kayınpederiniz en son, siz uykudayken odanıza dalmıştı çaydanlığı almak için..
ve şimdi siz yokken odanıza girmek istiyor yine..
aklıma kötü kötü şeyler geliyor ne yalan söyleyim..
o kadar da hırs yapmışki bıçak çekiyor birde..
arkadaşım eşinizi sakın bukonuda yumuşatmayın..yumuşamasına fırsat bırakmadan hemen ev bakmak için hazırlıklara başlayın.. eşinizi yönlendirin.. hatta bugünden başlayın ev bakmalara..
nede olsa anne babası.. olay soğuduğu an eşinizi kandırabilirler..
sıcağı sıcağına yaptınız yaptınız, yoksa yine orda kalabilrsiniz..
ben onun kafasını duvara çarptığına hiçmi hiç inanmıyorum kızlar...
şöyleki beklemediği birşeydi kapının kitli oluşu ani bir hareketle kapıdan girmek istedi ve susağı kırdı....
eee kalkıpta böyle oldu diyemezya tabii duvara vurdum der..
duvara vurmuş olsa ne diye konu sahibesine senin yüzünden oldu desin...
kafayı kapıya vurup kırdıki senin yüzünden sen kapıyı kitlediğin için demek istiyor aslında.....
iyi olmuş işte kimse kimsenin özeline müdahale edemez/karıştırama/adım atamaz...
zaten o evde sadece bir odaya sahipsiniz anladığım kadarıyla orasıda sizin özelinizdir girilmemelidir...
o odaya giren her kimse benim nezlimde sapıktır..
bir yatak odasında ne olabilirki?
iç çamaşırlar,giyim,makyaj malzemeleri,yatak yorgan gibi özel şeyler...
bir erkek o odaya dalıyorsa üstelik gizli gizli ben onun iyi niyetinden şüphe ederim kimse kusura bakmasın....
ve onun içinde diyorum ki iyi olmuş kafayı kırdığı keşke daha beter olsaydı...
Allah reva görmemiş vermiş belasını...
hiç üzülme arkadaşım bi kuru ekmeğin olsun huzurun olsun...
sen kocanın gözünde haklısın ya o senin arkandaya gerisini salla...
ben onun kafasını duvara çarptığına hiçmi hiç inanmıyorum kızlar...
şöyleki beklemediği birşeydi kapının kitli oluşu ani bir hareketle kapıdan girmek istedi ve susağı kırdı....
eee kalkıpta böyle oldu diyemezya tabii duvara vurdum der..
duvara vurmuş olsa ne diye konu sahibesine senin yüzünden oldu desin...
kafayı kapıya vurup kırdıki senin yüzünden sen kapıyı kitlediğin için demek istiyor aslında.....
iyi olmuş işte kimse kimsenin özeline müdahale edemez/karıştırama/adım atamaz...
zaten o evde sadece bir odaya sahipsiniz anladığım kadarıyla orasıda sizin özelinizdir girilmemelidir...
o odaya giren her kimse benim nezlimde sapıktır..
bir yatak odasında ne olabilirki?
iç çamaşırlar,giyim,makyaj malzemeleri,yatak yorgan gibi özel şeyler...
bir erkek o odaya dalıyorsa üstelik gizli gizli ben onun iyi niyetinden şüphe ederim kimse kusura bakmasın....
ve onun içinde diyorum ki iyi olmuş kafayı kırdığı keşke daha beter olsaydı...
Allah reva görmemiş vermiş belasını...
hiç üzülme arkadaşım bi kuru ekmeğin olsun huzurun olsun...
sen kocanın gözünde haklısın ya o senin arkandaya gerisini salla...
bazı arkdaşlar beni bilirler kaynanamdan kayınbabamdan şikayetçi oldugumu.... akşam eşimle arkadaşıgile akşam oturmasına gidecektik.çıkmadan yatak odasının kapısını kitldim.çünkü dagınıktı ortalık toplu degildi.hemde kaynanamın karıştırdını biliyodumda kayınbabamdam ummuyodum. yola çıktık.kayınbaba arka arkasına telefon ediyo eve gelin hemen diye.gittik eşim çıktı yukarı kayınbaba kafasını duvara vurmuş sonradan bizde çıktık yukarı kafası kanıyo.yaptını begendin mi diyo bana kapıyı niye kitlediniz diye soruyo dedimki kapıyı kitledimi nerden biliyonuz?diye sordum bişe diyemedi.sonra bana niye bagırıyon felan buarada üstüme yürüyo dövecek."bıcak çekti"kendimi korumak için elimi kaldırdım kaynanamda el kalkmaz diye ortalıgı diye iyice kızgınlaştırıyo.buarada eşim beni koruyo .beni kovdu git bu evden dye .eşimde beni tuttu gidemessin biyere diye bırakmadı beni..2 tane bebem aglıyo zırıl zırıl.çok kötü oldum kızlar sonra eşimle dışarı çıktık bebeleri susturmak için.bu evden ayrılmya karar verdik eşimle.biz nezamn beraber gezmeye gidecek olsak eşimle hep kavga çıkarıyolar..eşimde herşeyin farkınd.şimdi 2siylnde konuşmuyorum...kızlar uzun oldu ama içimi dökmek istedim kimseye anlatamadım.benneyaptımki
evet ben kapıyı kilitledim için vurmuş kafasını duvara...kafasını vurdugu içinde bana yaptıgını begendinmi diye soruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?