- 3 Nisan 2019
- 354
- 296
- 103
Annemde her yeri deterjanliyordu. Pazara giderdik gelince aldiklarimiza resmen banyo yaptırıyordu.Kayınvalidem için de herkes pis. Tek alışverişlerde gördükleri yüzünden başlamış çocukların çektirmiş oğlu zorla ilaç başlatmış Dr gidip şimdi daha iyiymiş ama bana göre yine anormal. Bir küçük banyoyu 5 lt çamaşır suyu ile yıkadı düşünün. Herşeyi ama herşeyi çamaşır suyu ile siliyor defalarca duruluyor. Çamaşır suyundan zehirleniyorsun. Bir pantolonu tek başına yıkamış aşırı deterjan yüksek derece. Ellerini ayaklarını da çamaşır suyuyla yıkadığı oluyor. Bunun normali şu desen kabul etmiyor ben böyle yapıyorum bana göre millet temiz değil diyor. Aslında herkes söylüyorsa doğrusu bu tamam dese daha çok iyileşecek. Kimse gelsin gitsin istemiyor gelince herşeyler elden geçiyor sil yıka. Allah ın kimseye vermesin bu beyindeki seratonin ile alakalı. İyi bir Dr ve ilaç ile tedavisi mümkün. Bir ara şu tv de zahide yetişe çıkan vakaları izlemiştim çok korkmuştum. Ekmeği bile deterjanla yıkayıp yiyen kadın vardı.Allah korusun ya.
Kendilerini normal görüyorlar. Olan bize oluyor. Annemin bu davranışları yüzünden ise de girmemiştim. Arkadaş çevremde olmamıştı. Kimseyle görüştürmuyordu. En yakın arkadaşımın düğününe bile ayni şehirde olmasına rağmen gondermemisti. Hep beni yanında istiyordu. Çünkü ona kıyamayıp dediklerini yapıyordum. Şimdi olsa kavga gürültü götürürdüm psikiyatriye. 35 yaşıma geldim hayatımı daha yeni yeni düzene sokabilmeye başladım. Çalışamadım arkadaş çevrem olmadı akrabalarımla bile gorusturmedi. Ona göre herkes pisti çünkü.
Bu hastalıktan muzdarip insanlara çok üzülüyorum. Allah hepsinin yardımcısı olsun.