olalaya Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2015 1.526 1.310 133 1 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi olalaya #1 Selam kizlar ben kas rengimi biraz kirmak istiyorum biraz arastirdim boyanin icine karistirilan oksidasyon kremi ile bu isi yapanlar varmis puf noktalari nelerdir deneyen varmi elde ettiginiz sonuclari paylasirsaniz sevinirim
Selam kizlar ben kas rengimi biraz kirmak istiyorum biraz arastirdim boyanin icine karistirilan oksidasyon kremi ile bu isi yapanlar varmis puf noktalari nelerdir deneyen varmi elde ettiginiz sonuclari paylasirsaniz sevinirim
bourgoin üyeliçe Kayıtlı Üye 8 Kasım 2013 884 191 53 2 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi olalaya #2 turuncumsu olur bence
olalaya Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2015 1.526 1.310 133 2 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi olalaya #3 Denedim Ilk yaptigim bes dk kadar durdu hic degisim olmadi Ikinci yapisimda cok uzun durdu hafif bi kirilma oldu Istedigim renge ulasmak icin tekrar yapicam bikac gun ara vererek dinlendiriyorum
Denedim Ilk yaptigim bes dk kadar durdu hic degisim olmadi Ikinci yapisimda cok uzun durdu hafif bi kirilma oldu Istedigim renge ulasmak icin tekrar yapicam bikac gun ara vererek dinlendiriyorum
yeshy Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2016 66 20 3 30 2 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi olalaya #4 Bir şeyleri yanlış yapıyor olmalısınız ben kuaföre yaptırıyorum 5 dakikada baya bir açılıyor kaşlarım
Bir şeyleri yanlış yapıyor olmalısınız ben kuaföre yaptırıyorum 5 dakikada baya bir açılıyor kaşlarım