Göbekle kol dönüşümlü yapıyorum günde 2 kez. Göbekle diğer yerlere yapmanın farkı olduğunu zannetmiyorum. Gebe kalmadan evvel de kullandığım oluyordu. Hep koldan yapıyordu hemşireler.Hanımlar merhaba, oksapar kullanıyorum günde bir kez. 21 haftalık hamileyim. Karnım büyüdükçe derim gerildikçe karnımdan vurmak inanılmaz zorlaştı ve her seferinde artık kanatıyorum. Koldan ya da bacaktan yapmak istiyorum ama karından yapmak niye bilmiyorum bana daha etkili geliyor bir şey bildiğimden de değil yani bölge bebeğe yakın diye sanırımaslında bir ara kolumdan vurmaya karar vermiştim ama bir arkadaşıma doktoru kesinlikle 9 ay karından vuracaksın demişti sağ salim de kavuştu bebeğine. Bunu duyunca da bi vazgeçtim. Kendi doktorum karnından vur, perinatolog hiç fark etmez rotasyon yap kol bacak karın şeklinde diyor. Sizler nasıl bir yol izlediniz ya da izliyorsunuz?
O kadar derine inecek bir iğnesi yok. Yağlı deriye yapıyosun zaten.Plasentaya denk gelirse bir sorun gerçekleşir mi acaba
Dmi ya hiç doktora da sormadım ben bunu bak. Kollarım mosmor karından vurmaya devam etsem mi acabaO kadar derine inecek bir iğnesi yok. Yağlı deriye yapıyosun zaten.
Canım kaç haftalıksın? Belki hani 27-28den sonra göbeğe yapmak zor olacağından hiç göbeğe yapmamak doğru olabilir ama öncesinde plesantaya ulaşacağını zannetmiyorum. Öyle risk olsa zaten kesinlikle yasaklarlardı göbeği. Benim de kollarım berbat oldu. Baldıra geçesim var ama korkuyorum ona da acısı çok olur diye.Dmi ya hiç doktora da sormadım ben bunu bak. Kollarım mosmor karından vurmaya devam etsem mi acaba
O imkansız ben de tedirgin olup sormuştum ama mümkün değil dediler iğne zaten kısa. Amniyosentez iğnesinin falan 3te1i kadarDmi ya hiç doktora da sormadım ben bunu bak. Kollarım mosmor karından vurmaya devam etsem mi acaba
17.haftadayim kuzum ya göbeğim baya çıkınca kola geçmiştim de koldan da sıkıldım yaz günü her yerim mosmor olduCanım kaç haftalıksın? Belki hani 27-28den sonra göbeğe yapmak zor olacağından hiç göbeğe yapmamak doğru olabilir ama öncesinde plesantaya ulaşacağını zannetmiyorum. Öyle risk olsa zaten kesinlikle yasaklarlardı göbeği. Benim de kollarım berbat oldu. Baldıra geçesim var ama korkuyorum ona da acısı çok olur diye.
Sağol kuzum rahatladımO imkansız ben de tedirgin olup sormuştum ama mümkün değil dediler iğne zaten kısa. Amniyosentez iğnesinin falan 3te1i kadar
Ben cesaretimi toplarsam baldıra geçicem canım17.haftadayim kuzum ya göbeğim baya çıkınca kola geçmiştim de koldan da sıkıldım yaz günü her yerim mosmor oldu
Yumuşak yer baya acıtır sankiBen cesaretimi toplarsam baldıra geçicem canım
Kollarım göbeğin çok kötü oldu canım ya deneyince yazarım burayaYumuşak yer baya acıtır sanki
Tamamdır haberini bekliyorumKollarım göbeğin çok kötü oldu canım ya deneyince yazarım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?