler ama bi sonuç çıkmadı aile içi kav ga dediler adam ceza almadı bunu da belirtmek isterim yani..şikayet etsen de sonuç alacağınızı sanmıyorum onedenle kendi kendiniz koruyun nasıl olacak aynı evde bilmiyrorum..siz ayrı eve çıkana kadar annenizin yanında kalın bence gitmeyin o eve..sonra eşyalarınızı da polis eşliğinde çıkarın can güvenliğim yok de ve gitme o eve bence..

bir de senin ailenin bu olanlardan haberi var mı ve tepkileri ne? genelde sahipsiz buldukları gelinlere yapıyorlar bunları da o nedenle sordum?dikkat ederseniz ya kaçarak evlenen ya da ailesi d ağılmış desteksiz ya da anne babasından biri olmyan gelinlere bu muamele yapılıyo..istisnalar da var tabii..

Her $erde bir hayir vardir, evinizi ayirma karari almaniza
vesile olmus, inan senin adina sevindim gespato,
ayrilacak olmaniz cok iyi...

Canım benm ya kıyamam için parçalandı yazıklarını okurken mafoldumben
Allah yardımcın olsun a.s.

valla ben de besteye sonuna kadar katılıyorum.
benim de burnuma pis kokular geliyor arkadaşım. bu hiç normal bir durum değil.
adamın gözü dönmüş ya, sapık mıdır nedir kötükedihüso

ama sen yanlış soru sormuşsun. kapının kitli olduğunu nerden biliyorsun demiyecektin.
nerden bilicek sapık adam gidip açmaya çalışmış işte :mymeka:
senin ona diyeceğin,
evet ben kitledim, içerde özel eşyalarım ve iç çamaşırlarım vardı ortada toplayamadım o yüzden kitledim. ama iyiki de kitlemişim yoksa odama girip görecekmişsiniz, sizin bizim yatak odamızda ne işiniz var, orası mahrem bir yer, hele bir kayınpederin en son girmesi gereken bir oda falan diyecektin ama o an sinirden ve şaşkınlıktan seninde dilin tutuldu herhalde.
demek bu sapık adam sizin odaya girmeyi alışkanlık haline getirmiş ki, kapı kitli olunca sinir krizleri geçirip başını duvarlara vuruyor kırsaydı kafasını keşke sapık. bide sizi acil eve çağırıyor. sanki hayat memat meselesi insan utanır ya, odanıza girip neyapıyor acaba. gizli kamera koysana odaya. böylece o manyağın ipliğini pazara çıkarırsın.
ay çok sinir oldum ya.

arkadaşım bak eşin de hazır seni destekliyorken biran önce çıkın o evden. bugün o bıçağı çeken manyak, yarın birgün saplar Allah korusun. o yüzden mesele sıcakken hemen iyi kötü demeyin taşının bak bestenin de dediği gibi bu iş soğursa eşini kandırırlar yine. elinizi çabuk tutun. eşine baskı yap, duramam artık bu evde de. geçici olarak senin ailenin yanına falan gidin, birdaha da o insanların yüzüne dahi bakma.

Allah korumuş seni canım ama dua et yanında eşin varmış ya oda yanında olmasaydıda olayları yanlış anlatıp kandırsalardı en azından eşin senden yana ama arkadaşlarında dediği gibi arayı uzatmayın çıkın o evden çünkü bundan daha kötüsü olamaz yani, terbiyesiz adam senin odanda ne işi varsa.

her şerde bir hayır vardır canım yanlış hatırlamıyorsam ikisi de çok çektiriyordu sana sakın beklemeyin bir oda bir salon da olsa geçici bir şeyler ayarlayıp çıkın o evden

canım hayırlısı buymus demekki bu olayın cıkması evden tasınmanıza vesile olmus.keske olay cıkarmasalardı ama kendileri kaybetti.yaslı baslı insanlar hiç mi mantık yok yarabbimklava:

valla insanın aklına herşey geliyor adamın ne işi var sizin odada?
biz kaynanamlara gittiğimizde kaynanam bize bir odayı verir, bırakın kayınpederin girmesini mecbur olmasa kaynanam bile girmez odaya. kayınlarım falan asla girmez odaya. biz o evden ayrılana kadar o oda bizimdir, eşyalarımızı rahat rahat koyarız. ne bileyim insan banyo yapar havlusunu serer, dağınık da bırakabilir. herşey olabilir yani.
kayınbabanın yaptığı çok ayıp..

