Değilim, dini inançla ilgili ise vesvesedir. Konu sahibi sadece dini inanç kısmını anlatmış, kendi kendine okb teşhisi koymuş. Müslüman olan çoğu kisinin yaşadığı bir şeyi anlattım, başka sorunları var mı bilemem, iyi günler.Doktor musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değilim, dini inançla ilgili ise vesvesedir. Konu sahibi sadece dini inanç kısmını anlatmış, kendi kendine okb teşhisi koymuş. Müslüman olan çoğu kisinin yaşadığı bir şeyi anlattım, başka sorunları var mı bilemem, iyi günler.Doktor musunuz?
Hiç bir şartla okb'sin veya değilsin diyecek yetkinlikte değilsiniz, insanları sağlık gibi önemli bı konuda bu şekilde yonlendiremezsiniz. Size de iyi gunlerDeğilim, dini inançla ilgili ise vesvesedir. Konu sahibi sadece dini inanç kısmını anlatmış, kendi kendine okb teşhisi koymuş. Müslüman olan çoğu kisinin yaşadığı bir şeyi anlattım, başka sorunları var mı bilemem, iyi günler.
O konuda haklısınız, niyetim o değildi. Konu sahibinin kendi kendine sırf bundan dolayı böyle bir teşhis koyduğunu düşündüm, sağlık konusunda kolay kolay konuşmamHiç bir şartla okb'sin veya değilsin diyecek yetkinlikte değilsiniz, insanları sağlık gibi önemli bı konuda bu şekilde yonlendiremezsiniz. Size de iyi gunler
Ilaclarinızi kullanır saniz bu düsünceler aklınızin ucuna gelmezArkadaşlar 2 sene önce bana panik atak teşhisi konuldu ama bence benimkisi okb çünkü 2 senedir aklimdan bi turlu atamadığım hayatımı zehir eden düşünceler var. Tövbe haşa Allahı ve dini sorguluyorum elimde olmadan, inancım çok şükür tam ama bu sorular istemsiz geliyor. Ilaç kullanmak istemiyorum çünkü annem yıllarca kullandı ve ona gram iyi gelmedi. Benim gibi olan var mı Allah rızası için yardim edin delirmekten korkuyorum intihar etmekten korkuyorum hiç geçmeyecek sanki. Böyle hayat sürmez![]()
Böylesini de ilk defa görüyorum. Tanrıyı sorguluyor diye okb olduğunu düşünmek? Sorgulamaktan bu kadar korkuyorsanız bence bilime de inanmayın, okb, panik atak filan, bunlar bilimsel terimler. Bir hocaya gidin derdinize derman bulsun.Arkadaşlar 2 sene önce bana panik atak teşhisi konuldu ama bence benimkisi okb çünkü 2 senedir aklimdan bi turlu atamadığım hayatımı zehir eden düşünceler var. Tövbe haşa Allahı ve dini sorguluyorum elimde olmadan, inancım çok şükür tam ama bu sorular istemsiz geliyor. Ilaç kullanmak istemiyorum çünkü annem yıllarca kullandı ve ona gram iyi gelmedi. Benim gibi olan var mı Allah rızası için yardim edin delirmekten korkuyorum intihar etmekten korkuyorum hiç geçmeyecek sanki. Böyle hayat sürmez![]()
Değilim, dini inançla ilgili ise vesvesedir. Konu sahibi sadece dini inanç kısmını anlatmış, kendi kendine okb teşhisi koymuş. Müslüman olan çoğu kisinin yaşadığı bir şeyi anlattım, başka sorunları var mı bilemem, iyi günler.
