Okadar Üzgünümki:((

Tamam merak ediliyo insanın doğasında var onu anlarım kesinlikle ama, neden DEFALARCA?? :stop:
Sıkıntı bu noktada gibi..
Yoksa merak edip açıp bakıp sonra unutup kendi yaşantısına döner insan bu sıkıntı değil bence.

Kızlar eşim facede hep eski kız arkadaşına bakmış. Gördüğümde söyledim ama dün tekrar baktığını gördüm. Belki büyük bişey değil ama insan öyle kırılıyor ki :KK43:(
Yorumları okumadım. Ne olacak, bakabilir diyen de çıkacaktır. Asla kabul etmem diyen de. Ben çoğu konuda geniş olmama rağmen, asla kabul etmem. Arkasına dönüp bakacaksa sizle işi ne?

Ben de eski sevgilime bakiyorum hatta geçen gün baktım, şimdi nerede napiyor diye merak ettim, nişanlanmış. Aklim onda mi, yoo, evli ve anne adayi bi kadınım, eşimi de seviyorum.

On bes yillik evlilikten soz ediyorsunuz..
Unutamamis olsa on bes yilini sizle gecirmezdi diye düşünüyorum.

Ille seviyodurda bakiyordur diyemeyiz
belki merak belkide kendi gencligini ozluyordur.nebileyim hani yapici olayim diyorum ama....

Haklısınız. .
Açık açık konuşun . .
Konuştum açık açık nihayet. Önemsiz olduğunu söyledi ve faceini açtı. Şimdi soğudu ama. Mecbur kalmadikca konuşmuyor benle. Napmaliyim artık şaşırdım vallahi.

Muhtemelen meraktan ayda öylesine bakmistir. Fazla kurcalayopta afedersin ama eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme bence.

Back
X