M mlsuzl Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2012 18 0 86 Ankara 18 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi mlsuzl #1 arkadaslar saçlarım suan sarıya yakın çikolata kahve saç boyası aldım koyulaştırmak istiyorum. 2 tüp boyaya 1 tüp oksidan koysam sizce olurmu.. oksidan oranı az olunca nasıl olur çokmu aşırı koyu olur blemedim ya offf yardımlarınızı bekliyorum
arkadaslar saçlarım suan sarıya yakın çikolata kahve saç boyası aldım koyulaştırmak istiyorum. 2 tüp boyaya 1 tüp oksidan koysam sizce olurmu.. oksidan oranı az olunca nasıl olur çokmu aşırı koyu olur blemedim ya offf yardımlarınızı bekliyorum
kiddyy Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Aralık 2014 1.707 430 53 18 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi mlsuzl #2 mlsuzl .!.: arkadaslar saçlarım suan sarıya yakın çikolata kahve saç boyası aldım koyulaştırmak istiyorum. 2 tüp boyaya 1 tüp oksidan koysam sizce olurmu.. oksidan oranı az olunca nasıl olur çokmu aşırı koyu olur blemedim ya offf yardımlarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla... olmaz tabi ki tatlım.. oksidan boyanın tutması için önemli.. 20lik kullan ama..
mlsuzl .!.: arkadaslar saçlarım suan sarıya yakın çikolata kahve saç boyası aldım koyulaştırmak istiyorum. 2 tüp boyaya 1 tüp oksidan koysam sizce olurmu.. oksidan oranı az olunca nasıl olur çokmu aşırı koyu olur blemedim ya offf yardımlarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla... olmaz tabi ki tatlım.. oksidan boyanın tutması için önemli.. 20lik kullan ama..
Siminru Canım üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2012 3.948 2.544 133 18 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi mlsuzl #3 Sarı üzerine daha iyi tutması için az oksidan iyidir çabuk akmaz. Daha iyi olur.