Oksapar kullanan hanımlar bakabilir mi?

tallulah

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
77
39
288
32
Hanımlar merhaba, oksapar kullanıyorum günde bir kez. 21 haftalık hamileyim. Karnım büyüdükçe derim gerildikçe karnımdan vurmak inanılmaz zorlaştı ve her seferinde artık kanatıyorum. Koldan ya da bacaktan yapmak istiyorum ama karından yapmak niye bilmiyorum bana daha etkili geliyor bir şey bildiğimden de değil yani bölge bebeğe yakın diye sanırım aslında bir ara kolumdan vurmaya karar vermiştim ama bir arkadaşıma doktoru kesinlikle 9 ay karından vuracaksın demişti sağ salim de kavuştu bebeğine. Bunu duyunca da bi vazgeçtim. Kendi doktorum karnından vur, perinatolog hiç fark etmez rotasyon yap kol bacak karın şeklinde diyor. Sizler nasıl bir yol izlediniz ya da izliyorsunuz?

Göbekle kol dönüşümlü yapıyorum günde 2 kez. Göbekle diğer yerlere yapmanın farkı olduğunu zannetmiyorum. Gebe kalmadan evvel de kullandığım oluyordu. Hep koldan yapıyordu hemşireler.

Dmi ya hiç doktora da sormadım ben bunu bak. Kollarım mosmor karından vurmaya devam etsem mi acaba
Canım kaç haftalıksın? Belki hani 27-28den sonra göbeğe yapmak zor olacağından hiç göbeğe yapmamak doğru olabilir ama öncesinde plesantaya ulaşacağını zannetmiyorum. Öyle risk olsa zaten kesinlikle yasaklarlardı göbeği. Benim de kollarım berbat oldu. Baldıra geçesim var ama korkuyorum ona da acısı çok olur diye.

17.haftadayim kuzum ya göbeğim baya çıkınca kola geçmiştim de koldan da sıkıldım yaz günü her yerim mosmor oldu

Bende suanlik göbekten yapıyorumm ama ilerleyen zamanlarda kola geçerim heralde. Koldan eşim yapıyordu morartti hep biraktim o yüzden

Ben kolumdan yaptırıyorum eşime banada göbek zor geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…