ok zgnm arkadalar

evet ben kapıyı kilitledim için vurmuş kafasını duvara...kafasını vurdugu içinde bana yaptıgını begendinmi diye soruyo

ne b.... arıyormuş sizin özel alanınızda ki?insanın her türlü hali olur o yüzden hayırlısı olmuş evi ayırmanız.Allah yolunuzu açık bahtınızı güzel etsin arkadaşım

ay ne ayip ya...koskoca adam...
oda karistirmasini gec bide zeytinyagi gibi üste cikiyo....bicak cekmekte neyin nesi anlamadim...
bence gec bile kalmissiniz hemen ayrilim maddi durumunuzda varsa ne gerek var caninizi sikmaya...
herzaman derim ev ev üstünde olmaz diye....
umarim bir an düzelirde bi daha böyle sorunlar yasamazsiniz.....

ne manyaklar var ya.ne bencıl ınsanlar ben merkezlı ınsanlar.sabır arkadasım sabır ya
ama ınsan boylelerıne nasıl sabreder kı.ne arıyomus acaba yatak odasında senın ıc camasırlarına mı bakacakmıs acaba.

Kayınpederinize koca bir yuuuhhhh.
Yani söyleyecek başka söz bulamıyorum, ne manyak adammış yahu.
En iyi kararı almışsınız ayrılın en güzeli bu olacaktır sizin için.

kapıyı kilitlediniz diye hırslanıp mı ,kafayı duvara vurdu. resmen psikopatmış, senin kayınpeder. birde dövmeye kalkıp bıçakmı çekti. .neden hala o evdesiniz.
çıkın hemen. yokmu
aileniz kardeşleriniz. arkadaşlarınız. ev tutana kadar kalın orada. ben olsam 1 dakika durmam o evde
bir gün o bıçağı sokuverir size. neler okuyoruz. Allah korusun.

ne garip insanlar var ya inanalılır gibi değiller.
gelin alınca mal mı aldıklarını zannediyorlar.
hele de kaynanaların böyle yapması anlaşılır gibi değil onlarda eskiden gelindi sizi anlamaları lazım.
Eşiniz mantıklı insanmış ayrılın gidin oradan kıskançlıklarından yapacaklarını şaşırmışlar.
odada özel eşyalarınız var ne işleri var orada

pes yani...
utanmadan gelinin oglunun odasina giriyorlar gizlice,kapi kilitli oldugu icinde kafasini yarip-iyi olmus- birde utanmadan yaptigini begendin mi diyorlar...
hic üzülme arkadasim..neyseki esin sana destekmis ve olayi kendi gözleriyle görmüs...
insallah en yakin zamanda orda cikarsiniz...
ev ev üstüne hakkaten olmuyor arkadaslar...
kaynana kayinbaba melekte olsa olmuyor...

canım bence hiç üzülme hayırlısı olmuş bence bu size bi vesile olmuş bence sevin eşin de seni tutuyor ya o da evden ayrılmak istemese o zaman ne yapardın Allah size kurtulmanız için vesile vermiş. ya o odada senin özel eşyaların yada iç çamaşırların ortada olsa utanmayacakmıydı yaptığından. peygamberimiz ayağını taşa çarpsa acaba neden çarptım bş kötülük mü ettim dermiş . senin kayınbaban kafasını çarpmakla kalmamış bi de kanatmış o da buna bi ders olur işte üzülme canım

Adam resmen manyak be !!!
En iyisini yapiyorsunuz vallaha tasinin gidin, cocuklari o evde yetistirip buyutmeyin, mazallah baslarini bi sey falan gelir o zir deli ile aman ha tovbe tovbe ...

amanınnn bir yaşıma daha girdim..hayır manyak cinsten kaynbabalara kaynanalara denk geldik bu kk sayesinde çok ama bu türünün baya ötesinde bir örnek oldu evlerden ırak
ben olsam bi saniye daha durmam orda adam bana bıçak çekecek kapı kitledim diye haa hiç erinmem polise bile şikayet ederim valla ne bu be..

off offf ne demek bıçak çekmek kapı kapalı diye ya allah akıl fikir versin lmaz: ayrılın o evden arkadaşım eşinde inşallah karar değiştirmez...o bebelerde korkmuştur:1no2: yarılsaymış keşke kafası :mymeka:

:1shok:hep mi böyle asabi sinirlerine hakim olamayan bir adam bu
öylese daha cooook vururu bu kafayi duvarlara , vurduguna deyse bari akli basina gelse dicem ama :sinifsinif:
piskopatmidir nedir ya bicak cekmek filan, biran önce gidin canim ya , sagi solu belli olmaz vallahi ben korkardim o evde bidakka daha duramazdimdelikafadulden
demekki senden baya nefret ediyor ki böyle yapti:mymeka: sanki sen vurdun kafasini duvarakaydirigubbakcemile begendinmi yaptigini diyo manyakmi ne yalaelaelaelaelae:umursamaz:

Ne kadar ayıp yaptığı bu insanın ne demek bıçak çekmek.
Eşinin yanında olması bile çok güzel.
Biran önce ayrılın o evden yarın bir gün daha beter şeyler yaşarsın.

Canim onemli olan esin in seni tutmasi, ve okudugum kadariyla esin senin arkanda ;-)

Tasinma imkaniniz varsa, tasinin ordan derim ben.

bence de önemli olan eşinin senin yanında olması.
sitede pek anlatmadım ben de bu tarz sorunlar yaşadım ama kaynanamla kayınpederimle değil kaynımla.altlı üstlü oturuyorduk.4 senedir sabrettim eşim her zaman yanımdaydı maddi sebeplerden değil bizim, ailenin bir arada olmasınıı çok istediği için kayınvalidem şimdiye kadar ayrılamadık.
bir hafta oldu yeni evime taşınalı. istanbuldayız ama aramızda 25-30 km var. çok huzurluyum. eşim de öyle. hatta sanırım kaynım da.umursamaz:

şimdi eminim ki eşim ve kaynım iki kardeş az görüştükleri için daha iyi anlaşacaklar.

Bıçak çekmek ne demek ya?
Yani biri engellemese saplayacak mıydı bi de??? delikafadulden
Yuhh... kafayı iyi vurmuş anlaşılan.
Ben olsam bir tek dakika daha oturmam o evde....adam canınıza kast etmiş resmen, pes.
Böylesini de ilk defa duyuyorum.

adam zaten deliymiş şimdi kafayı kırdı iyice delirmiştir.
bugün bıçağı çeken yarın saplar, gitmekte geç bile kalmışsınız..

kayınpederiniz en son, siz uykudayken odanıza dalmıştı çaydanlığı almak için..

ve şimdi siz yokken odanıza girmek istiyor yine..

aklıma kötü kötü şeyler geliyor ne yalan söyleyim..

o kadar da hırs yapmışki bıçak çekiyor birde..

arkadaşım eşinizi sakın bukonuda yumuşatmayın..yumuşamasına fırsat bırakmadan hemen ev bakmak için hazırlıklara başlayın.. eşinizi yönlendirin.. hatta bugünden başlayın ev bakmalara..

nede olsa anne babası.. olay soğuduğu an eşinizi kandırabilirler..

sıcağı sıcağına yaptınız yaptınız, yoksa yine orda kalabilrsiniz..

valla çok mu karamsarım bilmem ama yani o evden ayrılmazsanız yakınsa sizi bi şekilde 3. sayfalarda görebiliriz, inanılmaz bi durum gerçekten
hala nasıl yüzünüze bakabiliyorlar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…