Çok teşekkür ederim canımBizde şöyle yaparlar
Kara turp var ya onun üstünden kapak gibi kesip içini bir miktar oyup işine bal dökerler sonra onu kasenin içine koyarlar o bayaga sulanır onu sürekli ara ara icirirler gün boyu..
Bir de bir beze balı sürerler üstüne nane ve karabiber döküp balı fon makinası ile ısıtıp göğüse ve sırta yapistirirlar akşama kadar tutarlar ya da gece yapistirirlar sabaha kadar tutarlar sonra ılık duş ile vücuda yapışmış naneri giderirler çünkü vücut balı emmiş olur...
Çok geçmiş olsun
Rica ederim ..Çok teşekkür ederim canım
Zeytinyağ ılıtıp Karabiber kattım onu göğsüne sürüp ütüyle bez ısıtp koydum iyi geldi çok şükür
Yok hayır götürmedm şuan sadece öksürük var ateş vs yok elhamdülillahRica ederim ..doktora goturdunuz mu tam olarak nesi varmış?
Neden oksuruyor cocuk doktora mutlaka goturun benim oglumda hergn ayni saatte baslayan kiru oksurugu vardi hali tozuna alerjisi oldugu icin mis hava kullandik gecirdiHanımlar bildiğiniz başka evde yaplcak yöntemler varmı??
ayağının altına sürdüğünüz vicks'i göğsüne ve sırtına da sürmeyi deneyin
bal ve kekik karışımı da deneyebilirsiniz..
tabi bunlar bir yana mutlaka acil'e götürün..
Gün içerisinden öksürüğümüz yok çok şükür ateşte yok boğazında balgam var o akıntı yapıyor gece öksürük yapıyor eğer uzun sürerse zaten götürürüm doktora ama herşeyde götürüp ilaç içirmek istemiyorum kızımaNeden oksuruyor cocuk doktora mutlaka goturun benim oglumda hergn ayni saatte baslayan kiru oksurugu vardi hali tozuna alerjisi oldugu icin mis hava kullandik gecirdi
Her şeyde ilaç verip vucuduna kimyasal sokmak istemiyormDoktora götürün bi zahmet.. Ateş olmayabilir, her enfeksiyon ateşle seyretmez.. Ayrıca allerjik bi durum olabilir, geniz akıntısı vs. olabilir. Bi ilaçla düzelecek durumu vardır, boşuna çekmesin çocuk. .
Allah askına doktora götürün benim oğlum da bir gece iki gece öksürdü baktım başka bir dorun yok akşamına evde tıkandı az kalsın hastaneye yatacaktı genizde ki akıntı bronşite çevirdi Cocuk her gün ciğer açıcı iğne oldu bir hafta boyunca her hastalıkta ateş olacak diye birşey yok
Geniz akintisi enfeksiyondan olan bir sey zaten
4 yaşındaki kızımda öksürüyor ateş yok ama ilaç verme taraftarıda degilim ama baya bir kötü doktora gittik geniz akıntısı var az o öksürük yapıyor ilaç yazayım dedi yok dedim karabiberli limonlu bal yediriyorum wiks sürüyorum yeterli olur mu dedim o zaman yaptıklarına devam et yastığını biraz yukarı doğru kaldır odayı havalandır dedi eve geldim yaptım biraz iyi oldu bizim kızçe en azından gece rahat uyuyor
Önerileriniz için teşekkür ederim hanımlarÖnerilerim 2 yaş için ne kadar uygun bilemem.
Bala zencefil tozu karıştırıp yedirmek
Pekmeze karabiber karıştırıp yedirmek
Hatmi çiçeği demleyip içirmek (bu gerçekten etkili bence)
Ilık suya bal limon karıştırıp içirmek
Dediğim gibi 2 yaşa uygun mu bilemem
Geçmiş olsun tez zamanda iyileşsin kuzucuk.
Teşekkür ederim canım tavsiyelerin için bol bol ılık su bal limon içirdim bu gece öksürükmüz yok şükürÖnerilerim 2 yaş için ne kadar uygun bilemem.
Bala zencefil tozu karıştırıp yedirmek
Pekmeze karabiber karıştırıp yedirmek
Hatmi çiçeği demleyip içirmek (bu gerçekten etkili bence)
Ilık suya bal limon karıştırıp içirmek
Dediğim gibi 2 yaşa uygun mu bilemem
Geçmiş olsun tez zamanda iyileşsin kuzucuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?