okey mi ?durex mi ?

Est canım ne dalgası? Sen hangisini denedin bunların? İzlenimlerin neler?

neler okuduk şurada. Daha Kazen yeni açmış konuyu. Ne kadar cinsellik cahilleri varken yeni kullanıcı bir için abartı bir soru olmayabilir.
Neden dalgaya vurdunuz ki?
belki gerçekten bir fark var sanıyordur vs vs...

neler okuduk şurada. Daha Kazen yeni açmış konuyu. Ne kadar cinsellik cahilleri varken yeni kullanıcı bir için abartı bir soru olmayabilir.
:)anlayısın ıcın sagol

dogum kontrol hapı kullandım,adet duzenımı falan duzenledı ama iştah ve tuylenme gıbı etkıler oldu

canım ben o konuları açanları küçük liseli kızlar olarak düşünüyorum ve konuların gerçek oldugunu düşünüyorum.o panikle solugu burda alıyorlar yazık

Şakayı bırakırsak, durex iyidir. Karışık paketleri var bir de.

Yine de dikkatli olmak lazım.

benim doktorum ikisini de kullanabilirsin ama klasik olanları tercih et demişti. aile hekimlerinin verdiğini kullanmayın da...

canım ben o konuları açanları küçük liseli kızlar olarak düşünüyorum ve konuların gerçek oldugunu düşünüyorum.o panikle solugu burda alıyorlar yazık
bilemeyeceğim ama cidden vahim bir durumda ülke bu konuda. Yani cinsel eğitim ailelerce çocuklarını kötü yola elleriyle sürükler gibi düşünülüp ayıp sayılıyor. Sonra dışarıda öğrenip, uygulayan vakalardan katil bile çıkıyor.
Benim annem de bana öğretmedi bir şey, bizim kuşak öyleydi maalesef.
Bu daha çok merak uyandırıyor ve bilinçsiz bir toplum çıkıyor ortaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…