Ay harita gibi oldum yahuNormal canım vurunurken etini baya bir kavrayip sıkarsan fazla morarmiyor sadece küçük nokta morluk oluyor benim kasa denk gelince çok morariyor alabildigim kadar geriden topluyorum etimi ozaman hem az acıyor hem az morariyor ben tutuyorum annem vuruyor kendim vurmuyorum tabi o var Birde
Benimde öyle ben aylardır vurunuyorum fena bir iğne gerçekten ama anne olmak için katlanmamiz gerek sabır inşallahAy harita gibi oldum yahu
1.ci cildini iyice kavraman ve dik bi şekilde ne hızlı ne yavaş ilacı vermen 2.si buz kompresi yapman 5 dk falan çok değil yapacağın yere buz torbasını tut öyle yap morarma ağrı azalırArkadaşlar embriyo transferimin 10.günü oksapar iğne kullanıyordum gerçi bitti ama göbeğimde aşırı morluklar var bu normal mi yaşayan var mı
Tedaviyle basladim oksapara 12. Haftaya girdim hala devam ediyorum. Morluklara alistim artik bazen hic olmuyor bazen inanilmaz morariyor. İgneden snra bi sure baski uygulamak lazim belkide deri alti kanama olmasin diye. Bende cok yapmiyorum baskiyi damara denk geliyosa kanama oluyor morariyor galiba. Doktor gayet normal bi sorun olmaz dedi.Arkadaşlar embriyo transferimin 10.günü oksapar iğne kullanıyordum gerçi bitti ama göbeğimde aşırı morluklar var bu normal mi yaşayan var mı
Hamile siniz ve hala kullanıyor musunuz ne kadar sürecek acaba sağlıcakla al bebişini kucağınaTedaviyle basladim oksapara 12. Haftaya girdim hala devam ediyorum. Morluklara alistim artik bazen hic olmuyor bazen inanilmaz morariyor. İgneden snra bi sure baski uygulamak lazim belkide deri alti kanama olmasin diye. Bende cok yapmiyorum baskiyi damara denk geliyosa kanama oluyor morariyor galiba. Doktor gayet normal bi sorun olmaz dedi.
Evet kullaniyorum. Doktor su kadar kullanacaksin demedi. İki dusugum var bu yuzden nasipse doguma kadar kullandirir belkide bende merak ediyorum gittikce zorlasiyor igne yapmakHamile siniz ve hala kullanıyor musunuz ne kadar sürecek acaba sağlıcakla al bebişini kucağına
Anlıyorm canım bende şuan kullanıyorm şifa olsun napalımEvet kullaniyorum. Doktor su kadar kullanacaksin demedi. İki dusugum var bu yuzden nasipse doguma kadar kullandirir belkide bende merak ediyorum gittikce zorlasiyor igne yapmak
Canım sen nereden vurunuyorsun ben hala gobekten vurunuyorum başka yere cesaret edemedim kol hariç nereden vurulur acimayacak şekildeTedaviyle basladim oksapara 12. Haftaya girdim hala devam ediyorum. Morluklara alistim artik bazen hic olmuyor bazen inanilmaz morariyor. İgneden snra bi sure baski uygulamak lazim belkide deri alti kanama olmasin diye. Bende cok yapmiyorum baskiyi damara denk geliyosa kanama oluyor morariyor galiba. Doktor gayet normal bi sorun olmaz dedi.
Yazar Ahsen eğer raporun varsa ücretsiz alırsın eğer yoksa fiyati biraz fazla sanırımOksaparı sağlık ocakları yazıyor mu arkadaşlar
Raporum falan bşey yok canımYazar Ahsen eğer raporun varsa ücretsiz alırsın eğer yoksa fiyati biraz fazla sanırım
Eger kadin doğum doktorundan istersen o çıkartır süreli kullanacaksan ücret ödeme boşuna canım ben bir aldığımda 3 kutu yazıyor doktor pıhtılaşma var sende de varsa devamli kullanacaksin doktoruna söyle rapor çıkarsınRaporum falan bşey yok canım
Ben özelde transfer özel hastane de tüp bebek yaptırdım canım. İlaçları o yazmıştı tabiki parayla aldım yarın normal devlet hastanesine gideyim bakalım ne diyorEger kadin doğum doktorundan istersen o çıkartır süreli kullanacaksan ücret ödeme boşuna canım ben bir aldığımda 3 kutu yazıyor doktor pıhtılaşma var sende de varsa devamli kullanacaksin doktoruna söyle rapor çıkarsın
Tüp bebek ilaçlar vs zaten maliyetlidir canım normal devlette doktora durumu anlat rapor çıkarsın birde ona ücret ödeme sürekli kutuda 10 tane oluyor kutu fiyati 28 tl diye hatırlıyorum fazla da olabilir sürekli zor olur yaniBen özelde transfer özel hastane de tüp bebek yaptırdım canım. İlaçları o yazmıştı tabiki parayla aldım yarın normal devlet hastanesine gideyim bakalım ne diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?