Bunları bizde sorguluyoruz. Her sorgulayan okb mi oluyor? İnsan beyni herşeyi sorgular. Sorgulamasa hata zaten.Arkadaşlar 2 sene önce bana panik atak teşhisi konuldu ama bence benimkisi okb çünkü 2 senedir aklimdan bi turlu atamadığım hayatımı zehir eden düşünceler var. Tövbe haşa Allahı ve dini sorguluyorum elimde olmadan, inancım çok şükür tam ama bu sorular istemsiz geliyor. Ilaç kullanmak istemiyorum çünkü annem yıllarca kullandı ve ona gram iyi gelmedi. Benim gibi olan var mı Allah rızası için yardim edin delirmekten korkuyorum intihar etmekten korkuyorum hiç geçmeyecek sanki. Böyle hayat sürmez![]()
Arkadaşlar 2 sene önce bana panik atak teşhisi konuldu ama bence benimkisi okb çünkü 2 senedir aklimdan bi turlu atamadığım hayatımı zehir eden düşünceler var. Tövbe haşa Allahı ve dini sorguluyorum elimde olmadan, inancım çok şükür tam ama bu sorular istemsiz geliyor. Ilaç kullanmak istemiyorum çünkü annem yıllarca kullandı ve ona gram iyi gelmedi. Benim gibi olan var mı Allah rızası için yardim edin delirmekten korkuyorum intihar etmekten korkuyorum hiç geçmeyecek sanki. Böyle hayat sürmez![]()
Sorgulamak neden hastalık geliyor size ?Arkadaşlar 2 sene önce bana panik atak teşhisi konuldu ama bence benimkisi okb çünkü 2 senedir aklimdan bi turlu atamadığım hayatımı zehir eden düşünceler var. Tövbe haşa Allahı ve dini sorguluyorum elimde olmadan, inancım çok şükür tam ama bu sorular istemsiz geliyor. Ilaç kullanmak istemiyorum çünkü annem yıllarca kullandı ve ona gram iyi gelmedi. Benim gibi olan var mı Allah rızası için yardim edin delirmekten korkuyorum intihar etmekten korkuyorum hiç geçmeyecek sanki. Böyle hayat sürmez![]()
Oncelikle doktorlara guvenmelisiniz. Sorgulamak direk okb oldugunuzu niye gostersin. Akliniza yatmayan seyler varsa arastirip yada bi hoca vb danisabilirsiniz.Arkadaşlar 2 sene önce bana panik atak teşhisi konuldu ama bence benimkisi okb çünkü 2 senedir aklimdan bi turlu atamadığım hayatımı zehir eden düşünceler var. Tövbe haşa Allahı ve dini sorguluyorum elimde olmadan, inancım çok şükür tam ama bu sorular istemsiz geliyor. Ilaç kullanmak istemiyorum çünkü annem yıllarca kullandı ve ona gram iyi gelmedi. Benim gibi olan var mı Allah rızası için yardim edin delirmekten korkuyorum intihar etmekten korkuyorum hiç geçmeyecek sanki. Böyle hayat sürmez![]()
Herkesin yorumu farklı, kimisi ilaç daha kötü hissettirdi diyor kimisi ise yaramıyor diyor. Kafam öyle karışıyor ki çıkmazın içindeyim. Siz şuan nasılsınız peki ?
Panik atak, okb, depresyon ve hatta otizm, epilepsi, alzheimer gibi rahatsızlıkların tedavisinde medikal ketojenik diyet tedavisi var. Jhon Hopkins Universitesi 1980'lerden bu yana bu rahatsızlıkların tedavisinde ketojenik diyet tedavisi uyguluyor. Harvard Medical mezunu hekimimiz Orkide Güzel ile görüşebilirsiniz. https://www.orkideguzel.com/ veya önce şu videoyu izleyebilirsiniz;Arkadaşlar 2 sene önce bana panik atak teşhisi konuldu ama bence benimkisi okb çünkü 2 senedir aklimdan bi turlu atamadığım hayatımı zehir eden düşünceler var. Tövbe haşa Allahı ve dini sorguluyorum elimde olmadan, inancım çok şükür tam ama bu sorular istemsiz geliyor. Ilaç kullanmak istemiyorum çünkü annem yıllarca kullandı ve ona gram iyi gelmedi. Benim gibi olan var mı Allah rızası için yardim edin delirmekten korkuyorum intihar etmekten korkuyorum hiç geçmeyecek sanki. Böyle hayat sürmez![]()