- 9 Ocak 2023
- 45
- 6
- 16
- 25
- Konu Sahibi Maviboncuk123
-
Üşütme de olabilir gebelik de olabilir geciktikten sonra test yapınMerhaba benim bir sorum olucak adetime dört kaldı ve yumurtlama gününden beri devam eden, hapşırırken ve öksürüken kasıklarımda batma gibi bir sancı oluşuyor bu hamilelik belirtisimi sizce test yapmak istiyorum ama sanırım erken benim yaşadığım olayı yaşayıpta hamile olan var mı cevap verirseniz mutlu olurum teşekkürler.
Evet zaten usuttum ama ben normalde oksurudugumde kasıklarımda ağrı olmazdı bu ay öyle oldu belki de bebek istedigim için ona yoruyorumdurÜşütme de olabilir gebelik de olabilir geciktikten sonra test yapın
Test yapmadan bilemezsin bir kac gün sabretmen lazımEvet zaten usuttum ama ben normalde oksurudugumde kasıklarımda ağrı olmazdı bu ay öyle oldu belki de bebek istedigim için ona yoruyorumdur
Kasık ağrısı ve bel ağrısı bende de oldu beş gün felan sürdü oda yumurtlama günlerine denk geliyordu ama senin midende bulaniyormus en belirgin etken umutlandirmak istemem ama hamilelik istiyorsan İnşallah hamileyizdir :)Test yapmadan bilemezsin bir kac gün sabretmen lazımben de bu ay korunmayı bıraktım ve sürekli kasığım agriyoe belim ağrıyor belki de psikolojik. Resmen psikolojik hamileyim midem bulaniyor nefesim daralıyor
Bende de yatakta dönerken veya yerden bir şey alırken kasık bölgemde batma gibi hissiyat oluyordu.Merhaba benim bir sorum olucak adetime dört kaldı ve yumurtlama gününden beri devam eden, hapşırırken ve öksürüken kasıklarımda batma gibi bir sancı oluşuyor bu hamilelik belirtisimi sizce test yapmak istiyorum ama sanırım erken benim yaşadığım olayı yaşayıpta hamile olan var mı cevap verirseniz mutlu olurum teşekkürler.
Bunları yumurtlamadan kaç gün sonra yaşadın ve hamilemisinBende de yatakta dönerken veya yerden bir şey alırken kasık bölgemde batma gibi hissiyat oluyordu.
Regl olmama 3 4 gün kala belirtiler baş gösterdi diyelim :) 30. Haftama gireceğim inşallahBunları yumurtlamadan kaç gün sonra yaşadın ve hamilemisin
Canım merhaba bende öyleydim ayriyetten göğüs ağrısı ve bel ağrısı yaşadımMerhaba benim bir sorum olucak adetime dört kaldı ve yumurtlama gününden beri devam eden, hapşırırken ve öksürüken kasıklarımda batma gibi bir sancı oluşuyor bu hamilelik belirtisimi sizce test yapmak istiyorum ama sanırım erken benim yaşadığım olayı yaşayıpta hamile olan var mı cevap verirseniz mutlu olurum teşekkürler.
Ya çok sevindim Sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir inşallah böyle geri dönüşler alınca umutlandim acikcasi test yapmamak için tutuyorum kendimi dört gün daha bekleyeceğimCanım merhaba bende öyleydim ayriyetten göğüs ağrısı ve bel ağrısı yaşadımve şuan 8+5 reyiz
Bekle canım bekle inşallah vardır bebişYa çok sevindim Sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir inşallah böyle geri dönüşler alınca umutlandim acikcasi test yapmamak için tutuyorum kendimi dört gün daha bekleyeceğim
Midem bulanmiyor da havalanıyor sürekli bulantı hissi var ama psikolojiktir yaa bu kadar erken olmaz bence belirtiKasık ağrısı ve bel ağrısı bende de oldu beş gün felan sürdü oda yumurtlama günlerine denk geliyordu ama senin midende bulaniyormus en belirgin etken umutlandirmak istemem ama hamilelik istiyorsan İnşallah hamileyizdir :)
Canım adetine kaç gün kaldı ?Midem bulanmiyor da havalanıyor sürekli bulantı hissi var ama psikolojiktir yaa bu kadar erken olmaz bence belirti
11 gün canımCanım adetine kaç gün kaldı ?
Benim de üç gün kaldı ikimizinde bebisi olur inşallah11 gün canım
İnşallah canım hakkımızda hayirliysa ve sağlıklıysa inşallahBenim de üç gün kaldı ikimizinde bebisi olur inşallah
Benim yıllardır çektiğim problem kronik idrar yolu enfeksiyonum var . Aniden kalkınca öksürünce hapşurunca hatta aniden gülünce bile sanki 80 tane bıçağı aynı aynda saplıyorlarmış gibi kasıklarımda batma olur bu ay bi düşük yaşadım . Hamilelikte kasıklardaki batma çok ama çok farklı bi olay içerde birşeyin dönüp dönüp bir yere oturduğunu hissediyorsunuz . Genelde üştme kaynaklı ve enfeksiyon kaynaklı oluyor batmalar kendinizi sıcak tutun gebelik en büyük düşmanı belden aşşağısını üşütmek ..Merhaba benim bir sorum olucak adetime dört kaldı ve yumurtlama gününden beri devam eden, hapşırırken ve öksürüken kasıklarımda batma gibi bir sancı oluşuyor bu hamilelik belirtisimi sizce test yapmak istiyorum ama sanırım erken benim yaşadığım olayı yaşayıpta hamile olan var mı cevap verirseniz mutlu olurum teşekkürler.
Sen ikinci bebeğimi istiyorsu.İnşallah canım hakkımızda hayirliysa ve sağlıklıysa inşallahben ilk gebeligimi 3 gün kala öğrenmiştim evde yaptığım testte negatif çıktı dayanamadim hastaneye gittim onda da beta 10 çıktı aşırı yeni olduğu icin zorla belli oldu 3gün daha bekledim beta 60 a çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?