eskı konularımıdan bılırsınız bu kısa bır ornegı
arkadaslar bundan 6 7 ay kadar once ayrıldıgım yanı onun benden sessız sedasız ayrıldıgı sevgılımle benım emeklerımle tekrar konusmaya basladık ama ıste boyle sevgılı gıbı degıl haftada 1 2 defa konusuyoruz dun sınemaya gıdecektık gene ben gıdelım demıstım.. sabah msj atmıs gunaydın dıye daha sonra annesı aramıs hastane zıyaretine gotur dıye sonra planı ertelemıs bende sınır oldum hatta sordum plan yapsaydık napardın dıye sana sorardım dedı( ya bana soruyorsan zaten sen ıkıncı sıkkı degerlendırıp gıtmek ıstıyorsundur...) sormadan once ne dusunurdun dedım palanın bozulmasını ıstemem dedı amann dedım ıcımden kısmetse gıderız dedım.. sonra aksama dogru hastanın neyı vardı falan dedım konustuk canım sklyo dedım mutlu et benı dedım oda bana foto yollamıs bıtane sohbet etmeye basladık shep ben soruyorum sen sor dedım benımle tanıstıgın ıcın pişman oldunmmu dedı bende hayır ama keske he yanımda kalsaydı dedım sonra sen dedım hayır dedı.. pekı yasamadıgın bıseyden dedım sımdı paylasamam ılerde zamanı gelınce dedı bu ılerısı nedır kardesım yaa cok bunladım muallaktan bıle bıle aptal aptal pesındeyım.. etrafımda bır erkek olsa bunu unuturum ama yok yok o yuzden sanırım
bugun instegramı karısıtırken bunun kullanıcı adını buldum arıyordum bulamıyordum buldum bugunmus kısmet.. bu ınsan benımle bazen konuşup bazen konuşmuyordu yaaa bırde ne olsun bı kızın fotosunu koymus onu ben daha once twitindede vardı de fazla onemsememıstım..sonra kardesını buldum takıp ettıklerınden kardesı kardesınn esı o kızla bır yerde fotoları var ben resmen sok oldum fotolar yazın cekılmıs sanırım bu kışı hayatında ve bana soylemıyor böyle yazıp bı kalaylasaım geldı ama yapmadım bırde bısey soracağım ınstagramda foto tarıhı nerden bellı oluyor acayıp dehşet sınırlıyım ne yapmalıyım sızce??
resmi açtığında sağ üst tarafında yazar ne zaman yüklediği. siz ne zaman ayrılmıştınız sizden sonra mı oldu sizinleyken mi önemli olan bu. Şu an sizinle konuşup kızla bişey varsa bahsetmemesi de ayrı bi olay zaten kendini çok akıllı zannediyor sanırım.Ben çok fevri davranırdım çok sinirli yapım var çünkü ağzıma geleni sayardım bir daha asla aramazdım. Ama önce birlikteler mi nedir diye tam öğrenmek lazım fotoğrafların altında yorum falan yok mu ?
canım bı fotoda el ele tutuşuyorlardı... onunla 2 aydır yenıden konuşuyoruz bana bahsetmedı olmadı dedı ve o kız benımle tanıstıgındada vardı sankı arası bozukken benımle oldu dıye düşünüyorum fecı kafam karışık zaten 1 haftadır yazmıyor sormuyor
"onun benden sessız sedasız ayrıldıgı sevgılımle benım emeklerımle tekrar konusmaya basladık ama ıste boyle sevgılı gıbı degıl haftada 1 2 defa konusuyoruz dun sınemaya gıdecektık gene ben gıdelım demıstım.. "
daha en basta kesin bu cocuk baskasını buldu sizi de yedekte tutuyor dedim
nitekim sonunda fotograf ortaya cıkmıs.
sizinle vakit geciriyor,
annesini hastaneye tabi ki bırakacak, ben plan yapsam bile bozardım.
sinema her saat bası seansları var zaten ama onun gidecek gonlu yokmus sorun burda,
belki yarın öbür gun evde canı sıkılırsa tekliflerinizden birine olumlu yanıt verir, teklif eder demiyorum.
bu adamdan hayır gelmez, sadece birbirinizi oyalıyorsunuz,
degerli zamanınızı guzel seylere harcayın, boyleleriyle bırakın sevgili olmayı arkadas olarak bile hayatıma sokmuyorum
diger kızın da haberi yok ona da yazık,
bir arkadas fotografı o cucga yollar sonra gorusmezdim demis aynen oyle yapardım,
cocukla olan konusmalarımı da kopyalar, yeni kızla hala gorusuyorlarsa ona yollardım.
burda bir suru konu okudum, eski sevgilisiyle aldatmıs diye, o konumda olmadıgınız ne malum.
sizi gercekten onemseyen, severken saygı duyan guzel insanlarla gorusun,
boslukta oldugunuz icin sizi uzmekten baska işe yaramayan kisilere mecburmus gibi prim yaptırmayın
fotoğrafı bende yollamayı duşundum de bu benımı takıp edıyor bu kız ne malmış der mı acaba kıza gondersemmı acaba bı watsp yazışmamızı kaydetmısım
fotoğrafı bende yollamayı duşundum de bu benımı takıp edıyor bu kız ne malmış der mı acaba kıza gondersemmı acaba bı watsp yazışmamızı kaydetmısım
instagram da herkes birbirinin albumunu incelemiyor mu?
