Hanımlar annem 3 gündür aşırı öksürüyorgeceleri öksürmekten uyuyamıyor, sanki ciğerleri parçalanıyor nasıl geçer bu öksürük sizin uyguladığınız yöntem var mı? Benimle bilgilerinizi lütfen paylaşın. Bu arada günde neredeyse bir torba ilaç kullandığından hap, şurup kullanamıyor.
benim de çok feci bi öksürüğüm olmuştu yakın zamanda. artık göğsüm acıyodu öksürürken. pastiller, ilaçlar, limon-zencefil-bal karışımları... hiç bişey fayda etmedi bu kez. en son nette okuduğum bir şeyi uyguladım, ve o akşam rahat bi uyku uyudum.
yatmadan önce ayakların altına güzel bi masajla yedirerek "vicks" sürüyorsun, sonra çorabını giyip yatıyorsun. o gec rahat uyumayı sağlıyor. deneyebilirsinizz.
Bal su tarçın yada karabiber karıştırın benim bildiğim bu gecmis olsun
bal limon zencefil kullanabilirsiniz. kara turpun ortasini oyarak bal doldurup bir gece bekletip suzulen kismi icirebilirsiniz aktardan mentollu nane limon alabilirsiniz yine balli limonlu ihlamurda iyi gelir ama lutfen kisisel alerji ve hassasiyetleri goz ardi etmeyin seker hastasi biri baldan ne kdr sifa bulabilir :)
Doktora gittiniz mi canım,eğer gitmediyseniz gidin mutlaka,bronşit yada astım falan olabilir.Hanımlar annem 3 gündür aşırı öksürüyorgeceleri öksürmekten uyuyamıyor, sanki ciğerleri parçalanıyor nasıl geçer bu öksürük sizin uyguladığınız yöntem var mı? Benimle bilgilerinizi lütfen paylaşın. Bu arada günde neredeyse bir torba ilaç kullandığından hap, şurup kullanamıyor.
Doktora gittiniz mi canım,eğer gitmediyseniz gidin mutlaka,bronşit yada astım falan olabilir.
Bu işler hiç belli olmaz annemde kuru kuru öksürüyordu sadece hırıltı vb hiçbir şey yoktu doktora gitti bronşit dedi doktor sizde ihmal etmeyin gitsin bir doktora.Doktora gitmek istemiyor çok inat. Sadece kuru kuru öksürüyor nefes almasında sıkıntı yok çok şükür. Astım olamaz sanırım.
Bu işler hiç belli olmaz annemde kuru kuru öksürüyordu sadece hırıltı vb hiçbir şey yoktu doktora gitti bronşit dedi doktor sizde ihmal etmeyin gitsin bir doktora.
Annenizin yüksek tansiyon problemi varsa ayva tüketmemeli yüksek tansiyona zararlı.Evet annemde ne hastalık ararsan vartansiyon, şeker, guatr, mide fıtığı
Annenizin yüksek tansiyon problemi varsa ayva tüketmemeli yüksek tansiyona zararlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?