• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok zlyorum yprandm artk

zafergamze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
602
2
116
Iğdır
:enbuyukkk:KOCAM BENİ COK ÜZÜYO ARTIK DAYANAMIYORUM BENİMLE GEZMEK İSTEMİYO BENİMLE BERABER VAKİT GECİRMİYO.BEN ONU Bİ YERLERE DAVET ETMESEM ONUN HAYATTA AKLINA GELMEZ BEN GÜN İÇİNDE ONU ARAMASAM HİÇ ARAMAZ ÖLSEM KALSAM HABERİ BİLE OLMAZ.GELİYORUM DEDİĞİNDE EN AŞAGI 1 SAAT SNRA GELİYO BANA EN SON NEZAMN Bİ SÜPRİZ YAPTIGINI BİLE HATIRLAMIYORUM EVE GELİNCE KONUŞTURMAYA SOHBET ETMEYE CALIŞIYORUM AMA O TVDEKİ FİLMİ TERCİH EDİYO Bİ KELİMEYİ BANA 3 KEZ DEDİRTİYO KAÇ KEZ BUNUN YÜZÜNDEN KÜSTÜM ODAYI TERK ETTİM AMA UMRUNDA BİLE DEİL FİLM İZLEMEYE DEVAM EDİYO COOOOK KIRICI BİŞEY.ARTIK ONA OLAN SEVGİMİN YAVAŞ YAVAŞ TÜKENDİĞİNİ HİSSEDİYORUM SOGUMAYA BAŞLIYORUM ÇÜNKÜ BENİ KENDİNE CEKECEK HİÇ BİŞİ YAPMIYO GEZMEYE GİTMEK İÇİN BİLE BENDEN DAVET BEKLİYO BİRGÜN BİLE KENDİLİĞİNDEN GEL GİDELİM BRZ YÜRÜYELİM DEDİĞİNİ DUYMADIM Kİ HAYATTA EN SEVDİĞİM ŞEY EŞİMLE EL ELE YÜRÜYÜŞ YAPMAK.YÜRÜMEYİ SEVMİYORMUŞ MİLLET KARISI İÇİN NELER YAPIYO AMA BENİM EŞİM BENİM İÇİN İKİ ADIM BİLE YÜRÜMEYE ERİNİYO.HER DEDİĞİMİ YANLIŞ ALGILIYOR BUNU BÖLE YAPALIM DEDİĞİM ZAMAN KESİN TERS CIKIŞIYO HAYIR OLMAZ DİO.BİRGÜN OLSUN BENİ ALTTAN ALDIGINI GÖRMEDİM BEN BİŞEYE SİNİRLENİNCE O BENDEN ÖNCE SİNİRLENİYO YAPTIGI HATAYI HİÇ ÜSTÜNE ALINMIYO DAHADA BANA BAGIRIP CAGIRIP BENİ AGLATIP GİDİYO.AGLADIGIMDADA HİÇ UMRUNDA OLMAZ YA KEYFİNE TV BAŞINDA YADA YASTIGINI ALIP İÇERDE ARKASINI DÖNÜP YATIYO.KAÇ GÜNDÜR BALKONDA YADA OTURMA ODASINDA UYUYO YA BEN EŞİME SARILIP UYUMAYI COK SEVİYORUM GECE KALKIP ONU YANIMDA GÖRMEK BENİ COK MUTLU EDİYO....BUNU ONA SÖLEDİĞİMDE TERLİYORUM YATAMAM DİO AMA YEMİN EDERİM BALKONDA BİLE TERLİYO.BEBEGİM HUYSUZ OLUYO BEN COOK ÜZÜLÜYORUM COOK YIPRANIYORUM Kİ NEDEN AGLIYO DİE KENDİMİ YİYORUM BİDE BUNLARIN ÜSTÜNE EŞİMDEN FIRCA YİYORUM BENİ SANKİ BEBEĞİME BAKMIYORMUŞUM GİBİ SUÇLUYO HEM BEBEĞİN STRESİ HEMDE EŞİMİN ÜSTÜME GELMESİ BENİ RESMEN ÖLÜME SÜRÜKLÜYO KAÇ GECE ÖLMEYİ DÜŞÜNDÜM AMA BEBEĞİM İÇİN VAZGECTİM ÇÜNKÜ ARTIK EŞİM BENİ SEVMİYO BUNU KENDİ AGZIYLA SÖLEDİ DEDİĞİ GÜNDEN BERİ HİÇ AKLIMDAN CIKMIYO GECEDE GÜNDÜZDE AKLIMDA.BEN COOK YORULDUM TÜKENDİM ARTIK 21 YAŞINDAYIM AMA SANKİ 50 YAŞINDA HİSSEDİYORUM KENDİMİ.HER GECE ALLAH IMA DUA EDİYORUM YA EŞİM BİR NEBZEDE OLSA DÜZELSİN YADA BENİM CANIMI AL DİE DEDİĞİM GİBİ BİTTİĞİM NOKTAYA GELDİM ARTIK.

