Okuduğumu anlamıyorum bunları utanarak yazıyorum

Zekâ geriliği öyle acaba bende olabilir mi diyecek birşey değil zaten özel eğitim öğretmeniyim ve iq seviyesi ortalamaya göre daha düşük olan bireylerle çalışıyoruz staj gördüğümde mesela 2 öğrencime az kavramını 8 haftada kazandırabilmiştim yani sizin durum zekayla alakalı değil bence
Zeka geriliğim olda bunu kavramazdım doğru

Disleksi mi😱 disleksi ne biliyor musunuz acaba hangi yönü uyuyor size mesela dalga geçmek için sormuyorum yanlış anlamayın cidden soruyorum
Yavaş konuşuyorum tanımadığım yeni kelimelerde ntakılıyorum okurken Öğrendiklerim anlasam da kalıcı olmuyor çok tekrar gerekiyor, çabuk unutma olayımda var. Elbette disleksi olmama ihtimalimde var başarı anksiyetesi de olabilirim

Yavaş konuşuyorum tanımadığım yeni kelimelerde ntakılıyorum okurken Öğrendiklerim anlasam da kalıcı olmuyor çok tekrar gerekiyor, çabuk unutma olayımda var. Elbette disleksi olmama ihtimalimde var başarı anksiyetesi de olabilirim
Disleksi bu değil aamir khan in her çocuk özeldir filmini izlediyseniz ordaki çocuk disleksi ve diskalkuli var, harfleri sayıları farklı algılıyor b yi d gibi görüyor normal yazan bir yazıyı okumakta zorlanıyor , çabuk unutmak disleksi göstergesi olamaz

Disleksi bu değil aamir khan in her çocuk özeldir filmini izlediyseniz ordaki çocuk disleksi ve diskalkuli var, harfleri sayıları farklı algılıyor b yi d gibi görüyor normal yazan bir yazıyı okumakta zorlanıyor , çabuk unutmak disleksi göstergesi olamaz
Harfleri doğru görüyorum, annem okumayı çabuk söktüğümü söylüyor. O filmi izlemedim. Sayıları rakamları algılamamda bir sorun yok. Dikkat eksikliği de olabilir bende ki. Ya da unutmamdan kaynaklı paniğe kapılıyor da olabilirim. Başarı anksiyetem de olabilir.

Back
X