Adama bak yaa..Gelinin odası kilitli diye kafayı yarıyor,adam psikopatmış herhalde...klava:
Aman iyi,bu olayda sebep olmuş ayrılmanıza...
Ne arıyormuş senin odanda?Kafayı yaracak kadar sinirlenecek ne var yaniii..:1ninca:
Şöyle sağlam bi kafa atsaymışta,tam olsaymış..alkisalkisalkis.
Allah esirgesin böyle insanlardan....
Hakkınızda hayırlısı olsun,sevin bence..yerimseniben

ben onun kafasını duvara çarptığına hiçmi hiç inanmıyorum kızlar...
şöyleki beklemediği birşeydi kapının kitli oluşu ani bir hareketle kapıdan girmek istedi ve susağı kırdı....
eee kalkıpta böyle oldu diyemezya tabii duvara vurdum der..
duvara vurmuş olsa ne diye konu sahibesine senin yüzünden oldu desin...
kafayı kapıya vurup kırdıki senin yüzünden sen kapıyı kitlediğin için demek istiyor aslında.....

iyi olmuş işte kimse kimsenin özeline müdahale edemez/karıştırama/adım atamaz...
zaten o evde sadece bir odaya sahipsiniz anladığım kadarıyla orasıda sizin özelinizdir girilmemelidir...

o odaya giren her kimse benim nezlimde sapıktır..
bir yatak odasında ne olabilirki?
iç çamaşırlar,giyim,makyaj malzemeleri,yatak yorgan gibi özel şeyler...
bir erkek o odaya dalıyorsa üstelik gizli gizli ben onun iyi niyetinden şüphe ederim kimse kusura bakmasın....

ve onun içinde diyorum ki iyi olmuş kafayı kırdığı keşke daha beter olsaydı...
Allah reva görmemiş vermiş belasını...

hiç üzülme arkadaşım bi kuru ekmeğin olsun huzurun olsun...
sen kocanın gözünde haklısın ya o senin arkandaya gerisini salla...

Aman Allahım, kayınpederinkide ne cesaret arkadaşım, oda karıştırmalar, bıçak çekmeler falan. Evi ayırma konusunda geç bile kalmışsınız, bu insanlar ne yaptığını sanıyor ya! Boşver arkadaşım alnın ak, yüzün pak bir şekilde o evden bir gram suçsuz olarak ayrılmışsın, evinizi açmanıza Yüce Allahım yardım etsin inşallah.

evet bence de lila, dedikleriniz çok mantıklı. eee Allahın sopası mı var. :umursamaz:adam kapıyı zorladı kesin.. Allah ıslah etsin.

bu yoruma bayıldım yaaaa...hem güldüm hem düşündürücü gerçekten size katılıyorum....iyi niyetinden şüphe ederim ben öyle adamın sapıkmıdır nedir...

hastami bunlar ya kafamçokkarıştı senin yatak odanda b...kmu ariyormus herif anlamadim
Bende kaynanamla 3 sene yasadim geceleri kapimi kapatip yatmama gicik olurdu kadin ne hal edecekse gece gece odamda:uhm: hep derdi neden kapatiyorsun (eltim kapatmazmis gece kadin istedigi gibi gelir oglunun ustunu felan kapatirmis bende hic tinlamadim konusur konusur kalirdi 3 sene durdum ama 30 seneye bedel oldu :sinifsinif:

evet ben kapıyı kilitledim için vurmuş kafasını duvara...kafasını vurdugu içinde bana yaptıgını begendinmi diye soruyo

Valla cok begendim kocaman adamsiniz yakisiyormu bu yaptiginiz deseydin .. birde odanizda ne ariyormus acaba? adam sapikmi dengesiz hareketlerini gordunmu?

çok zor bir durum ya allah benide o durumda bırakmasın ya eşim tek çocuk ödüm kopuyor birinden birine birşey olcak diye çünkü çok huysuzlar.
inş tez zamanda ayrılırsınız o evden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…