Yaşın daha çok genç. Neden evlendin bu yaşta belkide daha önce? Okuyormusun? Çalışıyormusun? 21 Yaşında çocuk sahibisin! Aklın başında mı? Bana biraz daha bilgi verirsen daha yararlı öneriler de bulnunabilirim, şimdi ne desem yanlış olur. Aklıma ilk gelen şey doğumdan sonra aldığın kilolar vs.. fiziksel ve ruhsal değişiminin eşinde artık itici bir etki yaratmış olması. Düşünüp eşin senle ilgiliykenle şuan arasındaki sedeki farkları belirlersen çözümede ulaşacaksındır diye düşünüyorum. İşallah iyi bir şekilde sonuçlanır :teselli:

daha önünde çok uzun bir ömür var. gençecik bir fidan sayılırsın..

ya evet burda genç yaşta evlenip anne olan çok kişi gördüm. evlilikler bazen böyle çıkmaza girebiliyor. en doğrusu eşinle konuşup sorununuzun nerde olduğunu tespit etmek. allah yardımcınız olsun.

bir müddet eşini görmezden gelmeyi denesen, üstüne düşmesen, konuşturmasan, o yokmuş gibi davransan ..... belki üstüne düşüyorsun diye biyerleri tavana değmiştir :))

ahh be güzelim
ne kadar gençsin ne kadar küçüksün daha
şimdiden hem eş hem anne olmuşsun
ama bu ölme fikrini çıkar lütfen aklından
biz sadece eşimiz için yaşamıyoruz ki onun sevgisi olmayınca ölelim
senin şimdi sevgini, ilgini vereceğin ve karşılığını da çok güzel alacağın
bir bebeğin var
lütfen her ilgini ona yönlendir
her erkek aşırı ilgiden hoşlanmıyor sanırım
bazen ilgi, sevgi insanı boğabiliyor
öncesini bilemiyorum elbette ama
senin eşin de böyle demek ki
sen de uzaklaş biraz
düşme bu kadar üstüne
anlasın biraz kıymetini

Sizin aşırı ilginiz eşinizi bunaltmış yada şımartmış olabilir. Kendinizi biraz geriye çekin, ilgilenmeyin. Bakalım ne olacak o zaman.

bu yazdıklarını eşine okutmalısın ya da aynen söylemelisin ha eğer anlamıyorsa neden eşim böyle
düzelir mi diye düşünme kendini ona uydur çünkü onun sana uyacağı yok demektir. ben uyamam
diyorsan yeni bi çözüm yolu bulmamız gerekir.
:teselli:

Tamamen erken evlenmekten kaynaklanıyor.21 yaşındasın ve bence tam olgunlaşmamışsın.Erkeğin kaç yaşında bilmiyorum ama 27 altı ise tam bir çocuktur belki 25 altı ama çocuktur.Zor olgunlaşırlar.Hata sende de olabilir.Onun ilgisini çekecek neler yapıyorsun.Göz alıcı bir kıyafet vs. gibi. Bunları düşün ..

bencede erken evlenmekten kaynaklanıyor.karsı komsumuz 22 yasında ve 6 aylık bebegi var.19 yasında evlenmiş.4-5gün önce eşiyle tartısmıslar.kız dün annesinin yanına gitti.gitme daha cok zorlasır dedim ama eşim 5 gündür bana nasıl davranıyo bi bilsen artık dayanamıyorum dedi gitti :gitme:

