Ben teshis koymadim "bence" dedim. Yanı benim düşüncem bu, ben böyle hissediyorum.Grip ya da soğuk algınlığı degil bahsettiginiz sey,İlaç kullanmadan asamayacağınız durumlar vardır bu da onlardan biri. Hoş siz teşhisi de kendiniz koymuşsunuz...
Herkesin yorumu farklı, kimisi ilaç daha kötü hissettirdi diyor kimisi ise yaramıyor diyor. Kafam öyle karışıyor ki çıkmazın içindeyim. Siz şuan nasılsınız peki ?Cok agir vakalarda ilac sart bence. Yani ilacsiz da psikologa bile gitseniz bile tekrarlicak. Ilaci bi sure kullanir sonra birakirsiniz. Benim kardesim cok agir panik atak hastasiydi, ben de ayni sekilde. Ikimiz de 6 ay ilac kullandik ve biraktik. Bu bile cok iyi geldi.
Elinizde olmadansa şeytan vesvese veriyordur, namaz kılan biriyseniz abdest alın, namaz kılın, Allaha dua edin. Okb değil bu vesvese. İlk örtündüğüm yıllarda bana çok gelirdi böyle vesveseler.Arkadaşlar 2 sene önce bana panik atak teşhisi konuldu ama bence benimkisi okb çünkü 2 senedir aklimdan bi turlu atamadığım hayatımı zehir eden düşünceler var. Tövbe haşa Allahı ve dini sorguluyorum elimde olmadan, inancım çok şükür tam ama bu sorular istemsiz geliyor. Ilaç kullanmak istemiyorum çünkü annem yıllarca kullandı ve ona gram iyi gelmedi. Benim gibi olan var mı Allah rızası için yardim edin delirmekten korkuyorum intihar etmekten korkuyorum hiç geçmeyecek sanki. Böyle hayat sürmez
Elinizde olmadansa şeytan vesvese veriyordur, namaz kılan biriyseniz abdest alın, namaz kılın, Allaha dua edin. Okb değil bu vesvese. İlk örtündüğüm yıllarda bana çok gelirdi böyle vesveseler
Doktor musunuz?Elinizde olmadansa şeytan vesvese veriyordur, namaz kılan biriyseniz abdest alın, namaz kılın, Allaha dua edin. Okb değil bu vesvese. İlk örtündüğüm yıllarda bana çok gelirdi böyle vesveseler.
Okb ise ilaçsız atlatamazsiniz, tarif ettiğiniz şey OKB' ye benziyor, 5 sene önce teşhis aldım, ilaç icmesem ne halde olurdum bilmiyorum, mutlaka bir psikiyatrist le görüşünArkadaşlar 2 sene önce bana panik atak teşhisi konuldu ama bence benimkisi okb çünkü 2 senedir aklimdan bi turlu atamadığım hayatımı zehir eden düşünceler var. Tövbe haşa Allahı ve dini sorguluyorum elimde olmadan, inancım çok şükür tam ama bu sorular istemsiz geliyor. Ilaç kullanmak istemiyorum çünkü annem yıllarca kullandı ve ona gram iyi gelmedi. Benim gibi olan var mı Allah rızası için yardim edin delirmekten korkuyorum intihar etmekten korkuyorum hiç geçmeyecek sanki. Böyle hayat sürmez
Hâlâ ilaç kullanıyor musunuz ? Ne kadar süre kullandınızAnksiyeteden ve okbden ilaç tedavisiyle kurtuldum. Keşke zamanında daha erken gitseymişim diyorum.
Yaklaşık 7-8 ay kullandım, şu an kullanmıyorum ve gayet iyiyimHâlâ ilaç kullanıyor musunuz ? Ne kadar süre kullandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?