Okuduklarım Başıma Gelirse

Eşin ve kp yanındayken yüzüne gül, tatlı konuş. Onlar yokken gereken cevabı ver, ezdirme kendini. Sustuğunuz için daha daha üstünüze çıkıyor zaten bunlar.
Onun taktiği denedim. Oğluna ağlamış, beni istemiyor, yüzüme gülmüyor demiş eski geldiğinde. Biletimi alın gidecegim diyor, küsüyor. Onu da yapamıyorum ne yazık ki! Şu anda en güzeli odada uyuma numarası.

Kaderimse çekerim misali çekerim ben. Çocuğun düzeni bozulmasın istiyorum. Haftanin uç gunu bakiciya gidecek, geri kalan gunler sevsin gezdirsinler. Bir iki ay sonra gidecekler, biz yine bakiciya muhtac kalacagiz. Boyle olunca para alamayinca kadin baska is buldum derse diye de korkuyorum. Cocugu getirmesem de paraya ihtiyacin olursa soyle veririm dedim kadina. Isi birakmasin diye. Eşim bakıcıya götüreceğiz diyecek. Başka yolu yok. Ben dediğimde kötü gelin oluyorum. Oğlu dediğinde tamam oğlum der.

:KK15::KK54:
Takmayayım diyorum da bazen aklıma geliyor söyledikleri. Diyeyim diyorum sonra sus diyorum kendime. Bana kötü olacaksın. Çalışıyoruz. Haftalik yarim gun temizlige yardimci gelirdi. Onlar rahatsiz olmasin diye iptal ettim, kwndim yapiyorum. Kızım çok nadir oyuncak ister. Her istediğinde almayız. Evde aynı oyuncak kitap varsa anlatırız. Israr etmez. Evde olmayan bir oyuncağı aliriz. Geçen ay kukuli aldık minkisiyle beraber. Yapboz eşleştirme oyunlari alırım birlikte yapar eğleniriz. Çok oyuncak alıyorsunuz vs diyor. Tamam bir kere dese amenna. Üç beş kere diyince benim cinler tepeme üşüşüyor. Tripleks eviniz var , her şeyin en iyisi diye gezersiniz ama oğlunuza düğün yapamadınız, kömür alamıyorsunuz diyesim var yüzün e. Ama demiyorum. O istedigini demekte ozgur. Ben camasir yikamayi becemezmisim, evi supuremezmisim, yemwgim lezzetsizmis vs. Çalışıyorum harcıyorum. Kime nw diyorum
Allah yardımcınız olsun valla zor işiniz ama o kadar da susmayın sonuçta siz kazanıyorsunuz istediğiniz gibi harcarsınız bunu da kendisine belirtin bi daha çocuğunuzun oyuncağına yada sizin yardımcınıza yada farklı harcamalarınıza karıştığı zaman.ben beceremiyorum o yüzden yardımcı alıyorum deyin yakında yatılı almayı düşünüyorum deyin hatta kendim kazanıyorum kendim harcıyorum kimseden dilenmiyorum deyin.belki anlar da o dilini çeker içeri.ama kocanızın yanında hiç bi şey olmamış gibi davranın bu tür olaylarda biraz şeyranlık lazım galiba yoksa olmuyor

Ne kadar kolay demi el lezzetin yok diyecek tamam annecim sen yap diyeceksin öyle değil beğenmiyorsan al kendin yap denir alttan ala ala insanlıktan çıkarırlar eminim alttan aldıkça saf yerine koyup iyice üstüne çıkarlar hakkını savunsun belki eline su dökemeyecek tırıvırı bi kadın kv olmuş emir yağdırıyor kendi evlerinin pasağını temizlemez yemek yapmazlak gelin olunca kaynanalık yaparlar

Back
X