Şöyle de düşünebiliriz.Evlilik aşkı öldürür.Flört ederken ayrı yaşıyordunuz ve birbirinizi özlüyordunu.Acaba şuan ne yapıyor , şuan nerede ? diye kendinize soruyordunuz.Evlenme teklifi etti ve evlendiniz.Artık aynı evdesiniz ve bir yere gitse bile haberiniz oluyor.Her gün onu görüyorsunuz ama belki de flört ederken görüşemiyordunuz bile.Açıkçası alışkanlıkları bırakmak zor.O böyle alışmış ve bunu bırakamamış da olabilir.Bu durum gitgide kötüleşir ve çifler arasında da soğukluklar başlar.Aslında kocanı 2-3 gün yalnız bıraksan belki de seni özleyecek ve seninle daha da ilgilenecek ama baktın ki 2-3 gün kendi de rahat yaşamışsa fayda gelmez artık ...

bu erkekleri anlamak çok zor bazıları böyle galesiz gamsız.üzüntünden kahrolsanda döktüğün gözyaşlarıyla gözlerin şişsede görmezden geln galesiz bir çok erkek var . hemen bir çocuk yapmakta hata ettin ama üzülme sende ona ilgini hiç gösterme o sana nasıl umursamaz davranıyor sende misilleme yap sen çok istiyorsun paylaşımı sevgini göstermeyi ama o senden farklı belki üstüne düşer başka uğraşlar bul kendine ona ceza olarak yemek bile yapma bebeğini al anneciğine git onlarda kal evinede git ilgilenme küstüğün belli olsun ama ayrılma hemen boşanma önce evliliğin düzelirmi ona bak birde sürekli bakımlı ol çekici olmaya bak seni gördüğünde içi gidecek kadar hoş ol hoş kokular sür kıskandır eşini

Sen evde bunalıyorsun tabi haklı olarak gezmek istiyorsun farklı şeyler yapmak istiyorsun. Ama eşin çalışıyor sürekli dışarda zaten gitmek istemeyebilir. Yorgundur canı istemiyordur. Ya da o boş vakitlerini arkadaşlarıyla geçirmek istiyordur. Erkekler farklıdır bizden onu aşırı derecede zorlamak doğru olmuyor. Evlenmeden önceki gibi değil hiçbirşey çünkü o zaman senin sorumluluğun yoktu ama şimdi bir ev ona bakıyor herşey masraflar filan. ış yerinde problemler diyorsunki anlatsın yapısında olmayabilir. Şahsen ben iş yerindeki herşeyi anlatan erkeği sevmem. Çok zorlama destek ol moral ver ev cekilmez bir hale gelmesin. Kendine özen göster bir de kendin sosyal faaliyetlere katıl değişik şeyler yap. Bazen çık gez dolaş bebeğinle. ınan çok faydası olur hele hobi tarzı bir şey edinirsen eşini çok yadırgamazsın.

öncelikle üzgün olduğun çok net anlaşılıyor
ama bu saydığın özellikler seni sevmiyorum demesi hariç tabi genel olarak birçok erkekte olan şeyler
sen söylemeden dışarı çıkmak istememesi, gezmeye götürmemesi vs
sen söyleyince yapıyorsa ne ala
söyle sen de o zaman, kendiliğinde düşünemiyor demek ki adam
sarılıp yatmayı ben de sevmem mesela
asla uyuyamam biri bana dokunuyorsa o yüzden eşini anlıyorum
gitme üstüne biraz rahat bırak bence de
biraz farklı bakmayı dene sen de ilişkinize, belki bu kadar yıpranmazsın o zaman

bence eşinle konusup evlilik terapistine gitmenizi öneririm
ben denedim yüzde yüz basarılı oldu kesinlikle tavsiye ediyorum ilişkimiz ilk tanıstıgımız günden cok daha iyi

kaç yıllık bir evlilik bu hemen mi çocuk sahibi oldunuz?
görücü usulu mü ? eşiniz sizi sevmediğinden değil belki bunalmıştır o yüzden sevmiyorum demiştir.
güzel bir sofra hazırlayın giyinip süslenin ve herşeyi güzel güzel konuşmak istediğinizi anlatın..

Back
X