Büyük bişey direk fiil olarak demek istemis heralde arkadaş. Face profiline bakmak değil yani.Hönk, büyük birşey değil derken ? "Büyük birşey" tanımını alabilir miyim ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük bişey direk fiil olarak demek istemis heralde arkadaş. Face profiline bakmak değil yani.Hönk, büyük birşey değil derken ? "Büyük birşey" tanımını alabilir miyim ?
Anlaması daha iyi olmaz mı? belki bi daha yapmazBunu düşündüm ama bulursa benim engelledigimi anlar.
Yorumları okumadım. Ne olacak, bakabilir diyen de çıkacaktır. Asla kabul etmem diyen de. Ben çoğu konuda geniş olmama rağmen, asla kabul etmem. Arkasına dönüp bakacaksa sizle işi ne?Kızlar eşim facede hep eski kız arkadaşına bakmış. Gördüğümde söyledim ama dün tekrar baktığını gördüm. Belki büyük bişey değil ama insan öyle kırılıyor ki(
Unutamamistir onu muhtemelen.
Sende ona aynisini uygula ki kafasina donk etsin yaptiginin yanlis oldugunu![]()
Unutamamistir onu muhtemelen.
Sende ona aynisini uygula ki kafasina donk etsin yaptiginin yanlis oldugunu![]()
Hep aratiyorum zaten. O karıştırmak benim telefonumu falanAynen sende eski erkek arkadaşını arat
Engellemeye karar verdim. Fırsat kullanacağımAnlaması daha iyi olmaz mı? belki bi daha yapmaz
Bakılır da hergün mü?15 senelik evli misiniz?
Meraktan bakmış olabilir. .
Haklısınız. .Bakılır da hergün mü?
Konuştum açık açık nihayet. Önemsiz olduğunu söyledi ve faceini açtı. Şimdi soğudu ama. Mecbur kalmadikca konuşmuyor benle. Napmaliyim artık şaşırdım vallahi.Haklısınız. .
Açık açık konuşun . .
Aynen öyle galiba benle dargın gibi şimdi. Ona guvenmedim diye kizmıştır . Benden sıkıldı belkidebnce eşiniz bişeylerden sıkılmış kendine macera arıyor..
güven duygusunu zedeleyen o ama sizin bi sucunuz yok ki..Aynen öyle galiba benle dargın gibi şimdi. Ona guvenmedim diye kizmıştır . Benden sıkıldı belkide(