- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- 53
- Konu Sahibi AdventureTime
Yakın olduğum 1-2 lise arkadaşımla buluşmayı seviyorum ama lise ortamını hiç sevmiyorum.Dedikodudan ve ergence işlerden başka bir şey yok.12lerin ortamını bilmiyorum ama en azından ders çalışıyorlar sınav kaygıları var.Okula da fazla gelmiyorlar.Sizinkilerin derdi kavga değilse saç baş girmeyi düşünmüyorlarsa git ama olaya hiç karışma, konuşma o ortamda bile. olur da kavga çıkarsa ayırmaya çalışırsın. Sonuçta o yıllarda arkadaşlarına destek olmak vs önem verilen şeyler. Gerçek arkadaşımız değilmiş demekki gelmedi diye düşünebilirler.
Hanımefendiliğini bozmadan halledebilirsin bence bu konuyu.
Bir de lisede güzel arkadaşlıklar kurmaya bak, üniversitede hiç bi arkadaşlığın samimi olmadığını anlicaksın (herkes bitse de gitsek modunda oluyor) lise ortamını özleyeceksin. Ve dönüp dolaşıp yine lise arkadaşlarınla buluşunca en mutlu hissettiğini anlicaksın. Üniversite biraz öyle..
Bir an önce üniversiteye geçmek istiyorum.Liseden daha iyi bir üniversite hayatım olacak diye bir şey yok ama yeni bir başlangıç yapmak istiyorum.Ortaokul ilkokul hiç böyle değildi.Lisede herkesin elinin altında sosyal medya dedikodu,stalk,kız/erkek peşinde koşma falan..
Eski sınıfımda o işlerle uğraşmayan kızlar var onlarla takılıyorum bazen teneffüslerde.