aile fotoları belki kurcalamak gibi gozukebilir ama madem bakılması ayıp neden oraya yukluyor?
siz de bu cocugu seviyor ve iliskideymis gibi konusmuyor musunuz?
elbette takip edebilirsiniz, gecen gun su fotona baktım begendim diyebileceginiz gibi bu ne hal o kız kim diye hesap da sorabilirsiniz.
bunu yapamıyorsunuz cunku adı konmamıs bir iliski yasıyorsunuz,
tam da cocugun istedigi bu.
flort ederken yeni tanısırken belki bunları yapmak guc,
ama ayrılıp barısanlar neden cekiniyor anlamıyorum.
ya direkt iletisimi kesin ne hali varsa gorsun. son gorusmenizde veya sorarsa o fotoyu soylersiniz.
ya da ilk olarak biraz takip edin, diger kızı bulun.
once kıza yazısmaları yollayın
sonra da cocuga fotoyu yollayıp iliskinizi bitirirsiniz.
istedigi kadar arkanızdan hakaret etsin neden umursuyorsunuz onun dusuncelerini,
karaktersinizin önde gideni,
azıcık düsünebilme belirtisi gosterseydi sizi sevsin veya sevmesin uzulmemeniz icin uygun bir birliktelik veya ayrılık yasatırdı.
eskı konularımıdan bılırsınız bu kısa bır ornegı
arkadaslar bundan 6 7 ay kadar once ayrıldıgım yanı onun benden sessız sedasız ayrıldıgı sevgılımle benım emeklerımle tekrar konusmaya basladık ama ıste boyle sevgılı gıbı degıl haftada 1 2 defa konusuyoruz dun sınemaya gıdecektık gene ben gıdelım demıstım.. sabah msj atmıs gunaydın dıye daha sonra annesı aramıs hastane zıyaretine gotur dıye sonra planı ertelemıs bende sınır oldum hatta sordum plan yapsaydık napardın dıye sana sorardım dedı( ya bana soruyorsan zaten sen ıkıncı sıkkı degerlendırıp gıtmek ıstıyorsundur...) sormadan once ne dusunurdun dedım palanın bozulmasını ıstemem dedı amann dedım ıcımden kısmetse gıderız dedım.. sonra aksama dogru hastanın neyı vardı falan dedım konustuk canım sklyo dedım mutlu et benı dedım oda bana foto yollamıs bıtane sohbet etmeye basladık shep ben soruyorum sen sor dedım benımle tanıstıgın ıcın pişman oldunmmu dedı bende hayır ama keske he yanımda kalsaydı dedım sonra sen dedım hayır dedı.. pekı yasamadıgın bıseyden dedım sımdı paylasamam ılerde zamanı gelınce dedı bu ılerısı nedır kardesım yaa cok bunladım muallaktan bıle bıle aptal aptal pesındeyım.. etrafımda bır erkek olsa bunu unuturum ama yok yok o yuzden sanırım
bugun instegramı karısıtırken bunun kullanıcı adını buldum arıyordum bulamıyordum buldum bugunmus kısmet.. bu ınsan benımle bazen konuşup bazen konuşmuyordu yaaa bırde ne olsun bı kızın fotosunu koymus onu ben daha once twitindede vardı de fazla onemsememıstım..sonra kardesını buldum takıp ettıklerınden kardesı kardesınn esı o kızla bır yerde fotoları var ben resmen sok oldum fotolar yazın cekılmıs sanırım bu kışı hayatında ve bana soylemıyor böyle yazıp bı kalaylasaım geldı ama yapmadım bırde bısey soracağım ınstagramda foto tarıhı nerden bellı oluyor acayıp dehşet sınırlıyım ne yapmalıyım sızce??
Şimdi birlikte misiniz değil misiniz?
Kizin fotosu hala profilinde durduguna gore hala beraberler, ki muhtemelen bu kiz yuzunden cekip gitmis zamaninda sessizce..
Onunde iki yol var. Ya sessiz sedasiz cikarsin adamin hayatindan ki adam degil sen donmek istemissin. Erkek acgozlulugu arada yesillik olsun diye senle sinenaya fln gidio muhtemelen. Yerinde olsam sessizce cikip giderdim.
İkincisi ortaligi velveleye verip cekip gidersin. Kiza msj atsan adamin haberi olcak. Dedigin gibi ne hasta kizmis diycek. Ozur diliyorum ana adamin gozunde zaten yoksun iyice duseceksin. Ha adamla bidaha gorusmezsin nasilsa adamin gozundeki degerin umrunda olmayabilir. Kizi ve iliskisini rahatsiz edersin belki bu icini sogutur biraz..
Bence biraz sakinles bekle. Nasilsa ikiside kacmiyo. Ne istedgine karar ver ve ona gore davran.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?