Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zor olur ama, maddi durum elveriyorsa hiç evet demeyecektin bu işe, ve tabi annesinin sağlığı yerindeyse. Aynı apt. olabilirdi mesela benim arkadaşım öyle yaptı. Hakkında hayırlısı olsun inşallah çok mutlu olursun.
genç kızlar evlenmeden önce tanıyamazsınız kv'leri, bu mümkün değil Binde bir çıkar ancak gerçek yüzüyle davranan, aslında nişanlılık döneminde falso vermeye başlıyorlar, bir cimrilik, ne kadar az yaparsam kardır diye, milletin içinde canım cicim, yüzyüzeyken küçümser tavırlar.
ayni benim eski kv ama kadına şapka çıkardım hayatımda tanıdığım en iki yüzlü kadın en son bana atacağı albümleri vermek istedi al oğlumla resim koyarsın diye başbaşa iken sürekli asagilardi herseyimi altı ayda kendime özgüvenimi kaybetmiştim alalhtan boşanıyorum ikisinden de kurtuluyorum 6 ayda eski halime dondum daha da mutluyum kısaca o da güya kızı gibi seviyordu ama evlenince kuması gibi görüp sürekli aşağılayıp benim kendi evime aldıklarımı oğluna aldırma derdine düştü.
Kısaca evlenmeden tanıyamazsın hem oğlunu hem annesini kendi koru ezdirme yeter
Genel olarak konulara baktım ama orda yazılan kayınvalideler gibi olmadığını düşünüyorum. Birde çok genç onu başka bir evde tek başına yaşamaya zorlayamam. Aynı durumda bende olabilirim benim annem de. Kayınvalidem ile problemim yok tek sorun kendimle olan sorunlarım. Takıntı ve kuruntularım
Ben eşimden saklamak.. Sonuçta hastalık .. bu nişanlılık döneminde takıntılı imalari ayyuka çıkar Daha kötü bi muamele görürseniz evlilik adına daha rahat karar verirsiniz Evlendikten sonra en azından kafanız rahat olur
Belliki hastaydınız yada hastasınız .Kayınvalideyle yaşamayı hiç hayatında psikolojisi bozulmamış güclü insanlar bile kaldıramazken kendinize bu kötülüğü neden yapıyorsunuz .Birkaç ay sonra hastalığınızın artması için ortam hazırlıyorsunuz .İki genç insan bile birbirlerine zor alışıyor .Kemiklesmis huylarıyla kayınvalide ve ona yandaş bir eş .Koşarak kaçın.