- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi kubrakara83
-
Doğum kontrol hapı candır. Markayı değiştirseniz belki şikayetlerinizden kurtulursunuz.dogum kontrol hapı kullandım,adet duzenımı falan duzenledı ama iştah ve tuylenme gıbı etkıler oldu
yasmin kullandım yıllardır,tavsiyen var mıDoğum kontrol hapı candır. Markayı değiştirseniz belki şikayetlerinizden kurtulursunuz.
Siz de cinselliği yüzeysel olarak yaşayın o zaman.
Yüzeysel nasıl oluyor diye sorma, inan ben de bilmiyorum.KK'da bir 'yüzeysel bir şeyler yaşadık' muhabbetidir dönüyor gidiyor.Bu kadar çok kişi tarafından tercih edildiğine göre güzel bir şey olsa gerek.
gerçekten iğrentiYüzeyselde sadece yüz kullanılıyor diye iğrenç bir espri yapasım geldi.
Valla ben de yasmin kullandım. Hiç yan etki yapmadı. Doktoruna danışırsan eminim başka şeyler önerecektir. Condomda kararlı mısın?yasmin kullandım yıllardır,tavsiyen var mı
Ağzından mı öpüyorlar birbirlerinin?Yüzeyselde sadece yüz kullanılıyor diye iğrenç bir espri yapasım geldi.
Evet ipekcim ama başka ne yapılabılır ki spiral kullandım oda aynı 15 gun adet oldumBen ne olursa olsun bünyeye ilaç alınması taraftarı değilim. Uzun vadede sorun olabilir.
Yan etkisi en azmış bilmem neymiş, bunlar satış reklamları.
Sonuçta kimyasal ve bir şeyleri değiştirip gebeliği engellediğine göre ciddi etkileri var.
bilemeyeceğim ama cidden vahim bir durumda ülke bu konuda. Yani cinsel eğitim ailelerce çocuklarını kötü yola elleriyle sürükler gibi düşünülüp ayıp sayılıyor. Sonra dışarıda öğrenip, uygulayan vakalardan katil bile çıkıyor.
Benim annem de bana öğretmedi bir şey, bizim kuşak öyleydi maalesef.
Bu daha çok merak uyandırıyor ve bilinçsiz bir toplum çıkıyor ortaya.
Uzun vadede zararı değil yararı olduğunu biraz araştırırsan görürsün. Meme ve yumurtalık kanserlerinde %90' a varan oranlarda risk azaltıyor. Ben de az değil hiç yan etki yapmadı mesela. Kişiden kişiye değişir, reklamla ne alakası var ki?Ben ne olursa olsun bünyeye ilaç alınması taraftarı değilim. Uzun vadede sorun olabilir.
Yan etkisi en azmış bilmem neymiş, bunlar satış reklamları.
Sonuçta kimyasal ve bir şeyleri değiştirip gebeliği engellediğine göre ciddi etkileri var.
fakeni yediğim
dedım ya dkh kullandımm,bıraktım 3 gundur hapı
Bilmiyorum canım yani ben kesinlikle ilaç kullanmayı sevmiyorum. Çok zorda kalmadıkça başım ağrırsa dahi almıyorum ki uzun vadede ilaçların etkilerini bilemeyiz. Belki kanserojen bir şey içeriyor yıllar sonra ilan edilecek.Evet ipekcim ama başka ne yapılabılır ki spiral kullandım oda aynı 15 gun adet oldum
Aylık iğne desen felaket 3 aylıkta da adetten kesildim
eşe guvenınce ard arda çocuk oluyor kucağında
Tabi hiçbiri yüzde yüz değil ama sanki en iyisi doğum kontrol hapı gibi
Kişisel reklam yapıyorsun diye bir cümlem oldu mu sana karşı???Uzun vadede zararı değil yararı olduğunu biraz araştırırsan görürsün. Meme ve yumurtalık kanserlerinde %90' a varan oranlarda risk azaltıyor. Ben de az değil hiç yan etki yapmadı mesela. Kişiden kişiye değişir, reklamla ne alakası var ki?
Ağzından mı öpüyorlar birbirlerinin?
Ona mı deniyor?
kım ınsanlar hemen dalgaya vuruyo ve yalnıs anlıyolar .bu forumda ne konular varKişisel reklam yapıyorsun diye bir cümlem oldu mu sana karşı???
Ben firma adına kullandım bu cümleyi. “en az yan etkiyle başlayan” cümleler satışlarda daima etkilidir.
Yıllar önce de bildiğimiz ezberler zamanla bozuldu. Yıllar sonra da yasmin için ya da diğer haplar için ne deneceğini bilemeyiz. Benim için sadece ilaç.
Seçenekler var; kullanan kullansın tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?