- 24 Haziran 2018
- 975
- 721
- 33
- 34
- Konu Sahibi tabularasaa
Evet büyük ihtimalle çünkü en fazla uyan o varDisleksi olabilirmisiniz acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet büyük ihtimalle çünkü en fazla uyan o varDisleksi olabilirmisiniz acaba ?
Zeka geriliğim olda bunu kavramazdım doğruZekâ geriliği öyle acaba bende olabilir mi diyecek birşey değil zaten özel eğitim öğretmeniyim ve iq seviyesi ortalamaya göre daha düşük olan bireylerle çalışıyoruz staj gördüğümde mesela 2 öğrencime az kavramını 8 haftada kazandırabilmiştim yani sizin durum zekayla alakalı değil bence
Disleksi miEvet büyük ihtimalle çünkü en fazla uyan o var
Yavaş konuşuyorum tanımadığım yeni kelimelerde ntakılıyorum okurken Öğrendiklerim anlasam da kalıcı olmuyor çok tekrar gerekiyor, çabuk unutma olayımda var. Elbette disleksi olmama ihtimalimde var başarı anksiyetesi de olabilirimDisleksi midisleksi ne biliyor musunuz acaba hangi yönü uyuyor size mesela dalga geçmek için sormuyorum yanlış anlamayın cidden soruyorum
Sizce de var mı ihtimalimDisleksi midisleksi ne biliyor musunuz acaba hangi yönü uyuyor size mesela dalga geçmek için sormuyorum yanlış anlamayın cidden soruyorum
Benim en temel sorunum konuyu anlıyorum ama sonra unutuyorum çabucakDisleksi midisleksi ne biliyor musunuz acaba hangi yönü uyuyor size mesela dalga geçmek için sormuyorum yanlış anlamayın cidden soruyorum
Disleksi bu değil aamir khan in her çocuk özeldir filmini izlediyseniz ordaki çocuk disleksi ve diskalkuli var, harfleri sayıları farklı algılıyor b yi d gibi görüyor normal yazan bir yazıyı okumakta zorlanıyor , çabuk unutmak disleksi göstergesi olamazYavaş konuşuyorum tanımadığım yeni kelimelerde ntakılıyorum okurken Öğrendiklerim anlasam da kalıcı olmuyor çok tekrar gerekiyor, çabuk unutma olayımda var. Elbette disleksi olmama ihtimalimde var başarı anksiyetesi de olabilirim
Harfleri doğru görüyorum, annem okumayı çabuk söktüğümü söylüyor. O filmi izlemedim. Sayıları rakamları algılamamda bir sorun yok. Dikkat eksikliği de olabilir bende ki. Ya da unutmamdan kaynaklı paniğe kapılıyor da olabilirim. Başarı anksiyetem de olabilir.Disleksi bu değil aamir khan in her çocuk özeldir filmini izlediyseniz ordaki çocuk disleksi ve diskalkuli var, harfleri sayıları farklı algılıyor b yi d gibi görüyor normal yazan bir yazıyı okumakta zorlanıyor , çabuk unutmak disleksi göstergesi olamaz
Böyle bir soru sorma ihtiyacım yok siz kendinize sorular sorsanız daha iyi olurSiz önce oturup bir makale okumayı deneyin sonra da acaba ben anlatabiliyor muyum acaba sorusunu sorun kendinize
Yoksa alıntı yapmayın olsun bitsin beğenin beğenmeyin buTarzınız insanların arkasından mal gibi şeyler söylemekse zaten daha fazla söyleyecek bir şey yok